Digidexo.com

angst reduksjon

Angst Reduksjon Behavior Modification

Personer som lider av angst kan ofte sterkt redusere denne angsten ved å endre sine daglige vaner. Prøver å innlemme struktur og et utløp for stress kan være nyttig. Ofte et skiftende forhold av mennesker og steder du hyppig kan bidra til å lindre angst symptomer. Lære avslapping teknikker for å bruke i øyeblikket kan hjelpe når du føler en angst angrep kommer på.

Livsstil

En ofte oversett område av angst reduksjon er adressering en persons livsstil. Personer med dårlige matvaner og mangel på mosjon kan være utsatt for angst som de har ingen utløp for deres stress. Å gjøre en consorted innsats for å spise godt kan gi mennesker med regulerte stemninger ved å eliminere blodsukker oppturer og nedturer som setter folk opp for angst og frustrasjon. Noen mennesker har også matallergier som kan bidra til en syk engstelig følelse; en eliminasjonsdiett kan hjelpe deg å finne matvarer som bidrar til din angst.

På samme måte kan regelmessig mosjon være en stor belastning utgivelse som senker en persons angst terskel. Aktiviteter så enkelt som å gå en tur kan hjelpe noen mennesker, mens andre trenger en mer intens treningsøkt som kickboksing. Yoga har blitt en vanlig stresset redusering og er nå tilgjengelig på de fleste treningssentre. Making utøve en del av din daglige rutine krever litt innsats hvis du ikke er vant til å trene, men fordelene ved å holde seg med det kan være uvurderlig.

Fjerne deg fra stressende relasjoner kan også være til hjelp. Noen mennesker liker drama og foretrekker å leve i en tilstand av panikk, bare å være rundt disse menneskene kan øke din angst. Ofte er det nødvendig å vurdere vennskap og steder du hyppig og fjerne personer eller steder som legger til din angst. Hvis det er umulig å fjerne disse menneskene fullstendig, prøve å begrense din tid med dem så mye som mulig.

Meditasjon

Foruten å rydde opp din livsstil er det andre aktiviteter som kan hjelpe kontroll stress og angst. Meditasjon kan dramatisk hjelpe rolig og fokusere en person feste på en sak til poenget med angst. Meditasjon innebærer å sitte i et rolig miljø og fokus på å bremse pusten. Bremse inspirasjon og utløps forteller hjernen at alt er i orden og du er trygg. Meditere på en daglig basis vil senke en persons angst på en hel samt lære en person hvordan å roe seg selv i enhver situasjon ved å konsentrere seg om å bremse åndedrett.

Ulike Angst reduksjon teknikker

Ulike Angst reduksjon teknikker


Angst er en følelse av uro, bekymring eller frykt, som ofte utløses av ytre stimuli som en stressende situasjon eller personlige problemer. Når følelser av angst bli ukontrollerbar og vedvarende, kan det være et tegn på en angstlidelse. Angst kan være ødeleggende og det fører til psykiske ubehag, men det kan også bidra til fysiske helseproblemer. Det er noen tips og teknikker du kan bruke til å administrere angst og føler mer rolig.

Distraksjon

Hvis du føler deg engstelig, prøv og distrahere deg selv med en aktivitet som krever litt fokus og konsentrasjon. Les en interessant bok, løse noen gåter, spille et spill, vaske huset, gjøre tøyet eller gjøre noen hagearbeid. Alle disse aktivitetene vil ta tankene bort fra bekymring og også gi deg en følelse av prestasjon etter ferdigstillelse.

Avslapping

Muskelavslapning kan gi lindring og ta tankene bort fra engstelige tanker. Å praktisere muskelavslapning, sitte eller ligge i en komfortabel stilling med øynene lukket. Starter med hendene, gå gjennom et repeterende mønster av spenner og slapper av hver muskel i kroppen din. Deretter kan du slappe kroppen din og ta noen lange, dype åndedrag.

Breathing

Pusteteknikker er også nyttig i å lindre angst. Sakte telle til fem som du inhalerer gjennom nesen. Hold pusten og telle til fem. Pust sakte ut og telle til fem som du gjør det. Ta to innblåsninger i din normale mønsteret og gjenta deretter sakte, frivillig puste. Pust jevnt og unngå brå bevegelser eller gulping i luften. Utføre denne øvelsen i ca fem minutter.

Telle

Hvis du står overfor en stressende situasjon, er det normalt å føle en viss engstelse. For å roe deg ned, puste sakte og telle til 10. Hold tankene fokusert på telling. Om nødvendig kan du gjenta teller til du føler deg avslappet.

Administrerende Kosthold og trening

En godt balansert kosthold, tilstrekkelig søvn og regelmessig mosjon kan lindre angst. Spise måltidene til rett tid og med jevne mellomrom, slik at du føler deg energisk hele tiden. Unngå nikotin, koffein, alkohol og sukker, som alle kan forverre følelser av angst og spenning.

Praktisere positivitet og humor

Unngå bekymringsfulle, negative tanker. Ha realistiske mål og applaudere deg selv for dem. Se morsomme programmer eller filmer som lette humøret. Spille sport og hengi seg til andre morsomme aktiviteter som øker positive følelser og hjelpe deg å frigjøre spenninger. Betro dine følelser til venner eller familiemedlemmer. Bli involvert i samfunnet og ser etter måter å hjelpe andre. Dette kan gi deg enorm tilfredsstillelse og redusere angst.

Hvordan lindre Angst Gjennom Color Therapy

Hvordan lindre Angst Gjennom Color Therapy


Fargeterapi er en alternativ terapi som arbeider for å gjenopprette balanse i kropp, sinn og ånd gjennom bruk av farget lys, fargeprøver, interiør, klær og farge visualisering. Fargeterapi er ofte brukt til å bekjempe stress og angst. Venstre ubehandlet, stress og angst kan bidra til søvnløshet, depresjon og selv vanedannende atferd. Stress og angst har også blitt knyttet til kreft, magesår, infertilitet og tidlig aldring. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Lindre angst Gjennom Color Therapy

•  Gjør en avtale med en farge terapeut i ditt område. Bla gjennom leverandøren kataloger på de "Holistisk online" eller "ByRegion Network" nettsider (se Ressurser nedenfor).

Finn-hjem angst redusere øvelser i bøker som "Color Therapy: Healing med Color" av RB Amber eller "Language of Color" av Dorothee Mella (se Ressurser nedenfor).

Plukk opp rimelige fargeterapi verktøy som fargeprøver og fargede vannflasker. Invester i moderat priset gadgets som farge kort sett og lys farge kuber.

Vurdere en komplementær behandling for angst reduksjon, slik som aromaterapi, biofeedback, meditasjon eller yoga.

Invester i en lyd-CD som "God helse gjennom Color Therapy" av Brad Steiger (se Ressurser nedenfor).

Lindre angst Gjennom Color Breathing

Sitt oppreist eller ligge i et rolig og behagelig sted.

Tenk deg kroppen din blir badet i blått lys fra toppen av hodet til bunnen av føttene i fire minutter.

Tenk grønt lys inn gjennom navlen og spre ut gjennom kroppen din. Ta bare ett minutt med fargen grønn.

Pust den fargen du ønsker, og forestille seg det sprer seg gjennom kroppen din.

