Digidexo.com

Et hjem rette for en Earache

Årsaken til de fleste øreverk er en infeksjon som ligger i mellomøret. Den spesifikke beliggenhet av smerte er et lite kammer på den andre siden av trommehinnen. Det vitenskapelige navnet for øreverk er mellomørebetennelse. En rekke hjem rettsmidler eksisterer for behandling av øreverk, men ikke alle av dem fungere for alle. Prøv en av disse at-home rettsmidler før de søker medisinsk hjelp, men alltid huske på at alvorlige smerter og langvarige øreverk kan være et tegn på en perforert trommehinne, som krever øyeblikkelig legehjelp.

Aromaterapi

Den aromatherapeutic strategi for å bekjempe en øreverk innebærer eteriske oljer og en Q-Tip. Bland en dråpe merian eller fedd olje med en teskje varm mandelolje. Kontroller at mandelolje er varmt og ikke for varmt, ellers kan du brenne øret. Dypp Q-Tip inn i denne blandingen og massere veldig forsiktig ytre øret rundt hullet. Putt aldri noe direkte inn i øret ditt, men du kan massere åpningen av earhole.

Naturmedisin

Uttørking av det indre øret kan gjøre øreverk verre. Dette er sjelden i fuktige områder, men hvis du bor i et tørt område som sørvestre USA, prøv en naturopathic behandling. En luftfukter er en svært god investering for de som konsekvent opplever øreverk i tørre deler av landet, særlig de som har begynt å ha øreverk bare etter flytting fra et mer fuktig område. Hvis du ikke ønsker å investere i en luftfukter, stå over en kokende kjele med vann en inhalerer dampen. Dette vil avlaste betennelse i slimhinnene og bidra til å lindre den trykkende-head følelsen som følger en øreverk.

Herbal Treatment

Som med så mange andre tilstander og sykdommer, kan du bruke urter for å behandle øreverk. Begynn ved å angripe kilden til øreverk, som er en mangel i immunsystemet. Øke din immunitet vil hjelpe avverge øreverk, eliminerer behovet for behandling. Echinacea, alfalfa og kattens klo er gode urter for å gi immunforsvaret en liten booster skudd.

Et godt middel for å prøve hjemme er å gjøre litt kamille te og soaking en bomullsdott i det mens te er fortsatt varm. Vri ut overflødig fuktighet og deretter plassere ballen direkte inn i øret, stuffing det slik at det ikke vil falle ut, men pass på at det ikke er så våt at store dråper av te kan dryppe inn din earhole.