Digidexo.com

Eddik Cures for Fibromyalgi

Internett er full av folk rettsmidler at "kurere" hver form for medisinsk tilstand. Dessverre er mange av disse påstandene er grunnløse. Resultatet er personer med tilstander som fibromyalgi, innlate seg ned skuffende emosjonelle baner; jage den neste nye håp. I tillegg er det bortkastet penger på ineffektiv "kurer". Dette er grunnen til at det er viktig å sjekke fakta bak historiene og vurdere finansiell risiko hvis "kur" er ineffektiv. I tilfellet med eddik botemidler for fibromyalgi, er det liten risiko på hver ende. Eddik er billig og det er en matvare stoffet som forårsaker ingen skade.

Grunnlaget for Eddik som en kur

Apple cider eddik er det mangfoldet som er vanligvis foreskrevet for herding fibromyalgi. Det brukes på grunn av de mange spor næringsstoffer den inneholder. Disse omfatter fosfor, klor, kalium, natrium, magnesium, kalsium, svovel, jern, fluor og silisium. Disse er alle inneholdt i epler også; Imidlertid, epler har mye større mengder av disse elementer. Den viktigste bestanddel i kurativ eplecider eddik synes å være eplesyre.

Studier har vist at eplesyre er viktig i energiproduksjon på cellenivå. De har også vist at muskelutholdenhetstrening involverer metabolisme av eplesyre. Fra dette er det begrunnet at eplesyre i eple cider eddik kan bidra til å forbedre flyten av oksygen i muskelcellene. I tillegg tror at spor næringsstoffer i eple cider eddik er viktig i lindrende "oksidativt stress" eller OS (et negativt resultat når oksygen brukes til energi omdannes til skadelige "frie radikaler"). Mange har spekulert i at OS bidrar til fibromyalgi.

Realiteten er at nye fibromyalgi studier tilbakevise den oppfatningen at oksidativt stress bidrar til smerte, ømme punkter, depresjon eller samlet effekt av fibromyalgi. Disse studiene har imidlertid støtte tanken om at oksidativt stress bidrar til tretthet forbundet med fibromyalgi. Og så virker det som eple cider eddik og eplesyre den inneholder kan faktisk bidra til lindring av tretthet som følger fibromyalgi. Men juryen er fortsatt ute på dette. Bevisene er strengt anekdotiske. Og det er viktig å huske at det er mange matvarer høy i anti-oksidanter, for eksempel tomater, sitrusfrukter, gulrøtter og te, som ville bidra til å motarbeide "oksidativt stress".

Men siden eple cider eddik er billig og det er en matvare som gjør ingen skade; det virker definitivt verdt for mennesker med fibromyalgi til å utføre sine egne eksperimenter spesielt på grunn av eplesyre komponent som skiller det fra andre kilder til antioksidanter. To daglige spiseskjeer er den anbefalte dosen. Den ufiltrert utvalg av eple cider eddik er anbefalt på grunn av den ekstra næringsstoffer i sedimentet. Den er tilgjengelig på helsekostbutikker.