Exhale og forestill deg den komplementære fargen forlater kroppen. Komplementære farger er funnet overfor hverandre på et fargehjul. For eksempel, er den komplementære farge for blått orange, og den komplementære farge for grønt er rød.

Ta to minutter å mentalt sluke hele kroppen i hvitt lys. Når du er ferdig, forsiktig strekke kroppen, sakte "våkne opp" fra din farge meditasjon. Dette er en rask og gratis måte å lindre angst omtrent hvor som helst - selv på kontoret.

Tips og advarsler

 • Sjekk med ditt forsikringsselskap for å se om alternative medisinske behandlinger er dekket. Mange leverandører tilbyr fordeler for stress og angst reduksjon.
 • Fargeterapi er ikke en erstatning for legehjelp. Hvis du opplever alvorlige smerter eller ubehag, se en lege umiddelbart.
 • Unngå rød og oransje når du prøver å redusere angst, ettersom disse fargene har en tendens til å gjøre folk føler seg mer aggressiv eller lett irriterte.
 • Ikke lytte til en musikk-CD eller guidet meditasjon CD mens du kjører.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Naturlige måter å roe angst

Angst er en naturlig del av livet. Kroppen din reagerer på stressor (som offentlige taler) eller oppfattet fare med symptomer som unormalt rask hjerterytme, svette håndflater og en racing sinn. Dette er kroppens måte å hjelpe deg til å trekke deg fra en farlig situasjon og kan være sunt, men når angsten er ute av kontroll og påvirke og forstyrre livet ditt, kan det være på tide å vurdere å behandle din angst. Medisinering er ikke det eneste alternativet; vurdere naturpreparater.

Mind / Body Teknikker

Pusteøvelser kan gi nesten umiddelbar avslapning. Lukk øynene og fokusere på å puste. Pust inn gjennom nesen sakte. Føl måte som mellomgulvet beveger seg opp og presse magen utover. Så sakte begynne å puste ut, forestille stress spennende kroppen din med pusten. Hver av dine åndedrag bør ta totalt seks sekunder. Gjenta dette fem til ti ganger.

Trening gir deg en fysisk og mental frigjøring. 30 minutter med kardiovaskulær trening per dag kan bidra til å gi et utløp for frustrasjoner, jobbe ut damp, bedre helse og roe ned sinnet med naturlige endorfiner.

Guided Imagery kan gi lindring. Ta et øyeblikk og visualisere et rolig sted. Dette kan være i en solfylt eng, ved havgapet eller noe som løfter humøret å friske opp tankene.

Selvhypnose og avspenningsteknikker kan redusere angst og hjelpe deg å sentrere hjernen din til å finne ro.

Stress reduksjon er en viktig faktor i angst. Gi slipp på sinne, lære å si nei, holde kontakten med dine følelser, gjøre aktiviteter og oppgaver ett om gangen, gi slipp på kontroll og identifisere hva som forårsaker stress for å endre det. Making tid for deg selv og ta tid til å le, vil også bidra til å redusere de samlede stress og angst.

Stille meditasjon i noen minutter hver dag kan stille negative tanker.

Få nok kvalitet søvn hver natt med en sovende rutine. Gå til sengs på en konsekvent tid og våkne opp konsekvent.

Urte kosttilskudd og Aromaterapi

Urte kosttilskudd kan være svært effektiv i å minske angst. Noen av de beste omfatter pasjons (som har blitt brukt i århundrer), Valerian rot (som gir angst lettelse og kan brukes som en søvn hjelpemiddel), kava kava (bør ikke brukes hos personer med leverproblemer), kamille, St . Johannesurt (bekjemper både angst og depresjon, men kan ha noen legemiddelinteraksjoner), verbena, skullcap, sitronmelisse, humle (vanligvis brukes i kombinasjon med kamille, vendelrot eller pasjons) og cowslip.

Ved hjelp av essensielle oljer fra bestemte planter kan hjelpe indusere avslapning. Aromaterapi oljer gunstig for behandling av angst inkluderer:
Lavendel: Lindrer angst og forbedrer avslapning.
Lime: oppløfter ditt humør og bekjemper både angst og depresjon.
Bergamott: Hever selvtillit og lindrer frustrasjon / uro.
Jasmine: Minsker frykt og negativitet.
Sandalwood: Reduserer depresjon, frykt, stress og spenning.
Patchouli: Hjelper deg med å få kontakt med din fysiske selv og bekjemper angst.
Rose: Lindrer angst og oppfordrer lykke.
Ylang ylang: Roer spenning, nervøsitet og sinne.
Cypress: Har beroligende egenskaper som roer nervesystemet.

Therapy

Flere terapeutiske tiltak kan hjelpe deg med å finne kroppens naturlige angst forsvar:
Akupunktur: Forbedre en følelse av ro og avslapning.
Fargeterapi: Bruker farger og lys for å gjenopprette naturlig balanse og ro.
Bioelectromagnetic terapi: Bruker magneter og elektromagnetiske felt for å fremme naturlig healing en angst reduksjon.
Hydroterapi: Slapper av i et varmt bad fylt med essensielle oljer kan berolige angst og fremme avspenning.
Reiki: Innebærer overføring av energi mellom utøveren og du, bidrar til å gjenopprette sinn og ånd.

Medisiner for Childhood Angst

Frykt og angst er en normal del av barndommen utvikling. Separasjonsangst, frykt for fremmede, frykt for tordenvær eller bugs, og frykt for utfordringer knyttet til økt selvstendighet og sosialisering er bare noen få eksempler. Noen ganger normal frykt ikke går bort. De kan bygge inn i angst som er så alvorlig det forstyrrer barnets evne til å fungere i dagliglivet. Det er når de trenger profesjonell hjelp og oppfølging, ofte inkludert medisiner.

Diagnose

En mental helse profesjonell vil gjennomføre en omfattende evaluering for å vurdere biologiske, psykologiske, familiære og sosiale faktorer av angst. De vil utelukke noen underliggende sykdom, vurdere i hvilken grad den angst svekker daglige funksjon og vurdere den potensielle rolle noen medisiner, koffein eller narkotika. Diagnostisering av en angstlidelse er forut på hva som forårsaker angst. Separasjonsangst resultater fra frykt knyttet til å forlate foreldre eller hjem, oppstår sosial angst fra problemer sosialt samvær, og skolevegring er alvorlig angst som stopper barnet fra å gå til skolen. Hvis det er en gjennomgripende angst definert av mer enn en enkelt forbindelse kan deretter generalisert angstlidelse være diagnosen. Andre mulige diagnoser knyttet til angst er tvangslidelser og panikklidelse.

Behandling

Det overordnede målet med behandlingen er å lindre barnets plager og redusere emosjonelle og atferdsmessige effekter som forstyrrer dagliglivet. Hvis symptomene er ikke alvorlig, så psykoterapi er førstevalget. Ellers medikamenter blir brukt for å redusere angst og den felles manifestasjon av depresjon. To typer medisiner som brukes til å behandle barndommen angst er de som reduserer angst og antidepressiva.

