Digidexo.com

multippel infarktdemens

Hvordan redusere Multippel sklerose symptomer med alternative løsninger

Multippel sklerose (MS) er en autoimmun sykdom, preget av en progressiv degenerasjon av nerver i ryggmargen og hjernen. Mens forskere har spekulert i at multippel sklerose kan være forårsaket av et virus eller av genetiske faktorer, har ingen spesifikk årsak er avtalt. Symptomer på MS inkluderer muskelkramper og svakhet, tap av balanse, tretthet, synsproblemer, talevansker, skjelving, nummenhet og problemer med å utføre normal fysisk aktivitet. I begynnelsen stadier av multippel sklerose, kan et angrep av symptomene komme plutselig og så forsvinne innen en måned, ikke reoccurring så lenge tiår. Senere kan symptomene komme tilbake og mer fysisk svekkelse kan oppleves. Hvis ondartet multippel sklerose oppstår, kan det få fatale resultater. Legen din kan ønske å sette deg på en rekke reseptbelagte legemidler for å gjøre dine MS-symptomer mer håndterlig, men det finnes også alternative løsninger som kan bidra til å lette tilstanden din og bidra til å holde deg i remisjon lenger.

Hvordan redusere Multippel sklerose symptomer med alternative løsninger

•  Unngå følelsesmessig stress. Komme opprørt eller å ha angst kan bringe på symptomer på sykdommen din, så du må gjøre hva du kan for å forbli rolig. Prøv å bruke avspenningsteknikker og dype pusteøvelser for å lindre stress. Hvis du befinner deg i et potensielt propaganderte situasjon, gå bort og finne et rolig hvor du kan samle fatningen.

Ta 200 milligram Koenzym Q10 daglig for å styrke immunforsvaret. Koenzym Q10 eller Q10 er et stoff som finnes i alle humane celler, men den kan lades ut, på grunn av alder, bruk av visse reseptbelagte medikamenter eller på grunn av sykdom. En supplerende form av Q10 brukes til å re-forsyne kroppen med dette trengte stoffet. Du bør konsultere legen din før du tar CoQ10, hvis du tar kjemoterapi medisiner, blodfortynnende eller warfarin.

Eliminer mettet fett fra kosten, samt sukker, kokosolje, stekt mat, bearbeidet mat, sjokolade, rug, bygg, hvete, melkeprodukter, raffinert mat, kjøtt, krydret mat, kaffe, mat tilsetningsstoffer og alkohol. Going vegetarianer er den beste veien å gå, hvis du lider av multippel sklerose.

Spis matvarer som er rike på vitamin K. Hvis du har multippel sklerose, er sannsynligheten for at blodet har problemer clotting, men vitamin K kan hjelpe til å bøte på dette. Noen eksempler på matvarer som inneholder vitamin K er løk, olivenolje, brokkoli, asparges, spinat, okra, rå persille, grønnkål, nepe greener, salat, kålen, rosenkål, alfalfa og kål. Hvis du er gravid eller ammer, eller ta Warfarin, fenytoin, Doxorubicin, anti-convulsants eller antibiotika, bør du snakke med legen din om sikkerheten av å spise vitamin K-rik mat, som vitamin K kan ha interaksjoner eller bivirkninger.

Ta vendelrot å hjelpe nervesystemet slappe av og for å hjelpe deg å sove bedre. Valerian kommer fra roten av en duftende flerårig plante med hvite blomster som oppsto i Asia og Europa. Det har blitt brukt i århundrer for sine medisinske egenskaper. Du kan få det i kapsel, skjær eller te form. Ta doseringen som angis på produktet du velger. Når du tar vendelrot, bør du ikke drikke alkohol, kjøre bil eller betjene tungt maskineri, som denne urten vil forårsake døsighet. Valerian bør unngås hvis du er gravid, ammer, lider av en nervøs lidelse eller er på reseptbelagte antidepressiva eller beroligende midler.

Vurdere å gå til en massasjeterapeut. Massasje kan hjelpe til å opprettholde din muskelfunksjon og kan hjelpe deg å oppnå avslapning. Regelmessig massasje kan bidra til å sette mange multippel sklerose symptomer i remisjon

Hint

 • Disse midler er kun for voksne.
 • Konsultere legen din om noe alternativ middel du har tenkt å bruke.
 • Hvis et angrep blir invalidiserende, må du ha et middel til å kontakte noen til å hjelpe deg umiddelbart.

Overkroppen Symptomer på multippel sklerose

Multippel sklerose er en sykdom i immunsystemet som fører til at kroppen til å angripe de beskyttende belegg, nerver. Symptomene på multippel sklerose kan komme og gå i sykluser på remisjon og tilbakefall, og vanligvis bli verre over tid. Omfanget av symptomer på multippel sklerose i overkroppen er avhengig av hvilke nerver er rammet, og hvor mye skade som har blitt gjort.

Nummenhet

Ifølge Mayo Clinic, er nummenhet eller svakhet i armer som occurrs i bare en arm om gangen et symptom på multippel sklerose.

Synsproblemer

Synsproblemer er et symptom på multippel sklerose i overkroppen, og kan omfatte dobbelt syn, tåkesyn eller smerte fra bevegelse av øynene.

Tap av Vision

Personer med multippel sklerose kan oppleve delvis eller fullstendig tap av synet på ett øye om gangen.

Pain

Multippel sklerose i den øvre del av kroppen kan forårsake prikking eller smerte, spesielt med bestemte typer av bevegelser av hodet, i henhold til de Mayo Clinic.

Svimmelhet

Svimmelhet og problemer med hånd / øye-koordinasjon kan skyldes multippel sklerose i overkroppen.

Nevrologisk

Hvis multippel sklerose påvirker nerver i hjernen, kan lider opplever bivirkninger inkludert hukommelsesproblemer, konsentrasjonsvansker og depresjon.

Muskelkramper

Muskelkramper eller skjelvinger i nakken, hodet, armer og hender kan være effekter av multippel sklerose i nervene i overkroppen.

