Digidexo.com

Hvordan overføre Eldre Fra en rullestol til en seng

Hvordan overføre Eldre Fra en rullestol til en seng


Omsorgssvikt krever det beste av oss. Hvis du er ansvarlig for å tilby hjelp og trøst til noen som er avhengig av rullestol, er oppgaven dobbelt utfordrende. I å overføre en eldre person fra en rullestol til en seng målene dine er å ikke skade ham videre og for å ikke lide en tilbake forstuing eller krampe eller en brokk selv.

Bruksanvisning

•  Snakk gjennom din løpet av handlingen med den eldre personen og sørge for at hun vet hva du skal gjøre først. Demonstrere ved behov.

Lås hjulene på rullestolen og seng (valgfritt). Sørg for at rullestolen er plassert slik det er parallell til sengen, vendt mot fotenden av sengen eller i en 45-graders vinkel til sengen. Det bør også være i nærheten av midten av sengen.

Brett fotstøtte unna. Ta av armlenet hvis mulig. Sørg for at sengen rail er nede.

Ha den eldre person plasserer hånden som er nærmest sengen på toppen av madrassen, med hennes andre armen klar på armlenet, klar for en push.

Plasser deg selv tå til tå og kne-til-kne med eldre person. Bøy litt og hente ham rundt hans øvre midje og overkropp.

Be henne til å løfte seg med armene for å bidra til å støtte vekten hennes. Samtidig bøye knærne for å produsere en heis og en sentral skift mot sengen. Løfte gjøres best med bena og gluteus muskler bøyd tett for å ta presset av ryggen din.

Når pasienten sitter, la ham tid til å gjenvinne sin balanse. Plasser en arm over ryggen til motsatt skulder og den andre armen under hans lår. Bøy knærne litt. Snu og senke ryggen på sengen mens skiftende lårene ned på sengen. Merk: Ved hjelp av en hoftebelte med håndtak, en fleksibel overføring bord eller en pivot disk vil hjelpe til med denne prosessen enormt.

Tips og advarsler

  • Når du kjøper en "hjelpemiddel" som en lift maskin, be om en i hjemmet evaluering. En stabil kar benk kan være en stor hjelp når du overfører eldre fra rullestol til et badekar. Sett grip barer i dette området også.