Angst-Reduksjon Medisiner

Angst er antatt å være forårsaket av overdreven nerve-aktivitet i hjernen, slik angst medikamenter fungere ved å redusere denne aktiviteten. Det første valget av medisiner for angst er en klasse som kalles benzodiazepiner. Benzodiazepiner forsterke effekten av den kjemiske som reduserer den kjemiske forbindelse mellom nerver, og dermed hjelpe til å lindre angst. De vanligvis forårsake sedasjon og muskelavslapning. Denne kategorien inkluderer medisiner Xanax, Ativan, Valium, og Klonopin. En annen medisinering --- Buspar --- kan brukes for generalisert og moderat angst. Det ikke forårsaker tretthet, som er en typisk bivirkning av benzodiazepinene.

Antidepressive medisiner

Det er tre klasser av antidepressiva: atypisk, trisykliske og selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). De alle påvirker kjemikalier i hjernen som overfører signaler mellom nerver, men SSRI har færre bivirkninger, så de er vanligvis førstevalget. SSRI arbeider spesielt for å hindre at nevrotransmitteren serotonin blir reabsorbert inn i hjernen. Dette etterlater mer av den kjemiske tilgjengelig for hjernen til bruk, og dermed forbedre humør. SSRI kan også beskytte hjernen områder knyttet til angst og depresjon blir altfor aktivert. SSRI inkluderer Prozac, Zoloft, Paxil, Lenox, Celexa, Effexor og Lexapro.

Rolle Foreldre

Foreldre må være sikker på at deres barn blir jevnlig tar sine medisiner. Dette er sterke medisiner og noen kan forårsake abstinensreaksjoner, herunder beslag, dersom barnet plutselig slutter å ta dem. I tillegg må foreldrene få vite om medisinen, slik at de kan se etter potensielle bivirkninger, og håndheve noen kosttilskudd restriksjoner.

Anti-Angst medisiner og vekttap

Ifølge angstlidelser Association of America, 40 millioner voksne amerikanere lider av angstlidelser. For de som krever medisinering, opprettholde en sunn vekt eller fortsetter en vekttap plan mens under behandling kompliseres av bivirkninger av sine medisiner.

Funksjon

Ifølge Mayo Clinic, medisiner som brukes i behandling av depresjon også behandle generalisert angstlidelser og panikkanfall. Det finnes fem typer antidepressiva som brukes til å administrere angst og panikkanfall. Hver type løser en annen kjemisk reaksjon assosiert med angst. Hver type har også en innvirkning på vekttap.

Selektive serotoninreopptakshemmere

Ifølge Mayo Clinic, SSRI (selektive serotoninreopptakshemmere) forhindre resorpsjon av serotonin, et kjemisk stoff i hjernen, ved spesifikke hjerneceller forlater mer serotonin tilgjengelig for hjernens funksjon. Mood er forbedret gjennom bedre hjernens funksjon.

SSRI pleier også å undertrykke appetitt eller endre smaken av mat. Du kan oppleve kvalme i løpet av de første ukene av behandlingen, som kan føre til vekttap. Men ifølge Gay Riley av NetNutritionist.com opplevde vekttap stopper med langvarig bruk og erstattet med vektøkning.

Trisykliske antidepressiva og Monoaminooksidasehemmere

Begge trisykliske antidepressiva (TCA) og monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmer) endring serotonin, dopamin og noradrenalin nivåer i hjernen. Forstoppelse, tretthet, svakhet, økt appetitt og vektøkning er bivirkninger forbundet med TCA og MAO-hemmere, noe som gjør vekttap vanskelig.

Forstoppelse kan lindres med over-the-counter-produkter, noe som gjør fysisk aktivitet litt enklere. Kontakte en ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog kan hjelpe med måltid planer som er balansert og lett å tilberede.

Benzodiazepiner og betablokkere

Benzodiazepiner arbeide raskt, men kan være vanedannende. De er også sederende, som kan forstyrre med fysisk aktivitet. Ved hjelp av benzodiazepiner sjelden vil ikke forstyrre en godt planlagt vekttap programmet.

Betablokkere adressere fysisk påvirker av angst ved å blokkere adrenalin. Betablokkere er effektive når de brukes for spesielle situasjoner. Tretthet, søvnløshet og depresjon er bivirkninger forbundet med betablokkere og kan utløse vektøkning hos noen mennesker. Justeringer av ditt treningsprogram vil bevare vekttap og beskytte din følelse av prestasjon.

Time Frame

De angst reduksjon effekter av SSRI og TCA-preparater kan ikke bli lagt merke til i flere dager fordi det tar tid for medisiner for å nå et terapeutisk nivå i blodet. Irriterende bivirkninger er vanligvis sett i løpet av få dager, skjønt.

Du kan legge merke til at frekvensen av vekttap kan bremse eller stoppe, og det er ikke uvanlig å få vekt. Å holde styr på vekten din med en journal er viktig.

Oppløsning

Endre kosthold kan holde dine vekttap mål på sporet. Spis frisk frukt, hele korn og grønnsaker, unngå fast food, og kutte ned på søtsaker, eller eliminere dem helt, for å holde deg på sporet. Legge til 30 minutter med trening hver dag vil hjelpe brenne kalorier.

I noen tilfeller er en forandring av medikamenter er nødvendig, spesielt hvis vekttap vil rette en livstruende tilstand.

Hvordan å behandle samtidig bipolar & Akutt Angst

Når to tilstander opptrer samtidig, er at tilstanden kalles komorbiditet. Bipolar lidelse med komorbid angst presenterer et enda større problem enn bipolar lidelse eller angst alene. En banebrytende studie kalt STEP-BD viser at personer med bipolar lidelse og angst synes å ha en vanskeligere tid fungerer, lengre depressive episoder, og kan ha større risiko for selvmord. Når du føler deg overveldet med angst, kan håndtere virkningene av din bipolar lidelse føler umulig. Tar skritt for å behandle din angst er avgjørende for din utvinning og funksjon.

Bruksanvisning

•  Etablere et samarbeid med din psykiater på de medisinske aspekter ved behandlingen. Arbeide sammen for å finne ut hva som hjelper og hva som ikke virker. Medisiner ulik evne til å hjelpe symptomer på angst og noen kan til og med gjøre angst verre. Du må kanskje endre medisiner, eller legge til en annen medisinering. Antipsykotika kan også være nyttig. Det kan være nødvendig å legge til en antianxiety medisinering. Stokk med det; det kan ta en stund å finne den rette kombinasjonen av medisiner.

Mens alle former for psykoterapi kan hjelpe under utvinning, kognitiv atferdsterapi, som hjelper deg reframe tenkning og finne løsninger på mistilpasset atferd, er en svært effektiv og relativt rask behandling for angst. Jobb hardt i terapi for å lære å takle dine engstelige tanker og finne ut hvordan man skal håndtere stressfaktorer.

Tenk mindfulness meditasjon. Leger ved Massachussetts General Hospital oppdaget at en åtte-ukers kurs i Mindfulness-Based Stress Reduction, samtidig som deltakerne føler seg mindre stresset, også endret amygdala, en del av hjernen som er involvert i stress. Når du lære denne enkle formen for meditasjon, kan du ta en mindfulness bryte når du føler deg engstelig.

Begynn en øvelse rutine. Øvelse forbedrer både den depressive og engstelige aspekter ved bipolar lidelse og løfter humøret generelt. Enhver form for moderat aerob trening kan lindre angst for opptil seks timer, og føre til mindre angst over lang sikt.