Hvordan få testet for multippel sklerose

Multippel sklerose er mest utbredt hos kvinner i fertil alder, men vanligvis i 30-årene og 40-årene som bor i kaldere klima og er av nordeuropeisk avstamning. Oversettelse: middelaldrende hvite kvinner i nord er mer sannsynlig å ende opp med MS enn kvinner i andre deler av landet eller de fleste menn. Dessverre virker som tyder på at dette er de samme menneskene som har mest problemer med å få legene til å lytte til sine klager. Ofte kan de klager på en person som lider av multippel sklerose virke relatert eller vag. De finner seg tilsynelatende mer klønete enn før, med tilfeldige muskel rykk og noen ganger risting. I noen tilfeller kan MS presentere seg med hukommelsestap eller bare slags uklarhet når du prøver å huske ting. Noen av disse symptomene er ofte forbundet med overgangsalder og perimenopause også, som fører noen leger å scoff på symptomene.

Hvordan få testet for multippel sklerose

•  Start med en god lege som vil lytte til deg. Ta i en liste over alle dine symptomer og notater om når de oppstår. For eksempel, mange multippel sklerose symptomer er verre i høy varme og fuktighet enn ved kjøligere temperaturer.

Få en henvisning til en nevrolog. Mange allmennleger kan ikke ta symptomene på alvor eller kan prøve å bonde av dine symptomer på andre problemer. Ofte vil de skylde dine symptomer på klinisk depresjon når det faktisk depresjon kan være et symptom på MS.

Be om en MR. En MR av hjernen og ryggraden med og uten kontrast kan vise en radiolog eller nevrolog der lesjoner, kalt sklerose, har dannet. Den sklerose dannes når myelin, beskyttende lag rundt hele hjernen og ryggmargen, er skadet og arrvev former. Skaden på myelin er forårsaket av autoimmune lidelser av multippel sklerose.

Få en lukket MR. Mange mennesker velger en åpen MR for å bekjempe følelsen av klaustrofobi at røret av en lukket MR kan føre til, men noen undersøkelser tyder på at den åpne MR er mindre presis på å vise skygger eller lesjoner på hjernen. En mindre enn presis skanning av hjernen eller ryggraden kan resultere i en forsinkelse i diagnosen din.

Ha en lumbalpunksjon utføres. Denne testen, tidligere kjent som en ryggmargsprøve, fjernet spinalvæske fra ryggmargen. Det er utført som et poliklinisk eller på legekontoret og krever en mild bedøvelse påføres direkte på baksiden. Deretter gir legen deg lokalbedøvelse. Han glir en lang nål mellom to ryggvirvler og setter inn en tyngdekraft-røret for å tillate fluid å strømme ut av ryggmargen naturlig. Pasienten bør forbli stille for prosedyren.

Drikk mye koffein. Etter Spinal Tap, må kroppen regenerere spinalvæske. Ca 24 timer med hvile og store mengder væske med mye koffein kan stimulere gjenopprettingsprosessen. Deretter du venter. Testingen krever at spinalvæsken tillates å "slå" og tar flere uker. Pasienter med multippel sklerose vil bli fortalt at ringene fra i spinalvæske som indikerer skader på nervesystemet.

Se øyelege. Nesten 90 prosent av personer med multippel sklerose stille ut noen mengde optikusnevritt, så en god synsundersøkelse kan også hjelpe i MS diagnose.

Hvordan trene med multippel sklerose

Hvordan trene med multippel sklerose


Øvelse for en person med multippel sklerose kan virke mer utfordrende enn fordelaktig, men selv en liten mengde trening kan være vel verdt sine fordeler. Bare å holde muskler og ledd i kroppen strukket og bevegelse hjelper en person med MS.

Hvordan trene med multippel sklerose

•  Få i vannet. Vann er et flott sted for personer med multippel sklerose (MS) for å få mosjon de trenger uten å føle tyngden av kroppen sin. Vann gir deg oppdrift, bedre utvalg av bevegelse og fleksibilitet.

Gjør yoga for å hjelpe deg å slappe av og holde musklene i bevegelse og fleksibel. Yoga nummer én fordel for MS-pasienter er avslapning, noe som hjelper dem føler seg mer uthvilt og gir dem et bedre utvalg av bevegelse.

Praksis dyp pusting å holde lungene fungerer. Ta en stor pust inn, hold i så lenge du føler deg komfortabel og slipp den sakte.

Strekk armene og beina daglig. Dette er viktig fordi MS-pasienter ofte løst spekter av bevegelse i lemmene når musklene fryse opp. Ved å bevege armer eller ben opp og ned kan holde dem i bevegelse bedre.

Løft vekter for å styrke musklene. Bruk suppebokser eller noe som bidrar til å sette muskler på prøve. Du trenger ikke å kjøpe en gym medlemskap eller dyre vekter for å holde musklene i bevegelse.

forbedre balansen ved å praktisere. En fysioterapeut kan hjelpe deg å komme opp med noen enkle daglige øvelser som kan bidra til å holde kroppen i sjakk. Står opp fra sittende stilling et par ganger på rad er en balanse trening.

Lytt til rolig musikk eller sove med havet eller naturlyder spille. Jo mer avslappet og uthvilt du våkner, kan den bedre dagen din være.

Hint

 • Spør din familie og venner til å bli en vann aerobic eller yoga klasse med deg. Se etter trening klasser for personer med nedsatt funksjonsevne.
 • Finn noe du liker å gjøre. Trening er mer gunstig hvis du liker det.
 • Ikke forfalt noen trener. Hvis du føler deg for sliten, avslutter for dagen.
 • Rådfør deg med din lege før du starter noen treningsprogrammer.

Hvordan håndtere multippel sklerose One Day At A Time

Hvordan håndtere multippel sklerose One Day At A Time


Det er gode dager, og det er fryktelig dager da du leve med multippel sklerose. På de forferdelige dager kan du se på en svært skremmende lang scenario av hvordan ting vil bli i fremtiden. Jeg har MS og har lært å ikke sette meg selv gjennom det. Scenarier er nettopp det, noe du formulere i tankene dine. Du trenger for å leve en dag om gangen.

Hvordan håndtere multippel sklerose One Day At A Time

Når du har multippel sklerose (MS), her er hvordan å ta en dag av gangen.

