Digidexo.com

Hot Tubs og leddgikt

Hot Tubs og leddgikt


Nesten 50 millioner amerikanere har leddgikt og antallet ventes å vokse til nesten 70 millioner i 2030, ifølge president og CEO i Arthritis Foundation. Noen leddgikt bekjempe tilstanden effekter av soaking i badestamper. Det er mange måter som regelmessig bruker en badestamp kan lindre leddgikt smerte.

History of Hydroterapi

Hydroterapi har vært brukt i århundrer, og ved noen av de mest gamle kulturer. Aristoteles og Platon brukte de varme kildene på Loutika, i nærheten av Athen, Hellas. Japanerne har brukt naturlige varme kilder for medisinske vilkår for mer enn tusen år, ifølge Healing Steam. Romerne brukte oppvarmet basseng, badstuer og dampbad, og deres velværesentre inspirert mange moderne helbredende fasiliteter.

Fordeler med Hot Tubs

Ved hjelp av varme for å hjelpe med smerter og plager er ikke et nytt konsept. Mange leger anbefaler regelmessig bruk av badet for leddgikt pasienter uten andre alvorlige medisinske tilstander. Oppvarmet vann og masserende stråler i en badestamp gi muskelavslapning, samt redusert ledd- og muskelstivhet og smerter. Etter bløtlegging ømme muskler og ledd i en badestamp, mange leddgikt lider har en enklere tid med sine daglige aktiviteter og øvelser.

Typer av Hot Tubs

Mens de fleste oppvarmede badestamper vil gi smertelindring for leddgikt, er det spesielle badestamper laget spesielt for tilstanden. De fleste av disse badestamper har justerbare trykk jetfly for å øke eller redusere vanntrykket, samt dyser plassert på felles områder som vanligvis er rammet av leddgikt, for eksempel knærne. Andre funksjoner i disse typer badestamper inkluderer mer plass eller rom til å bevege seg rundt, samt enkle innganger for folk som ikke har tilstrekkelig mobilitet å klatre inn og ut av badestamper.

Trene

Mange mennesker med leddgikt utføre øvelser i sine badestamper. Det varme vannet vanligvis løser opp musklene, i stedet for innstramming av musklene som oppstår i kaldt vann. Badestamp vannet øker også sykkelen temperatur, noe som vanligvis fører til økt blodsirkulasjon. Oppdriften av den nedsenkede treningsapparatet hindrer belastningen på leddene og skader, og vannet kan også virke som et motstandsdyktig. De fleste badestamp øvelser inkluderer sirkler arm, sparker på plass og strekker seg i vannet.

Forholdsregler

Badestamper er ikke trygt for alle. For eksempel, hvis du har hjertesykdom, diabetes, høyt blodtrykk eller en hudsykdom, kan varmen og kjemikalier irritere tilstanden. Badestamper bør aldri brukes etter at du drikker alkohol eller ta visse medisiner. Temperaturene i enkelte badestamper kan være for varmt, og mange mennesker føler seg kvalm eller svimmel.