Digidexo.com

Homøopatiske midler for demens

Demens er generelt beskrevet som den gradvis tap av kognitiv funksjon på grunn av skadede hjerneceller. Satsen for progresjon av sykdommen varierer fra person til person. I et tilfelle der sykdommen utviklet seg raskt, er det sannsynlig å fortsette å utvikle seg raskt. Heldigvis finnes det enkle hjelpemidler som kan bidra til å forsinke fremdriften av demens. Ikke bare vil disse rettsmidler hjelpe pasienten å takle sin sykdom, det hjelper også hans medhjelper takle sine krav og gir en fair sjanse til å forbedre pasientens tilstand.

Homeopati og demens

Av de mange kjente årsaker til demens, ikke alle vet at en av de største årsakene er underernæring eller malabsorpsjon. Får utilstrekkelige mengder næringsstoffer for en vesentlig del av sin levetid kan øke risikoen for å utvikle demens senere i livet. Demens skjer for å være et klassisk symptom på niacin (vitamin B3) mangel. Det er også en forutsetning at sinkmangel fører til tap av nerveceller i hjernen, noe som resulterer i utvikling av symptomer på demens. Derfor er en måte å minimere risikoen for demens er ved normalisering av kroppens niacin og sinknivåer. Tar thiamin kosttilskudd er også nyttig for å hindre ytterligere forverring av hjernecellene. Vitamin B12-injeksjoner ble også funnet å være nyttig i å håndtere symptomene på de nevrologiske problemer forårsaket av demens. Dette er bare noen av metodene som presenteres av homeopatiske behandlinger for demens.

Behandling Filosofi

Menneskekroppen er utformet for å ha kapasitet til å helbrede seg selv. Gir alt den trenger vil sikre helse og velvære. Homeopatiske behandlinger presentere de mest naturlige måter å håndtere demens og begrense sin kapasitet til å ødelegge nerveceller og for å forstyrre normale hjernefunksjoner. Med næringstilskudd, gjenoppliver det kroppens evne til å helbrede seg selv. Med bruk av naturlige elementer, som for eksempel nyttige mat næringsstoffer og urter, homøopatiske midler gjenopplive kroppens forsvar mot de skadelige effektene av sykdommer og øke sin kapasitet til å helbrede.

Slik fungerer det

For å kompensere for skader forårsaket av sykdommen, homøopatiske midler fokus på levering av ernæring og kosttilskudd. Det gjør bruk av naturlige matkilder å belaste kroppen med antioksidanter, B-vitaminer, fosfatidylserin, sink, L-arginin og essensielle fettsyrer for å normalisere nivåene av hjernen kjemikalier, som hjelpemidler helbredelse av skadde nerveceller og fremmer normal hjernefunksjoner. De populære urter som brukes på homøopatiske midler for demens inkluderer Ginkgo biloba, alumina, Argentum NITRICUM, Cicuta, hellebores og silika. Disse urtene er nyttig i å øke utholdenhet og forbedrer blodsirkulasjonen i hjernen. Som et resultat, forbedre de sløvhet av sinnet og mangel på kontroll over impulser og tregere mental svekkelse. Bortsett fra å fremskynde symptomene på demens, disse urtene også levere nødhjelp til andre aldersrelaterte helseproblemer, som for eksempel høyt kolesterol og høyt blodtrykk.

Advarsel

Vær forsiktig med å ta kosttilskudd, særlig Galantine og Huperzine. Feil kombinasjon av naturmidler og kosttilskudd utgjør visse helserisikoer. Som en tommelfingerregel, unngå å ta kombinasjoner av homøopatiske midler uten å konsultere en sertifisert homeopat.

Konklusjon

Det er aldri trygt å konkludere med at bruk av urter er den tryggeste måten å håndtere demens. Fordi de er vanligvis brukes i kombinasjoner, som kombinerer de gale urter kan forårsake bivirkninger. Det er viktig for homøopatiske midler som skal administreres av sertifiserte homøopater. Før forskrivning noen rette, homeopater ta hensyn til pasientens fysiske, følelsesmessige og psykologiske makeup å bestemme den mest hensiktsmessige behandlingen.