Når du har multippel sklerose - Du kan bare forholde seg til hva som skjer med din dag. Finn alternativer på hvordan å komme gjennom noen hindringer du kommer ut nå og ikke forutsi dem til å bli verre senere Når du har multippel sklerose -. Ikke vær alene. Hvis du ikke klarer å forlate huset må du ringe noen så du ikke føler deg ensom. Den følelsen er en av det verste du kan ha når du går gjennom en av dine 'forferdelige' dager. Når du har flere Sclerosis- Tenk positivt. Ditt sinn er et svært kraftig verktøy. Hva du tror er hva du gjør. Hold positive tanker og skrive dem ned slik at du kan se på dem hele dagen Når du har multippel sklerose -. Vær oppfinnsom. Hva kan du gjøre for å gjøre hindringen lettere å forholde seg til, eller i beste fall gå bort? når du har flere Sclerosis- Finn en hobby. Når verden, og dine symptomer, er overveldende leve deg inn i en hobby. Du kan fokusere på det og ikke tenke på noe annet for en stund Når du har multippel sklerose -. Få tankene bort selv. Det er andre i livet ditt som du kan tenke på. Begrens dine tanker til morsomme, spennende, og / eller morsomme ganger du har hatt med disse personene Når du har multippel sklerose -. Ring legen din for å se om det er noen symptom ledelse taktikk de kan foreslå for å hjelpe deg å overvinne dine symptomer .

Hint

 • Minn deg selv, selv mens håndtere symptomene på multippel sklerose, at din er en verdifull person som fortjener det beste, og er villig til å gjøre det som er nødvendig for å få det. Henge der, bedre dager fremover.

Multippel sklerose mindre symptomer

Multippel sklerose mindre symptomer


Multippel sklerose (MS) er en gradvis sykdom som hovedsakelig rammer personer mellom 20 og 40. kroppens immunsystem ødelegger de nervene, noe som resulterer i varierte symptomer blant pasienter. Disse symptomene kan ikke gjenkjenne i utgangspunktet, fordi symptomene kan komme og gå. Her er noen symptomer som kan tyde på en utbruddet av MS.

Fatigue

Fatigue er det vanligste symptomet. Det oppstår vanligvis i midten av ettermiddagen og kan føre til muskel og mental utmattelse.

Svimmelhet

Personen kan føle deg svimmel eller ør. Noen ganger omgivelsene vil synes å spinne.

Sensations

Typiske følelsene er ilinger, nummenhet, kløe og svie. Noen pasienter opplever en "pins og nåler" følelse.

Balanse

Gangvansker kan oppstå på grunn av muskelsvakhet. Noen erfaring nummenhet i føttene, eller svakhet i ett lem. En fot kan dra.

Visjon

Visuelle symptomer er vanlige ved MS. Det kan føre til uklart syn, dobbelt syn eller tap av fargesyn.

Hvordan behandle multippel sklerose Spastisitet

Hvordan behandle multippel sklerose Spastisitet


Minst 80 prosent av personer med multippel sklerose lider av spastisitet, en tilstand der musklene stramme ukontrollert. En lege kan behandle spastisitet med terapi, medisiner og kirurgi. At hjemmet MS-pasienter kan finne lindring med massasje, trening og avslapping metoder.

Hvordan behandle multippel sklerose Spastisitet

Do spekter av bevegelsesøvelser. Bevege armer og ben frem og tilbake strekke dem så langt du kan fra den ene siden til den andre. Dette bidrar til å holde musklene løsnet opp og hindre dem fra å stramme til et punkt der du ikke kan bruke dem.

Få en massasje. Hvis legen godkjenner, kan massasje terapi bidra til å avlaste noen av innstramming av musklene.

Prøv noen dype pust for å lindre stress. Stress kan være årsaken til noen av dine kramper problemer. Begynn hver dag med å sitte opp i sengen og ta noen dype åndedrag, holder dem og slippe dem.

Bruk bukseseler eller splinter anbefalt av legen din. De hjelper opprettholde dine vanlige dag-til-dag-aktiviteter.

Ta medisiner som kan hjelpe lindre spastisitet. Legen din kan forskrive et muskelavslappende middel for å kontrollere ufrivillige spasmer i bena eller andre muskler i kroppen din.

Tenk kirurgi som et alternativ for å lindre din spastisitet problem. Kirurger kan fjerne noen av de sener som er kontrakts musklene, eller kutte en del av spinal nerve til å lindre smerter og muskelsammentrekninger.

Hint

 • Får nok hvile kan hjelpe kramper symptomene forsvinner. Hvis du føler deg sliten, ta en lur.
 • Spastisitet er forskjellig i alle MS-pasienter. Finn behandlinger som fungerer for deg, bør ikke ting du har hørt fungere.
 • Ikke forfalte det. Hvis du føler deg fysisk drenert, ta en pause og komme tilbake til å trene senere i dag eller en annen dag.
 • Ta bare medisiner foreskrevet av legen din. Bland ikke over-the-counter medisiner med resepter uten først å snakke med legen din.

Sjeldne Symptomer på multippel sklerose

Sjeldne Symptomer på multippel sklerose


Multippel sklerose er en ødeleggende sykdom som spiser opp slirene av nervene forårsaker forverring. Fordi sentralnervesystemet påvirkes, symptomene på MS varierer hos individer. Vanlige symptomer inkluderer synsproblemer, vanskeligheter med å gå og talevansker. For noen kan symptomene være uvanlig, men.

Trigeminusnevralgi

Trigeminusnevralgi er ansikts smerter forårsaket av MS. Dette er intens smerte, som føles som et elektrisk støt til ansiktet. Det varer som regel i flere minutter.

Blære

Blære spastisitet kan føre til inkontinens. Blæren kan ikke tømme helt resulterer i urinveisinfeksjoner.

Lhermette syndrom

Lhermette syndrom forårsaker prikking nedover ryggraden når pasienten bøyer.

Seksuell

Noen personer med MS har nerveskader, noe som vil påvirke seksuell opphisselse og orgasme.

Uhthoff syndrom

Noen MS-pasienter, som utsettes for høye temperaturer eller over oppvarmet fra trening, erfaring tåkesyn. Dette kalles Uhthoff syndrom.