Få støtte fra andre. Snakke med venner eller deltar på en støttegruppe kan hjelpe deg å lære andre mestringsstrategier. NAMI, National Alliance på psykiske lidelser, og tilbyr støtte grupper samt en recovery utdanningsprogrammet som heter Peer to Peer som gir et vell av informasjon om psykiske lidelser, samt informasjon om mestringsmekanismer og en introduksjon til mindfulness meditasjon.

Undersøke andre former for stressreduksjon. Massasje og akupunktur kan hjelpe og har få, om noen, negative effekter. Forsikringen kan også dekke disse. Mange andre metoder kan gjøres på egen hånd; du kan lære disse fra en arbeidsbok på angst reduksjon slik som "The Avslapping og Stress Reduction arbeidsbok".

Tips og advarsler

 • Ikke prøv å tøffe ut angst. Behandle det vil ikke bare føle deg bedre, vil det bidra til å holde deg trygt fra potensielt farlig interaksjon av bipolar lidelse med komorbid angst.
 • Snakk med legen din eller ringe et selvmord eller krise hotline umiddelbart hvis du har noen suicidale tanker eller følelser.
 • Ikke forsøk å endre dine medisiner på egen hånd eller slutter å ta medisiner som anvist. Abstinenseffekter kan gjøre deg syk.

Betablokkere for angst behandling

Betablokkere er medisiner som er foreskrevet for å behandle en rekke lidelser. De mest vanlige betingelser hvor betablokkere benyttes er høyt blodtrykk, glaukom og migrene; imidlertid, kan betablokkere også anvendes som en behandling av angst. Siden betablokkere har en interaksjon med blodtrykk, kan de bidra til å redusere symptomer knyttet til angst. Men, som alle medisiner, betablokkere bære risiko, spesielt hvis for mye blir tatt.

Typer av betablokker

Betablokkere er nyttig for å redusere angst i panikklidelse, generalisert angstlidelse (GAD), sosiale fobier og spesifikke fobier, spesielt hos pasienter som viser hjerteproblemer eller skjelvinger som symptomer. Typer av betablokkere som brukes spesielt for angst behandling inkluderer propranolol, atenolol og pindolo. Angst lider som velger å bruke betablokkere kan velge en enkelt dose for isolerte hendelser eller vanlig dosering hvis angst er kronisk. Betablokkere har en hurtig innsettende, noe som kan være ideell for behandling av panikkanfall.

Angst Reduksjon

Betablokkere hovedsakelig behandle angst ved å blokkere effekten av to nevrotransmittere, adrenalin og noradrenalin, i beta-reseptorer, og dermed gi disse medikamentene deres navn. Adrenalin og noradrenalin blir frigitt når en person føler seg engstelig, og de kan være på et høyere nivå hvis en person lider av kronisk angst. Anti-angst effekter av betablokkere er regulert av de perifere, eller ytre, reseptorer i stedet for sentralt.

Men betablokkere har ingen direkte effekt på angst. I stedet, betablokkere virke ved å redusere pasientens respons til angst, såsom rystelser og hjerte respons. Ved å redusere effektene av angst, betablokkere reduserer pasientens tanker som han opplever angst.

Bivirkninger

Betablokkere er ikke uten bivirkninger. En av bivirkningene kan faktisk øke en persons angst. Bruk av beta-blokkere kan øke peristaltikk i mage-tarmkanalen, og dermed overdrive virkningen av angst på systemet. Symptomer på denne type angst reaksjon inkluderer kramper, diaré og en følelse av kvalme.

En høy dosering av betablokkere kan være farlig. Når betablokkere er tatt ved en lav dosering, kan de ikke krysser blod-hjerne-barrieren, som omgir hjernen og beskytter den; på dette nivået, tar betablokkere er trygt. Men i høy nok mengder, kan betablokkere passere gjennom blod-hjerne-barrieren og forårsake alvorlige bivirkninger. Disse bivirkningene er tretthet, livaktige drømmer, depresjon og delirium.

Sea Fish Garum Brukes for å redusere angst og stress

Garum armoricum er et gammelt middel avledet fra en bluefish ligger like ved halvøya Frankrike. Det rette er benyttet for stress og angst reduksjon. Garum armoricum ble en gang brukt av de gamle kelterne rundt det 3. århundre f.Kr. å forbedre immunforsvaret fungerer og fysisk / emosjonell spenst. Senere romerne stolt på garum armoricum å forbedre kognitiv funksjon.

Bruker for Garum Armoricum

Bluefish svømmetur i farvann som er så dypt som 1500 meter. Fisken har et redusert behov for oksygen i deres spesifikke metabolisme, og de har også en kroppens kjemi ideell for stressende og / eller trykksatt miljøforhold. De sistnevnte fysiske attributter av bluefish antas å styrke garum armoricum med sin angst og stress-reduserende egenskaper. Et ekstrakt fremstilt av magen og / eller hjernen i bluefish kan brukes som et supplement.

Garum armoricum ble testet av Yalacta Laboratories i Frankrike i 1978 og har senere studert av Dr. Thomas Dorman fra California Polytechnic State University i 1985 og funnet effektive i å redusere stressnivået før betydelig stressende hendelser. Det har også blitt funnet å forsterke en hukommelse, for å eliminere tretthet og for å forbedre kognitive prosesser. Garum armoricum har et høyt nivå av små peptider som er i stand til å påvirke den menneskelige hjerne, og hjernen reagerer på egnede måter til Physio-patologisk stressfaktorer.

Garum Armoricum Peptider

Når du inntar garum armoricum som et supplement, peptider hjelpe hjernen til å oppfatte som mindre stressende de sosiale situasjoner og miljømessige forhold som normalt ville induserer betydelige nivåer av stress og / eller angst. Dermed stressende eller angstproduserende situasjoner er enklere å administrere. Garum armoricum øker også endorfiner, som fungerer som en naturlig opiat som roer den enkelte.

Garum Armoricum og hjernebølger

I en japansk studie utført av Shigeio Haruyama på sykehuset Denentoshi, ble garum armoricum vist seg å ha muligheten til å påvirke hjernebølgemønstre hvis tatt for mer enn nitti dager. Beta-hjernebølger, forbundet med tanken aktivitet og intellektuelle prosesser, er også assosiert med angst og / eller stressresponser. Alpha hjernebølger er knyttet til meditative og avslappede forhold. Når garum armoricum er fortært, øker ekstrakt tilstedeværelsen av alfa bølger. Videre har garum armoricum blitt funnet å redusere depresjon, for å heve humøret, for å øke energireserver, for å minske søvnforstyrrelser og / eller forstyrrelser, og for å redusere muskeltretthet.

Forbruk av Garum Armoricum

Garum armoricum kan tas daglig i femten dager i en dose på 210 mg kapsler to, fire ganger om dagen, for stress og angst reduksjon. Når kapslene er fortært med åtte gram vann på tom mage, fordøyelse og absorpsjon er raskere. Etter de første femten dager, kan bruken av garum armoricum fortsettes i en dose på to til tre 210 mg kapsler annenhver dag. Det finnes ingen kjente bivirkninger forbundet med bruk av dette ekstrakt.

Kan caffeic syre holde deg våken?

