Digidexo.com

Best Brands av Soy Milk

Best Brands av Soy Milk


Soyamelk blir fremstilt ved å dynke tørre soyabønner og sliping dem med vann. Når anstrengt, blir den gjenværende blanding som kalles soyamelk. I tillegg til å være en forfriskende drikk som er tilgjengelig i en rekke varianter, mange konsumere soya melk for sin helsemessige fordeler. Forbruket av soya melk reduserer kolesterol og ikke forårsaker insulinavhengig diabetes. Videre betyr det inneholder ikke laktose eller hormoner som kumelk, men inneholder vegetabilske proteiner og isoflavoner. Mange bedrifter har begynt å selge soyamelk i bokser, flasker og Tetra Paks.

Silk Soy Milk

Et produkt fra Hvite Wave Foods selskap, er Silk en merkevare av soyamelk og andre meieri-erstatningsprodukter, perfekt for de som er allergisk mot melkeprodukter. Deres nedkjølt soyamelk er tilgjengelig i naturlig, vanilje, veldig vanilje, usøtet, ren pluss Omega-3 DHA, sjokolade og vanlig pluss fiber smaker. De har også lys soyamelk og hylle-stabil soyamelk varianter. Deres spesialitet soyamelk varianter inkluderer kaffe, krydder, te, mocha, sjokolade mynte og gresskar krydder. Selskapet produserer også soya smoothies, soya yoghurt og soya creamer i en rekke varianter. Silke er en helt vegan drink med noen animalske ekstrakter lagt til den. Dessuten inneholder det ingen spor av hvete, hvetegluten, havre, rug, malt eller bygg. Alle produkt til Silk er Kosher OU-D sertifisert. Videre inneholder Silk soyamelk naturlig uraffinert sukker og essensielle omega-3 fettsyrer. I tillegg til dette, en 8-oz. servering inneholder 20 prosent av det daglige anbefalte inntaket av kalsium.

Edensoy

Edensoy soyamelk er produsert ved hjelp av økologiske soyabønner som er økologisk dyrket i amerikanske familie gårder. Den Edensoy melk bruker vann som er renset ved omvendt osmose prosess som gjennomgår 240 forskjellige kvalitetskontroller. Denne prosessen gjør Edensoy melk den første noensinne soyamelk å ha mottatt Non-GMO Project Standard samsvar grunnet ingen tilstedeværelse av GMO, eller genmodifiserte organismer i det. I tillegg er soyamelk pakket i aseptiske kartonger som er 100 prosent resirkulerbare, slik at det er miljøvennlig. Vanilje Edensoy ekstra økologisk soyamelk inneholder ren vanilje ekstrakt, milde uraffinert søtstoffer og bio-tilgjengelig veganer kvalitet vitaminer og kalsium.

WestSoy

Produsert av Hain Celestial Group, er WestSoy soyamelk rik på vitamin B2, en mikro-næringsstoff viktig for mennesker og dyr for økt metabolisme. Dette soyamelk merkevare inneholder den høyeste kalium og vitamin A-innhold i forhold til andre merker. Videre på samme tid er det den laveste i form av kalorier som tilbys, noe som gjør det til en ideell trenings drikke. WestSoy har sitt utvalg av soyamelk som er kategorisert under lite fett, lite, pluss, ikke fett, organisk og usøtet kategorier. Sin spesialitet drinker blant annet soya slank (inneholder Splenda - tilgjengelig i sjokolade, vanilje, cappuccino og vanlig smaker), soya shakes (vanilje og sjokolade smaker) og lang levetid soya drikke (bidrar til å fremme hjerte og fordøyelseskanal helse).

Pacific Natural Foods Soy Milk

Pacific Natural Foods soyamelk er rik på proteiner og vitamin A og D. Pacific tar sikte på å utnytte den høyeste kvalitet økologiske soyabønner. Dette glutenfri, hvete-fri, gjær-fri soya melk er også rik på kalsium og svært lavt på fett. Pacifica € ™ s soyamelk er tilgjengelig i tre varianter: vanlig, sjokolade og vanilje.