Hvordan til å behandle multippel sklerose Muskelkramper

Hvordan til å behandle multippel sklerose Muskelkramper


Pasienter som lider av multippel sklerose ofte føler påvirker av konstant muskelspasmer. Krampene kan komme og gå, eller vare hele dagen lang. Det første skrittet i arbeidet med spasmer er å se en lege. Muskelkramper er mulig å behandle med medisiner. Du kan også bidra til å kontrollere spasmer gjennom trening, terapi, massasje og selvdisiplin.

Hvordan til å behandle multippel sklerose Muskelkramper

En søke hjelp av legen din først. Hvis spasmer blir stående ubehandlet, kan de slå til større problemer og til slutt felles som ikke vil flytte.

Prøv å endre din daglige rutine. Begrense mengden du går eller beveger deg rundt, kan du prøve den i flere dager for å se om det hjelper krampene bli bedre.

Tren bena ved å stå og sitte (knebøy) eller andre metoder som hjelper strekke musklene.

Gjør yoga eller andre avspenningsmetoder. Prøv en yoga trening for et par dager på rad for å se hvordan det påvirker muskelspasmer.

Finn en massasje terapeut som har spesialisert seg på multippel sklerose massasje. Spør legen din om en henvisning.

Juster ditt daglige liv på noen måte tror du kan hjelpe spasmer redusere eller forsvinne.

Ta noen reseptbelagte legemidler legen anbefaler. Det finnes flere ulike legemidler som brukes til å behandle spasmer. Du må kanskje prøve noen før du finner den rette for deg.

Hint

 • Sjekk om forsikringsselskapet vil dekke massasje, terapi eller andre avspenningsøvelser.
 • Se legen din så snart som spasmer starte.
 • Ikke gjør leg trening mindre enn tre timer før sengetid. Den strekker seg kan forårsake bena til å ha kramper under søvn.
 • Ikke gi opp. Muskelkramper trenger ikke å være en del av hverdagen.

Hvordan til å behandle multippel sklerose Hørselstap

Hvordan til å behandle multippel sklerose Hørselstap


Hørselstap grunnet multippel sklerose (MS) er uvanlig. Bare 6 prosent av pasienter med MS har blitt diagnostisert med hørselstap på grunn av sykdommen. De fleste tilfellene skyldes progresjon av sykdommen og kan ikke rettes opp, men det finnes tilfeller som kan være relatert til sykdom som kan behandles.

Hvordan til å behandle multippel sklerose Hørselstap

Snakk med legen din for å finne ut om hørselstap kom raskt eller var en langsommere prosess. Noen ganger bluss ups på multippel sklerose symptomer oppstår og kan muligens gå bort igjen.

Vurder å bruke høreapparatene dersom tapet er forstyrrer din hverdag. Legen din vil trolig sende deg til en høring spesialist for en eksamen og passende for en høring aide.

La legen vite om du har følt deg deprimert eller engstelig. Hørselstap kan føre til disse forhold på grunn av forlegenhet følte da i sosiale situasjoner.

Innkjøpstekst telefoner og TV med teksting til som ytterligere hjelp med hørselstap.

Finn ut om det er noen medisiner som kan hjelpe hørselstapet. Personer med multippel sklerose kan lide en langsom tap av hørsel som ikke er reversibel. Husk hørselstapet kan være fullstendig irrelevant for sykdommen.

Informer dine venner og familie av hørselsproblem. Fortell dem at du kan høre dem bedre hvis de står innenfor 3 meter og vender deg direkte når du snakker. Over tid, lære å lese på leppene.

Lær tegnspråk. Hvis legen din forteller deg det er ingen sjanse for hørselen kommer tilbake, bør du vurdere å ta en tegnspråk klasse. Dette er bare nyttig hvis din familie og venner vil lære sammen med dere.

Hint

 • Slå av TV eller radio når du prøver å ha en samtale. Jo mindre bakgrunnsstøy, jo bedre.
 • Unngå steder med mye bakgrunnsstøy kan hjelpe deg å høre en person bedre.
 • Hvis du blir frustrert over folk roper på deg, la dem vite det er ikke hjelpe.
 • Ikke avtale med hørselstap på egen hånd. Fortell legen din og få hjelp av venner og familie.

Hvordan bruke Low Dose Naltrexone for multippel sklerose

Low Dose Naltrexone, eller LDN, er et trygt og effektivt alternativ behandling for multippel sklerose. LDN arbeider for å stoppe sykdomsutviklingen ved å styrke og styrke immunforsvaret. Tusenvis av mennesker over hele verden har med hell brukt lavdose naltrekson å stoppe utviklingen av alle former for multippel sklerose, og i mange tilfeller, lette eller eliminere daglige symptomer. LDN er vanligvis brukes i forbindelse med diett endringer og andre alternative behandlinger for multippel sklerose. Lavdose naltrekson kan ikke brukes med krabbe legemidler foreskrevet av konvensjonelle leger for MS.

Hvordan bruke Low Dose Naltrexone for multippel sklerose

Komme LDN

•  Snakk med legen din om lavdose naltrekson. De fleste mennesker har bedre hell å få en resept fra sin fastlege enn sin nevrolog.

Ta oppskriften til en god compounding apotek. LDN er laget ved å fortynne full styrke naltrexon i riktig styrke tabletter. Full styrke naltrekson kommer i 50mg tabs. Personer med multippel sklerose ta mellom 3 mg og 4,5 mg hver kveld.

Hvis du ikke kan få en resept fra legen din, ta kontakt med en av de mange leger er kjent for å foreskrive lavdose naltrekson til personer med multippel sklerose. Du kan finne disse legene ved å bli en LDN støtte liste og bare ber om opplysningene.

I tilfelle du ikke har en ldn kunnskapsrik lege i ditt område, kan du bestille full styrke naltrekson fra en av flere nettapoteker.

Ved bruk av full styrke naltrexon, bland 1 50 mg tab med 50 ml vann for å danne en oppløsning av 1 mg naltrexon per 1 ml destillert vann. Rist godt, og oppbevar i kjøleskapet. Bruk din medisin dropper å måle ut nøyaktig hvor mye medisiner du trenger.

Tar Low Dose Naltrexone

Ideelt dosering ved behandling av multippel sklerose er 4.5mg, men de med spacticity kan ha bedre resultater med den nedre 3,0 mg dosering. Det anbefales at de med MS begynne med 3,0 mg og sakte jobbe opp til 4.5mg, siden starter på høyere dose kan øke stivhet og andre MS-symptomer.