Kan caffeic syre holde deg våken?


Selv caffeic syre er en komponent av kaffe, er det ikke relatert til koffein. En naturlig forekommende organisk forbindelse, kan det bli funnet i mange planter inkludert frukt, nøtter, og kaffebønner. Det hemmer ikke sove, og viser ingen kjente negative effekten hos mennesker. Som caffeic syre opptas i legemet, danner den en rekke metabolske derivater som inkluderer caffeic syre fenetyl Ester (CAPE). Disse derivater har vist positive effekter for å redusere forekomsten kreftfremkallende, særlig i leveren.

Effekter på Sleep

Caffeic syre er en primær kjemisk bestanddel av Valerian rot som fungerer som en nervesystemet beroligende. Valerian rot er et populært urte søvn beroligende som ikke er relatert til familien av legemidler som kalles diazepam. Det forbedrer søvnkvalitet uten å indusere rest morgen grogginess, fungerer som et middel for glatt og skjelettmuskulatur og også reduserer angst, stress og søvnløshet. Den Valerian urt er trygt i at det ikke er vanedannende, og alkohol og barbiturater ikke øke sin beroligende effekt.

Herbal Kilder

Planter produserer caffeic syre og CAPE inkluderer frukt som pærer, druer og epler. Herbal kilder er basilikum, timian, verbena, oregano, estragon, gurkemeie, løvetann, rosmarin, ryllik, lavendel, sitronmelisse, kamille og vendelrot. Disse urtene er populære urte rettsmidler for å fremme ro, angst reduksjon og søvn. Den eksperimentelle bruk av vendelrot preparater i Italia og Tyskland har vist terapeutisk verdi i løpet av de siste 15 årene som en effektiv behandling for hyperaktivitet og atferdsforstyrrelser hos barn. Det hjelpemidler motorisk koordinasjon, beroligende angst, rastløshet og aggresjon.

Tradisjonelle og alternative medisiner

Urter inneholder caffeic syre og dets metabolske derivater har en eldgammel historie av medisinsk bruk dateres tilbake til Hippokrates (400 år f.Kr.). Disse plantene har funnet populær bruk som søvn hjelpemidler for tusenvis av år. Moderat daglig inntak av kaffe og caffeic syre kan fremme menneskers helse ved å øke antioksidant og anti-kreftfremkallende inntak. Caffeic syre metabolske derivater også redusere immun og inflammatorisk respons av kroppen til forskjellige angrep av giftstoffer.

Andre gunstige effekter

Forskning viser at caffeic syre er en naturlig antioksidant og kreftfremkallende inhibitor i tillegg til sine søvninduserende effekter. Karsinogener akselerere aktiviteten av kreftfremkallende karsinogener ved å øke risikoen for kreft et individ som de DNA-skade på cellenivå. Den kroppen forsøker å fjerne giftstoffer ved å gjøre dem mer oppløselige, slik at utskillelse organer som nyrer kan spyle dem ut av systemet. Ved å øke kreftfremkallende hemmer og antioksidantnivået, hjelper caffeic syre fremme menneskers helse.

Hvordan musikk påvirker hjertefrekvens

Hvordan musikk påvirker hjertefrekvens


Musikk påvirker hjertefrekvens ved hjelp av hjernen. Når vi hører musikk, rytme og tempo først opprette en nevrologisk puls i hjernen vår. Da er vår hjerteslag og pustemønster "tune inn" på hjernen bølger og replikere rytmen.

Betydning

Musikkens innvirkning på hjerterytmen tilbyr rimelige og til og med underholdende helsefordeler, inkludert avslapping før medisinske prosedyrer, bedre motoriske evner for hjerneslag og Parkinson-pasienter og angst reduksjon for personer med koronar hjertesykdom.

Forskning

En 2006 randomisert kontrollert studie utført av forskere ved University of California, School of Nursing, i San Francisco fant at blant 170 pasienter om å gjennomgå vaskulær angiografi, de som lyttet til 15 minutter avslappende musikk hadde en signifikant langsommere hjerteslag enn de som ventet i stillhet i 15 minutter. En 2009 Cochrane systematisk gjennomgang av 23 studier med nesten 1500 pasienter fant at hjertefrekvensen og blodtrykket ble redusert blant hjertesykdom pasienter som lyttet til musikk.

Typer

De typer musikk som brukes i klinisk forskning har inkludert klassisk, pop, rock og rap. Når det kommer til å påvirke hjertefrekvensen, ikke den typen musikk ikke saken så mye som tempoet gjør. Generelt øker raskere musikk hjertefrekvens og roligere musikk reduserer hjertefrekvensen.

Musikere

Studier som har inkludert både musikere og nonmusicians har funnet ut at det påvirker av musikk på pulsen er høyere blant musikere. University of Oxford forsker Dr. Peter Sleight spekulerer at de mer uttalte resultater blant musikere skjer fordi de har blitt opplært til å koordinere pusten med musikalske rytmer.

Teorier / Spekulasjoner

Imidlertid peker Connie Tomaino ved Institutt for Musikk og nevrologisk funksjon ut at alle er "pre-kablet til å være mottakelig for rytme" fordi fosteret allerede kan skille lyd mønster endringer. Tomaino spekulerer at vi er født med denne mottakelighet å høres slik at vi kan lære av og tolke verden rundt oss.

Gaba effekter på hjernen

Gaba effekter på hjernen


Gamma-aminosmørsyre (GABA) er den nest vanligste signalstoffet kjemiske i den menneskelige hjernen. GABA er en hemmende signalstoffet - det roer og reduserer aktiviteten til nerveceller. Noen anti-angst medisiner fungerer ved å fremme større tilgjengelighet av GABA på hjerneceller.

Mens mange av de grunnleggende funksjonene GABA er blitt bedre forstått i det siste tiåret, forskere fortsetter å gjøre nye oppdagelser om GABA og flere typer av GABA-reseptorer, som hver kan spille en annen rolle i nerveceller.

Hva er Nevrotransmittere?

Nevrotransmittere er kjemiske molekyler som hjerneceller (nevroner) og nervecellene bruker for å kommunisere med hverandre.

Disse molekylene er frigitt fra en nervecelle (den presynaptiske nervecellen) og reise over et gap (kjent som en synapse) til å feste seg til en bestemt reseptor nettsted på en opposisjon nevron (den postsynaptiske nevron). Når molekyler av en gitt signalstoffet dock på sitt eget reseptor nettstedet, er spesifikke funksjoner aktiveres i mottakercellen.

Signalstoffet kan da bli re-utgitt tilbake i synapse for re-opptak i den presynaptiske nervecellen, noe som medførte at overføringen prosessen kan gjentas.

Hva gjør GABA Do?

GABA er kjent som en inhiberende neurotransmitter. Dette betyr at når det legger til kai i reseptorsetet av et nevron, reduserer det aktivitetsnivå som neuron, og gjør det mindre sannsynlig til å avfyre ​​et elektrisk signal ("action potential").

GABA oppnår dette fordi GABA receptor områder også styre opptak av kloridioner i nevroner og kaliumioner ut av nerveceller. Klorid øker negativ elektrisk ladning i nervecellen, og kalium øker den positive ladningen utenfor nervecellen. Dette gjør det vanskeligere for nervecellen for å fyre av aksjonspotensial og opphisse tilstøtende nerveceller.