Begynn med å ta 3,0 mg hver kveld før du går til sengs. Enten ved hjelp av sammensatte tabletter eller flytende LDN, drikk et fullt glass vann med meg lavdose naltrekson. Fortsett å ta 3,0 mg for 1-4 uker. Hvis du opplever bivirkninger av stivhet, eller søvnforstyrrelser, ikke øke dosen til bivirkningene forsvinner.

Når bivirkningene avtar, øker dosen til 3,5 mg hver kveld. Fortsette i 1-4 uker, deretter øke til 4.0mg for 1-4 uker, endelig, øke til 4,5 mg og vedlikeholde denne dosen.

Hold et symptom logg. Spore alle multippel sklerose symptomer og LDN bivirkninger, så du kan se på et øyeblikk hvor de lave dose naltrexon effekter deg.

Snakk med legen eller apoteket om hver doseøkning.

Bivirkninger og hvordan du kan takle dem

Mange mennesker opplever midlertidige søvnforstyrrelser med LDN. Rastløshet, søvnløshet og levende dreaming er vanlig. Hvis det er mulig, har tenkt å ta en lur i løpet av dagen, holde seg hydrert og finne måter å redusere stress og aktivitetsnivå hvis søvnighet blir et problem. Søvnforstyrrelser vare bare noen få dager til en uke, i de fleste mennesker.

Detox reaksjoner er også vanlig. Som LDN arbeider for å forbedre immunforsvaret, kan kroppen begynne å kvitte seg med sovende virus og bakterier. Dette er normalt. Drikk ekstra væske, hvile, og ta hensyn til kosthold for å hjelpe kroppen din fullføre sitt arbeid.

Spaticity eller stivhet i muskler er et problem i en liten prosentandel av personer som starter LDN. Hvis du tar mer enn 3,0 mg, redusere nattlig dose ned igjen til 3,0 mg til stivhet avtar. Hvis du allerede tar 3,0 mg, prøv en varm komprimere eller mild smertestillende for å lindre stivhet. Hvis stivhet ikke avta ikke i løpet av noen uker, snakk med legen din, apotek eller LDN støttegruppe.

Stølhet kan være et problem i de menneskene for hvem lavdose naltrekson fungerer godt. Disse menneskene øke sitt daglige aktivitetsnivå uten å vite det, og oppleve stølhet eller tretthet. I dette tilfellet, bremse ned litt og øke aktiviteten langsomt, slik at kroppen din tid til å tilpasse seg den nye energinivå.

Kontakt din LDN støttegruppen, apotek eller LDN kunnskapsrik lege hvis du opplever noen bivirkninger du ikke er sikker på hvordan å takle, eller har du en økning i MS-symptomer.

Hint

 • Hvis du gjør din egen LDN, sørg for å holde nedkjølt. Noen skjære tabletten i to og oppløses i 25 ml destillert vann.
 • Ta lavdose naltrekson hver natt.
 • Ideell dosering er mellom 23:00 og 1 am.
 • Ikke bruk alkohol eller opiater som inneholder medisiner mens du bruker lavdose naltrekson.
 • Ikke bruk høydose steroid medisiner, for eksempel prednison, mens du tar LDN.
 • Mens folk flest hvorfor prøve LDN erfaring symptomreduksjon, husk det viktigste formålet med lavdose naltrekson er å stoppe sykdomsutviklingen.

Hvordan til å behandle multippel sklerose blæreproblemer

Hvordan til å behandle multippel sklerose blæreproblemer


Går ut sosialt kan være et mareritt for en person med multippel sklerose (MS) arbeider med en blære kontroll problem. Problemet bør tas opp med en lege. Sammen en MS pasient og lege kan komme opp med en plan som inneholder medisiner og ledelse. Det ultimate målet er å finne en løsning for å eliminere blæredysfunksjon.

Hvordan til å behandle multippel sklerose blæreproblemer

•  Fortell legen din om dine problemer før du prøver å kontrollere blæren dysfunksjon på egen hånd. Noen kontrollmetoder kan være mer skadelig for kroppen din.

drikke væske uten koffein. Koffein er en blære irriterende og kan føre til mer blæreproblemer.

Ta en tranebær supplement eller drikke tranebærjuice daglig. Tranebærjuice er bevist å hindre bakterier fester seg til blæreveggene.

Plan fremover når du går ut sosialt. Mens ikke kommer virker som den enkleste plan, er det sikkert ikke den mest underholdende. Planlegg hyppige bad stopper og lære hvor fasilitetene er i forkant av tid til å hjelpe lette ditt sinn.

Bruk absorberende pads eller annen urin beskyttende slitasje å fange ulykker. For noen MS-pasienter, disse er nok til å hjelpe dem å fortsette sin hverdag uten å bekymre.

Prøv medisiner legen anbefaler for blærekontroll. Med litt eksperimentering, finne en medisin som fungerer godt for deg.

Hint

 • Ikke prøv å håndtere blære problemer på egen hånd. Fortell legen din om blæren dysfunksjon slik at han kan hjelpe deg med å håndtere problemet.
 • Ikke begrense væske for å stoppe blæreproblemer. Det anbefales at du drikker 6 til 8 glass vann om dagen. Drikke mindre kan føre til andre medisinske problemer.

Hvordan til å behandle multippel sklerose synstap

Hvordan til å behandle multippel sklerose synstap


Synsproblemer påvirker et flertall av personer med multippel sklerose (MS), men det er sjelden at en pasient lider av fullstendig blindhet på grunn av symptomer på MS. Synsproblemer kan behandles ved hjelp av en lege. De kan også bli administrert hjemme ved å forberede dine omgivelser for lettere å leve.

Hvordan til å behandle multippel sklerose synstap

Hvil øynene regelmessig gjennom hele dagen. Ta 15 minutter for hver time for å hvile øynene. Hold styr om dette hjelper dine synsproblemer og la legen få vite.

Bruk en øyelapp hvis legen mener det kan hjelpe doble synsproblemer.
Dobbelt syn kan korrigeres, eller i det minste gjort mye bedre, med hjelp av en øyelapp.