Hvordan virker GABA påvirke psykologi og fysiologi?

Fordi GABA er en hemmende neurotransmitter, blir den involvert i prosesser hvor nevral aktivitet er redusert, slik som angst reduksjon, beroligende, og frigjøring av spenningen.

Noen anti-angst medisiner som benzodiazepiner og barbiturater primært virker ved å øke mengden av GABA i synapsene som er tilgjengelig for å binde seg til GABA receptor områder. Alkohol fremmer også tilstrømningen av kloridioner inn i hjernecellene, og så forsterker de normale virkninger av GABA.

Koffein, på den annen side reduserer den tilgjengelige GABA i synapsen, fremme effekter som nervøsitet, angst, søvnproblemer og.

Beroligende og hemmende effekten av GABA ved neuronal aktivitet har også viktige fysiologiske effekter. For eksempel hjerte vagale nevroner (CVNs) er områder av hjernen som moderat og lav puls, holde den fra å bli for rask. GABA er hemmende virkning på disse nevronene kan føre til hjertefrekvensen å øke.

Medikamenter som virker på GABA reseptorer er kjent som "gabaergic" narkotika.

Rohypnol bivirkninger

Rohypnol (flunitrazepam), produsert av Hoffman-La Roche, er foreskrevet for kortvarig behandling av søvnløshet og i forbindelse med visse kirurgiske prosedyrer. Ifølge drugs.com, er Rohypnol ikke godkjent i USA for medisinsk bruk; I stedet er det bedre kjent i Amerika som "voldtektsdop".

Rohypnol Fakta

Dette korttidsvirkende benzodiazepin induserer angst reduksjon, muskelavslapning og sedasjon. Dens effekter er estimert til å være mellom syv og ti ganger kraftigere enn Valium.

Delvis Amnesia

Etter å ha tatt Rohypnol, er du vanligvis ikke i stand til å huske mange hendelser som skjedde mens du var under påvirkning av medisiner. Dette er spesielt farlig siden ofre for Rohypnol-relaterte seksuelle overgrep ikke kan være i stand til å tydelig huske noe som skjedde.

Avhengighet

Rohypnol er svært vanedannende. Mange misbrukere ta stoffet for å øke den høye av andre rusmidler og indusere rus. Overgripere ofte opplever svimmelhet, tap av koordinasjonsevne, tretthet, nedsatt motorisk kontroll, utydelig tale og forvirring.

Side Effects

Rohypnol bivirkninger inkluderer hukommelsesproblemer, reduksjon i blodtrykket, forvirring, mage ubehag, tretthet, svimmelhet, synsforstyrrelser og oppbevaring av urin. I enkelte brukere, kan Rohypnol forårsake aggresjon og oppstemthet.

Abstinenssymptomer

Rohypnol tilbaketrekking bivirkninger inkluderer angst, ubehag i magen, metallsmak i munnen, flatulens, smerter, tåkesyn, endringer i persepsjon, diaré, panikkanfall, mareritt, muskelkramper, uregelmessig hjerterytme, søvnløshet, øresus og selvmordstanker.

Forhindre angstanfall med diett

Mat valg vi gjør har en enorm innvirkning på vår fysiske og mentale helse. Næringsstoffene er levert av vårt kosthold holde våre sinn og kropp i harmoni. Dette gjelder angst problemer også. Det er viktig å vite hva slags mat kan lindre angst og hvilke som forverre den.

Hydration

Vannforbruk gir en lang rekke fordeler og angst reduksjon er en av dem. Hjernen vår inneholder 85 prosent vann så dehydrering kan provosere angst. Tilstrekkelig hydrering må opprettholdes ellers kroppene våre er utsatt for problemer som angst og panikkanfall. Drikke seks til åtte glass vann per dag for å oppnå optimale ytelser.

Hva du skal unngå

Svært sure matvarer kan fremme angst. Disse matvarer inneholder melkeprodukter, protein, bearbeidet mat og mat med høyt sukkerinnhold. Det er vanskelig å skylle giftstoffer ut av systemet hvis det er konsekvent inntak av disse typer matvarer. De kan svekke immunforsvaret, føre til stress, og føre til en person til å være mer utsatt for angst angrep. Unngå for mye koffein som i brus, kaffe og energidrikker. Dette er sentralstimulerende og kan føre til nervøsitet og søvnløshet.

Alkalisk kosthold

Den alkaliske diett fokuserer tungt på frukt og grønnsaker. De som helle mot å være vegetarianer ville ha en lett tid å tilpasse seg denne type diett. Svært lite protein og meieriprodukter er tillatt, men de fleste helst frukt eller grønnsak er inkludert. Matvarer som epler, appelsiner, brokkoli, spinat, blomkål, ananas, agurk og nøtter skal omfatte 80 prosent av de matvarer inge på alkalisk kosthold. De er lav i surhet og bidra til å redusere følelser av angst.

Homeopati for bipolar lidelse hos eldre

Bipolar lidelse er en psykisk helsetilstand som involverer svingningene i ekstreme stemninger; du kan oppleve depresjon eller mani med bipolar lidelse når som helst. Stemningen ustabilitet i forbindelse med bipolar lidelse kan påvirke barn, voksne og eldre, og tilstanden kan oppstå når som helst i løpet av livet. Ekstreme stemninger kan vare i uker eller måneder, og kan innebære humørsvingninger og rask sykling. Heldigvis, kan homøopatiske midler for voksne og eldre lindre bipolare symptomer.

Kombinere Psykoterapi og Homeopatiske Behandlinger

I "Homeopati for Muskel Healing," forfatteren Asa Hershoff hevder at bipolar lidelse kan ha nytte av homeopatisk behandling når slike behandlinger er riktig kombinert med psykoterapi. Mens homøopatiske midler kan behandle de fysiske årsakene til bipolar lidelse, kan psykoterapi brukes til å adressere vanskelige følelser og underliggende følelsesmessige symptomer som kan være medvirkende til det ekstreme i depresjon eller oppstemthet.

Potenser

Asa Hershoff forklarer at homøopatiske midler kommer i forskjellige potenser inkludert lav, middels og høye potenser. Potenser er notert på flaske av den rette når det er kjøpt; homøopatiske løsninger tilbys på nettet av leverandører, samt i helse og / eller urte butikker. Svært lav potens homøopatiske midler selges med 3x og 6x potenser; lav potens homøopatiske midler tilbys i 12x, 6c, og 12c; Middels potenser tilbys med en potens på 30C, og høye potenser er solgt med en potens av 200c til 1M eller mer. Homøopatiske midler med lav potens er for kortsiktige behandlinger, mens mellom potenser anbefales for kroniske, langvarige lidelser. Høyere potenser er ment for alvorlig kronisk, patologiske sykdommer, men den minste dosen bør prøves først før du bruker høyere potenser. Hvis et homøopatisk middel synes ideelt for en tilstand, men en lav eller middels potens gir ingen resultater, kan du deretter endre dosen til en høyere potens.