Ordne levekår som passer dine behov, uten å komme i veien. Eliminere skarpe hjørner og objekter du kan snuble over som tepper. Få hjelp fra venner eller familie i å gjøre hjemmet ditt mer svaksynt vennlig.

Outline dører, trapper og elektriske brytere med tape eller markører for å gjøre dem lettere å se. Bruk lyse bånd som skiller seg ut visuelt, eller prøve teksturerte bånd som er lett følte.

Abonner på store tekst magasiner og aviser. Spør venner og familie til å hjelpe ved å skrive brev i større print.

Sett lysene i ditt hjem. Sett i lys som fokuserer på de punktene du trenger dem til i stedet for generell overhead belysning.

Hint

 • Fortell folk at du ikke kan se godt. De er mer forståelse og hjelpsomme når du ellers kan bare virke usosial eller uvillig til å delta i aktiviteter.
 • Hvil øynene og fortsatt nyte bøker ved å lytte til bøker på bånd.
 • Få en telefon med store tall som du kan se og pre-program nødnumre i tilfelle du trenger dem.
 • Bruk såpe på et tau eller en svamp knyttet til dusjhodet i dusjen. Dette vil eliminere problemet med å se det når det uunngåelig faller på gulvet.
 • Ikke selv diagnostisere. Se legen din hvis det oppstår synsproblemer.
 • Ikke gjør det selv. Spør lege, venner og familie om hjelp.
 • Unngå å bruke varme apparater som du ikke kan se godt. Bruk en mikrobølgeovn oftere enn en varm, mørk ovn som kan være vanskelig å se inni.

Hvordan bruke Trening for å behandle multippel sklerose

Hvordan bruke Trening for å behandle multippel sklerose


Fordelene ved trening hos personer med multippel sklerose er godt dokumentert. Trening kan forbedre muskelstyrke, pust, balanse, beintetthet og generell fitness. Trening kan også forbedre blære og tarm funksjon, vanlige problemer i multippel sklerose. En godt designet treningsplan kan til slutt forbedre den generelle utsiktene og livskvalitet.

Hvordan bruke Trening for å behandle multippel sklerose

•  Vær realistisk. Vurdere mobilitet og tretthet mønstre. Integrer trening i vanlige aktiviteter. Noen øvelser kan gjøres på kjøkkenet mens du venter på mat å lage mat. Andre kan gjøres mens du ser på TV eller før du står opp av sengen. Begynn med bare én eller to øvelser og noen få repetisjoner.

Prøv øvelser i horisontal stilling. Trening på en fast madrass eller teppebelagte gulv. Eksempler er kneet til brystet hever, rumpe høyninger, arm hever og bekken tilt.

Oppgave i sittende stilling. Øvelse i en rullestol ved kjøkkenbordet. Plasser håndflatene på et kjøkkenhåndkle. Skyv den frem over bordet for å strekke armene. Bruk en rull med plast eller folie vikle å gjøre håndledd og arm krøller. Ta dype åndedrag mens du sitter å trene magen. Dette kan forbedre kroppsholdning, noe som ofte er svekket i multippel sklerose.

Knel på hender og knær for ekstra trening. Utvide en arm eller ben. Til slutt jobbe opp til å utvide en arm og motsatt ben. Utøve magemusklene ved å trekke dem i knestående.

Utfør øvelsene i vertikal stilling hvis mobilitet tillater. Plasser en stol i nærheten til å holde. Hold kneet rett når man løfter benet fremover, bak og til siden. Prøv øvelser for å opprettholde balansen uten stolen. Plasser føttene tett sammen og stå. Gjenta med den ene foten foran den andre.

Bygg opp gradvis. Mestre to øvelser med fire repetisjoner hver og gjenta daglig. Vurdere trøtthet før du legger andre øvelser for å behandle multippel sklerose. Legg bare én ny øvelse over en tre dagers periode.

Hint

 • Trening under tilsyn av en lege og med hjelp av en fysioterapeut.
 • Trening i vann er utmerket for de med multippel sklerose. Vannet gir støtte for svekket lemmer, gir et større spekter av bevegelse og legger motstand for å bygge muskelstyrke.
 • Trening kan bidra til overoppheting i multippel sklerose. Drikk kule drikkevarer. Trene innendørs med termostaten skrudd ned.

Hvordan behandle multippel sklerose uten KRABBE narkotika

The Crab narkotika (Copaxone, Rebif, Avonex og Betaseron) er kraftige kjemikalier som brukes til å behandle multippel sklerose (MS). For noen mennesker, de er effektive i å bremse ned MS progresjon. Disse medikamentene er ofte dyre og ikke lette symptomer eller stoppe utviklingen av sykdommen. I tillegg har mange mennesker rapporterer om alvorlige, selv livstruende bivirkninger av å ta krabben narkotika. Som et alternativ til disse stoffene, mennesker over hele verden bruker enkle, naturlige og effektive måter å lette symptomer og selv stoppe sykdomsutviklingen.

Hvordan behandle multippel sklerose uten KRABBE narkotika

eliminere all MSG fra kosten din. Les etiketter. MSG kan være skjult under mange navn: mono glutamat, glutaminsyre, gelatin, hydrolysert vegetabilsk protein, hydrolysert vegetabilsk protein, autolyserte gjær, natriumcaseinat og teksturerte protein er bare noen få.

Eliminer alle aspartam fra kosten din. Dette betyr å gi opp diett brus og andre slankeprodukter. Aspartam forgiftning er mer vanlig enn folk flest tror, ​​og etterligner symptomene på multippel sklerose og andre nevrologiske sykdommer.

Slutte å spise noe med kunstige farger eller smaker. For de fleste betyr dette å gi opp dyre, bearbeidet lettere mat og matlaging hjemme.

Bli informert om Low Dose Naltrexone (LDN). Denne medisinen har vært brukt i over 10 år for å stoppe utviklingen av multippel sklerose. Det eliminerer også eller reduserer MS-symptomer i mange mennesker.

Følg det beste alternativet Diet. Denne dietten innebærer unngå belgfrukter, meieriprodukter og andre matvarer som etterligner proteiner av sentralnervesystemet.

Har komplett matallergi tester gjort. Mange personer med multippel sklerose har skjult matallergier. Når de identifisere og slutte å spise allergener, deres symptomer avta, og flareups avta.

Tenk å bruke urte terapi for å lindre symptomer og reparere myelin. Ginko biloba og ginseng hjelp gjenoppleve hjerne tåke. Cayenne pepper bidrar til å øke blodsirkulasjonen og lindre nummenhet. Fiskeolje og lecithin kan reparere skadet myelin. Vitamin B12 bidrar til å redusere tretthet.

Hint

 • Hold deg positiv. Ta deg tid hver dag til å meditere. Attitude er alt. Fokuser på hva du kan gjøre, i stedet for hva du ikke kan gjøre.
 • Bli en online gruppe for folk som bruker nondrug metoder for å håndtere multippel sklerose. Finne en lege som forstår og støtter naturmedisin.

Hvordan til å behandle multippel sklerose balanseproblemer

Hvordan til å behandle multippel sklerose balanseproblemer


Multippel sklerose (MS) er en sykdom med mange symptomer. En av de utallige spørsmålene pasienter av MS sliter med er balanse. Noen mennesker mister balansen gradvis, mens andre plutselig begynner å føle seg urolig på sine føtter. Uansett, arbeider med symptom kan hjelpe en MS pasient blir mer stødig.

Hvordan til å behandle multippel sklerose balanseproblemer

•  Identifiser hva som forårsaker balanse problemer. Multippel sklerose kan forårsake lesjoner i sentralnervesystemet, eller en pasients gangart kan være ujevn do til en svakhet i et ben.

Vurdere å ta aerobic klasser eller styrketrening for funksjonshemmede. Noen lokale treningssentre og sykehus tilbyr kurs spesielt for MS-pasienter.

Hvil bena. Mange ganger en person som lider av MS kan være for trøtt til å gå. Etter å ha hvilt en stund, kan balansen bli bedre.

Fortell legen din hvordan bena dine føles. Noen kan føle nummenhet i bena kalles sensorisk ataksi. Nummenhet kan behandles med medisiner til en viss grad.

Plukk ut de riktige walking hjelpere. Hvis balanseproblemer blir for mye av en bekymring, finne riktig hjelpemiddel for eksempel en stokk eller rullator for å hjelpe deg.

Spør legen din om en ankel-Foot Orthotic ville hjelpe. Seler er lett og kan lett skjult av sokker og bukser. Den er designet for å hjelpe en person med balanseproblemer.

Hint

 • Når faller begynne forårsaker skader, er det på tide å vurdere en enhet for å hjelpe med balanseproblemer.
 • Spør legen din om forslag før du begynner på treningsprogrammer.
 • Ikke ta medisiner som ikke er foreskrevet for saldoen problem. Se legen din for riktig medisinering.

Hvordan behandle trøtthet i multippel sklerose

Hvordan behandle trøtthet i multippel sklerose


Trøtthet i multippel sklerose er en overveldende og ødeleggende tretthet. Følelsen kan være fysisk og psykisk. Fatigue påvirker evnen til å utføre oppgaver og vedlikeholde relasjoner. Personer med multippel sklerose kan ta skritt for å kontrollere tretthet og til slutt forbedre kvaliteten på hjem og arbeidsliv.

Hvordan behandle trøtthet i multippel sklerose

•  Øke søvn. Løse eventuelle multippel sklerose problemer som forstyrrer natten sover. Dette omfatter ofte inkontinens og muskelspasmer. Trøtthet mounts løpet av dagen. Mens hjemme, ta naps. På jobb bruker lunsjpausen for en kort lur.

Spar fysisk energi. Bruk en rullator eller rullestol. Handle på Internett eller telefon med hjemkjøring. Gi kjedelig husarbeid til andre familiemedlemmer. Velg avslappende fritidsaktiviteter. På jobb be om eventuelle overnattingssteder som vil redusere fysisk tretthet.

Spar mental energi. Planlegg aktiviteter som krever konsentrasjon for tidlig morgen før trøtthet intensiverer. Trøtthet festene gjennom arbeidsuken for de med multippel sklerose, så planlegge viktige møter tidlig i uken etter en avslappende helg.

Senk kroppstemperatur. Heat utløser tretthet i multippel sklerose. Skru ned termostaten betraktelig. Drikk kalde, alkoholfrie drikkevarer. Bruk bærbare fans og andre personlige kjøling enheter spesielt når du er borte fra hjemmet.

Søke støtte fra andre med multippel sklerose. De kan dele tips for å forebygge og håndtere tretthet. Sosial støtte minsker også depresjon som bidrar til tretthet.

Ta foreskrevne medisiner. Leger ofte behandle tretthet i multippel sklerose med amantadin hydrochloride eller modafinil. Begge er tatt av munnen daglig.

Hint

 • Finne lokale støttegrupper ved å spørre en lege som behandler multippel sklerose eller kontakte National Multiple Sclerosis Society.
 • Hvis tretthet forårsaker problemer på jobben, husk multippel sklerose er en overbygd funksjonshemming under Americans with Disabilities Act som gir vern mot diskriminering i arbeidslivet.

Hvordan snakke med legen din om Multippel Sklerose

Hvordan snakke med legen din om Multippel Sklerose


Enten du har blitt diagnostisert med multippel sklerose, eller du tror du kan ha denne sykdommen, er det viktig at du kommuniserer tydelig med dine leger. Du skal føle deg komfortabel i ditt forhold til din lege for å diskutere temaer som kan være pinlig eller vanskelig å få opp som seksuell dysfunksjon eller tap av blære og tarm kontroll.

Hvordan snakke med legen din om Multippel Sklerose

•  Vær forberedt når du skriver legetimen. Diagnostisering og behandling av denne sykdommen kan føre til mye stress som lett kan lede deg til å glemme viktige spørsmål for legen din. Tenk på spørsmål om din tilstand på forhånd og skrive dem ned i en notatbok du vil bære til din avtale.

Still spørsmål om den diagnostiske prosessen hvis du tror du kan ha denne sykdommen. Legen din bør være i stand til å forklare de ulike testene som kreves for å avgjøre om en person har faktisk multippel sklerose og ikke en annen nevrologisk tilstand.