Sepia

Sepia er et homøopatisk middel som vanligvis brukes til å behandle tilstander som påvirker mental funksjon og tankeprosesser. Sepia er en nyttig langsiktig løsning, og kan startes med en dose på Sepia 6x to ganger om dagen i en periode på 7 til 10 dager. Hvis de bipolare symptomene er ekstreme, kan du begynne med en dose på 2-3 pellets av Sepia 30c to ganger om dagen i 7 til 10 dager for å bidra til å re-balansere dine mentale prosesser og kognitiv funksjon. Sepia bør oppløses under tungen ca 15 minutter før man spiser et måltid eller drikke noen drikkevarer.

Gelsemium

Gelsemium kan brukes av eldre for å behandle bipolare symptomer på depresjon assosiert med angst eller mani ledsaget av en engstelig humør. Gelsemium er en vanlig homeopatisk behandling for angst reduksjon og for prestasjonsangst. Ta Gelsemium 30c ved å forbruke to pillules hver time for de første seks doser, og deretter fortsette å ta medisinen tre til fire ganger om dagen i en dose på to pillules for hver dose for en periode på syv dager for å redusere angst. Denne behandlingen er også bra for å redusere angst og rastløshet. Gelsemium kan være giftig hvis tatt i store doser, og overforbruk kan føre til respirasjonssvikt. To til tre gram Gelsemium i en voksen regnes som en dødelig dose.

Lilium tigrinum

I "prozac-Free: Homeopatiske Alternativer til konvensjonell medisinsk behandling" Judyth Reichenberg-Ullman hevder at Lilium tigrinum er en utmerket behandling for bipolar lidelse. Lilium tigrinum brukes for behandling av angst, mental forvirring, delirium og fortvilelse, og det kan forbedre mental klarhet. Denne behandlingen kan tas på en potens på 30c; du bør ta en pellet hver time for de første seks doser. Fortsett middel ved en dosering av en enkelt pellet per dag for behandling av bipolare symptomer. Oppløse pellets under tungen mellom måltidene.

Slik Care for en Home Ventilator Patient Under en katastrofe

Slik Care for en Home Ventilator Patient Under en katastrofe


Når en naturkatastrofe inntreffer, holde hodet kaldt er nøkkelen. Det kan være vanskelig når normale strømforsyninger og ressurser er ikke tilgjengelig eller fungere inkonsistent. Håndteringen av en naturkatastrofe er enda vanskeligere hvis du er ansvarlig for omsorg for en pasient med en ventilator. Ventilatorer krever strøm, og respiratorpasienter trenger ofte skreddersydd omsorg; både kan være en mangelvare under en katastrofe. Omsorgsytere kan ta flere skritt, men å sikre en pasient på en ventilator og gi best mulig omsorg under en naturkatastrofe.

Bruksanvisning

•  Vurdere natur katastrofen. Vet hva slags katastrofe du arbeider med og formulere en plan for å svare. Vurdere bygningen pasienten er i. Dokumentere levedyktige utganger, inkludert arbeider heiser, i tilfelle katastrofen krever at du flytter pasienten.

Ta lager av dine strømalternativer. En pasient på en ventilator krever en strømforsyning for å holde vitale maskiner som kjører. Finn ut om bygningen du er i har backup generatorer og hvis disse kan brukes til å drive en pasients ventilator. Hvis det er mulig, ansetter sikkerhetskopiering generatorer for å sikre at pasienten har en jevn tilførsel av strøm. Hvis backup generatorer er ikke tilgjengelig, planlegger å flytte pasienten til et anlegg med kraft eller finne en bærbar generator dersom pasienten ikke kan flyttes.

Gi pasienten en pålitelig form for kommunikasjon. Hvorvidt dette er en mobiltelefon eller rett og slett jobbe land-line tilgang, være sikker på at pasienten kan komme i kontakt med deg dersom du har å overlate til fôr for forsyninger eller strømkilder.

Teach pasienter om deres utstyr og om angst-reduksjon teknikker. Sørg for at pasientene vet hvordan de skal drive sin egen ventilator utstyr bør du ikke være tilgjengelig for å hjelpe. Lærer dem oksygenreduserende teknikker som snurpet-leppe puste for å spare oksygen hvis deres forsyninger begynner å få lite.

Rekrutter et support team. I begynnelsen av en katastrofe, er kvalifisert krisepersonell er ofte utilgjengelig eller er opptatt andre steder. Ansett hjelp av pasientens familiemedlemmer, venner eller fremmede til å opptre som et støttenettverk for pasienten. Trene hver av dem på det grunnleggende for å opprettholde en pasients ventilator og hvordan å administrere medisiner som kan være nødvendig. Gjør klart for pasienten at han eller hun ikke kan stole på en enkelt person til å håndtere hans eller hennes ventilator utstyr. Dette gir en backup plan i tilfelle du er utilgjengelig.

Gå til en nødsituasjon ly som en siste utvei. Ved riktig behandling ikke kan gis til en ventilator pasient i din posisjon når katastrofen inntreffer, forberede seg til å flytte ham eller henne til nærmeste ly. Noen ganger er disse krisesentrene har medisinsk utstyr, men ikke alltid. Hvis en overgang er nødvendig, sikre at pasienten kan gå ut av bygningen og bringer alt nødvendig utstyr, medisiner og personlige dokumenter til ly.

Depresjon forårsaket av Mat

The National Alliance of Mental Illness (NAMI) definerer depresjon, noe som påvirker 15 millioner amerikanske voksne, som et alvorlig medisinsk sykdom. Dens symptomer inkluderer ekstrem tristhet, irritabilitet, angst, endringer i søvnmønster og energi, og skyldfølelse og lav selvverd. Depresjon, NAMI rapporter, er den ledende årsak til uførhet i USA. Depresjon er forårsaket av kjemiske ubalanser i hjernen, og maten du spiser kan ofte føre disse ubalansene.

Kjemiske Effects

Redusert serotoninnivået i hjernen, ifølge en studie av Dr. Richard Wurtman og JJ Wurtman for avdelingen av hjernen og kognitive vitenskaper ved MIT, kan føre til mat cravings å endre, ofte å sette oss av karbohydrater. Serotonin er et signalstoff som er involvert i humør regulering, spesielt angst reduksjon, melder Randy Blaun og Andreas Wiesenack i 1. mai 1996 utgaven av Psychology Today.
De Wurtmans hypotese at mangel på karbohydrater kan øke sannsynligheten for depresjon. Karbohydrater øke produksjonen av serotonin. David Benton og Rachael Donohue i avdeling for psykologi ved University of Wales, Swansea, forklarer i sin studie "Effekter av næringsstoffer på Mood" som tryptofan, forløperen til serotonin, er en aminosyre. De Wurtmans rapporterer at "Karbohydrater stimulerer utskillelsen av insulin ... insulinsekresjon hastigheter tryptofan inntreden i det sentrale nervesystemet ... Det det omdannes til serotonin."
Høye protein dietter produsere flere aminosyrer som må komme til hjernen. Ifølge Wurtmans, mer aminosyrer bety mer contention for tryptofan å få haik inn i hjernen. Hvis den ikke kommer dit, serotoninnivået stuper og dårlig humør oppstår.