Beskriv dine symptomer og deres frekvens nøye for din lege. Selv om du har beskrevet et symptom eller bivirkning som tidligere, er det viktig for legen din for å dokumentere sin frekvens for en bedre forståelse av hvordan sykdommen kan komme videre i ditt tilfelle.

Snakk med legen din om behandlingsalternativer og deres mulige bivirkninger. Mange av de sykdomsmodifiserende behandling for MS er interferon-baserte medikamenter som kan forårsake depresjon hos mange pasienter. Hvis du har en historie med depresjon, nevner denne bekymringen med legen din slik at hun kan bestemme hvilket medikament vil bedre passer deg.

Spør legen din hva den aktuelle handlingen er når konfrontert med en stor forverring. Legen din kan ha en 24 timers vakt telefonnummer eller han foretrekker du gå direkte til legevakten for kortikosteroid eller andre behandlinger.

Snakk med legen din om hvordan du bedre overvåke progresjon av sykdommen. Hun kan be om at du gjennomgår MR eller andre tester på en mer eller mindre jevne mellomrom, avhengig av symptomer og sykehistorie.

Hint

 • Som pasient har du rett til å be om en henvisning til en annen nevrolog hvis du føler at din nåværende lege er ikke å gi din tilstand den type oppmerksomhet som kreves for å riktig behandle den. Se etter leger som har spesialisert seg på behandling av denne kompliserte sykdommen.

Hvordan leve med multippel sklerose

Hvordan leve med multippel sklerose


Når du mottar en diagnose av multippel sklerose, endrer verden. Spørsmål om hva fremtiden vil holde med denne sykdommen i livet ditt og hvordan din livsstil vil endre rase gjennom hodet ditt. Leve et bedre liv med MS ved å bygge et nettverk av venner, familie og dine leger.

Hvordan leve med multippel sklerose

•  Forvent at MS vil endre måten du lever livet ditt. Symptomer som tretthet og muskelsvakhet kan utfordre din evne til å fungere fullt ut i hverdagslige aktiviteter som arbeid og familieliv. Snakk med legen din om medisiner og utstyr som kan hjelpe til å redusere tretthet og utvikle et sunt resten mønster for å opprettholde din styrke.

ta medisinen som foreskrevet av nevrolog. Suksessen til en hvilken som helst av de sykdomsmodifiserende behandling er avhengig av den gjennomgående administrering av medikamenter på riktig måte og dosering. Få en kalender for å hjelpe deg med å tegne ut når du bør gi dine injeksjoner og hvilket område av kroppen din du skal injisere hver dag eller uke.

Spis godt og trene til din beste evne. Den stillesittende liv pålagt mange mennesker med MS kan føre til sekundære helseproblemer som hjertesykdom og fedme. Snakk med legen din om å utvikle en ernæringsmessig plan for å opprettholde en sunn vekt og be om en henvisning til en fysioterapeut som kan utforme et program strekk og trening som vil holde deg aktiv så lenge som mulig.

Søk hjelp fra en utdannet rådgiver eller terapeut hvis du føler deg overveldet av frykt for fremtiden med denne sykdommen. MS er veldig uforutsigbar, og etterlot mange med denne sykdommen å grue tidens gang og følelsen av å ikke vite hvordan de vil bli påvirket av det som tiden går.

Forstå at dine opprinnelige planer for livet må kanskje endres. MS har en tendens til å slå til når folk flest bare starte opp i livet, i 20-årene og 30-årene. Idédugnad om hvordan du kan tilpasse din trening og ferdigheter i ulike yrker før du finner ut at du ikke er i stand til å fortsette i karrieren du hadde satt ut selv.

Hint

 • Enhver diagnose av en alvorlig sykdom som for eksempel multippel sklerose kan gi følelser av alvorlig depresjon og til og med selvmordstanker. Hvis du eller noen du kjenner lider av depresjon søke medisinsk hjelp i håndteringen av denne alvorlige tilstanden.

Slik Care for en kjær med multippel sklerose

Slik Care for en kjær med multippel sklerose


Omsorg for noen med en sykdom som multippel sklerose kan være både stressende og givende. Når pasienten er noen du elsker, er du enda mer investert i deres velvære. Finn måter å dele byrden lagt på dem av denne ødeleggende sykdommen mens finne tid til å ta vare på deg selv også.

Slik Care for en kjær med multippel sklerose

•  Utdanne deg selv. Det beste du kan gjøre for den elskede du bryr deg om er å forstå hvordan multippel sklerose fungerer og hva slags symptomer de kan forvente å møte.

tilby hjelp, men ikke prøv å overkompensere. For mange funksjonshemninger som følger MS ta en toll på ånden så vel som kroppen, påvirker selvfølelse og selvbilde. Ved å hjelpe ut når du blir spurt, og la din kjære til å ta vare på seg selv da i stand, kan du være støttende for kropp og sinn.

Delta på legetimer når du blir spurt. Husk at konfidensialiteten mellom pasient og lege skal respekteres og du bør bare forvente å delta på de avtaler der du er invitert.

Arbeid med din kjære ens fysiske eller ergoterapeuter å hjelpe fortsette behandling hjemme. Det finnes et mangfold av tøyningsøvelser og andre fysiske aktiviteter som kan redusere smerter forbundet med muskel spastisitet i MS, mange av dem trenger hjelp av en partner.

Lytt når din kjære en ønsker å snakke om sin sykdom. Å ha en sykdom som multippel sklerose kan virke som en svært ensom vei for mange pasienter. Ved å tilby en ikke-dømmende øre til din kjære, kan du gi dem en kraftig utløp for uttrykk for sin frykt og smerte i forbindelse med sykdommen.

Assist din kjære med vedlikehold av deres sykdomsmodifiserende terapi. Siden alle legemidler tilgjengelig for å behandle MS leveres ved injeksjon, din kjære kan trenge fysisk hjelp i å forvalte disse injeksjonene.

Hint

 • Depresjon forekommer svært ofte hos personer med MS. Som en omsorgsperson, må du lære å gjenkjenne tegn på depresjon og hjelpe din kjære finne den hjelpen de trenger gjennom en kvalifisert lege. Tegn på at en pasient med MS kan være deprimert kan inkludere tap av interesse eller appetitt, søvnløshet eller søvnløshet, uttrykk for ønsket om å dø eller økt irritabilitet.