Psykologiske effekter

Det er virkelig komponentene i maten vi spiser som påvirker oss. De Wurtmans fant at "De som var karbohydrat-Cravers følte mindre deprimert og mer våken. De som ikke begjærer karbohydrater følte søvnig og trett."
Benton og Donohue funnet at mangel på vitaminer resulterte i grouchiness og dårligere kognitive ferdigheter i tillegg. Benton rapporterer at en diett med tiamin resulterte i bedre humør sammenlignet med en diett uten tiamin. Matvarer med tiamin inkludere belgfrukter, korn, svinekjøtt, erter og nøtter.
Benton og Donohue oppgir også at "Jernmangel er assosiert med rapporter om dårlig humør, apati og problemer med å opprettholde oppmerksomhet."

Dietter

Hoppe over frokosten er en dårlig start på dagen. Dr. Susan Biali skriver i den 29 juli 2009, spørsmålet om psykologi i dag, "Å spise en balansert frokost og gjør et poeng å spise regelmessig vil holde blodsukkeret og humøret stabilt."
Biali sier også spise akkurat nok protein lager mat pinne. "Å spise protein til hvert måltid hjelper maten vare lenger i magen og blodet, hindrer blodsukker krasjer, og også holder du opp" og varsling i to til tre timer etterpå. " Men, sier hun, husk at for mye protein gjør en person sur.
Mangel på B-vitaminer kan også utløse depressive stemninger. "Forskning har funnet at mange mennesker som er deprimerte har lavt folatnivå," Biali rapporter.
Din dårlig humør kan være fordi du ikke har spist nok av en viss mat, eller spist nok generelt. Det må være en balanse av næringsstoffer for å produsere et godt humør.

Hvordan skille Typer Healing Crystals

Hvordan skille Typer Healing Crystals


Ikke alle krystallene er skapt like. Krystall healere sier at noen krystaller har fantastiske effekter på fordøyelsessystemet, mens andre er utrolig for å gjenopprette den reproduktive system. Uansett hva din nåværende bekymring eller sykdom, er det flere typer helbredende krystaller med flere styrker som kan være i stand til å behandle din tilstand. Ved å opptre som energiledere og sendere, kan helbredende krystaller plasseres på kroppen eller i badevannet for å lokke fram bedre helse. Det er viktig å skille mellom de forskjellige typer. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Bruksanvisning

Skille Kinds of Healing Crystals

•  Se etter lilla steiner kalt ametyster. Disse er ofte ansatt for å behandle blod sukker ubalanse, mareritt og sinne. De er sagt å være åndelig oppløftende og kan hjelpe dyrke psykiske krefter.

2 Lete blågrønne blågrønne steiner. De er flotte for angst reduksjon, hjerte og immunsystem, og dyrke glede og kreativitet.

Stopp slanking og bruke korall steiner for å øke metabolismen i stedet! Også disse rosa eller rødlig steiner er bra for musklene, blodet og hjertet. Ryggraden og reproduktive system også nytte.

Nurture din ånd med diamanter. De er best kjent for å forbedre klarhet, trygghet og tillit.

La smaragder til damene! De er spesielt gunstig under fødsel; men alle kan bruke dem for depresjon, søvnløshet, syn og fred i sinnet.

Redusere betennelse med blå safirer. De bygger også intuisjon og rense kroppen for neseblod og feber.

Tiltrekke rikdom og lang levetid med jade. Dette vanligvis grønn stein gjør underverker for hjertet, thymus og nyrer samt emosjonell balanse, harmoni og rettferdighet.

rense blodet med røde rubiner. De har også behandle infeksjoner og impotens og stimulerer blodsirkulasjonen, mensen, kjærlighet, lederskap, og tjene til å intensivere dine følelser.

Være i et bedre sted og justere selv med rosenkvarts. Det er ideelt for å skape følelsesmessig healing, fred, tilgivelse og godhet.

Bruk forskjellige typer krystaller for Healing

Bestem hvilke krystaller du trenger til ditt nåværende lidelse. Besøk Mystical Soup webområde for en fullstendig liste over steiner og sine helbredende spesialiteter (se Ressurser nedenfor).

Ta hensyn til antall fasetter eller fly på hver stein. Partall er store energizers mens oddetall er best for helbredelse.

Vet de generelle retningslinjene farge. Røde, gule og oransje steiner vil gi deg energi, mens blått og fiolett vil roe sansene.

Tips og advarsler

 • Crystal healing er relativt rimelig. Den enkleste og minst kostbare metoden er å lære om prosessen på egen hånd og selvtillit helbrede. Hvis denne metoden ikke fungerer for deg, prøv å besøke en krystall healer som vil være dyrere, men kanskje mer effektive.
 • Selv om noen mener krystall healing kan ha dyptgripende virkninger på immunsystemet og sirkulasjonsforstyrrelser, aldri selv godbit for alvorlige tilstander som høyt blodtrykk eller hjertesykdom. Alvorlige forhold krever lege omsorg og veiledning.
 • Crystal healing er ikke en bevist vitenskap og resultatene kan variere.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Valerian Root Helse Fordeler

Valerian Root Helse Fordeler


Den vendelrot anlegget er funnet i Europa, Asia og Nord-Amerika. Det finnes mer enn 200 arter av vendelrot, og den som er typisk brukt medisinsk er V. officianlis, som er en variasjon som finnes i Europa og Asia. I USA er det solgt som kosttilskudd, ikke som et rusmiddel, noe som kan føre til potens og kvalitetsvariasjoner mellom produksjons massevis. Valerian root kan bli funnet som et ekstrakt i pulver eller flytende form, og har flere helsefordeler.

Sleep Aid

Valerian rot er mest kjent som en søvn hjelpemiddel. Valerian rot er ikke vanedannende og kan brukes regelmessig. Ifølge Office of Kosttilskudd, mange av dens kjemiske komponenter har blitt identifisert, men den nøyaktige årsaken til sin søvndyssende effekten er fortsatt ukjent. The Office of Kosttilskudd sier at bevis fra kjemiske studier om effekten av Valerian rot på søvnproblemer er ufullstendig.

Angst Reduksjon

Valerian rot er også brukt til å hjelpe rolig eller eliminere angst. Som sin evne til å roe ned i hjernen slik at søvn kan forekomme, kan den også brukes til å opprettholde den letthet av tankene i løpet av dagen. I løpet av 1700-tallet, ble vendelrot brukes til å behandle hodepine, nervøsitet og hjertebank. I England under andre verdenskrig, ble det brukt til å behandle stress forårsaket av luftangrep. Mens det er sikkert mange anekdotiske indikasjoner på at Valerian root kan lette stress, er det ingen vitenskapelige bevis for sin evne til å gjøre det.

Reduksjon av Kramper

Valerian root kan vise seg nyttig som en lettelse for mage kramper og menstrual kramper. Dette tillegget slapper musklene i magen, lindre smerte og ubehag. Det er ofte anbefalt for personer som har mage problemer knyttet til stress og for de med irritabel tarm syndrom (IBS). Stress er ment å forberede kroppen for fight or flight, og når ingen lindring er forestående, vil konstant muskelspenninger forårsake smerte. Valerian root letter smerten av kramper gjennom en reduksjon i stress og angst.

Vitaminer for å slutte å røyke

Nikotinavhengighet gjør slutte å røyke en vanskelig oppgave. Nikotin abstinenssymptomer kan reduseres med vitaminer som hjelper på å dempe cravings, beroligende rastløshet, og gjenopprette mangler i kroppen som følge av røyking.

Betydning

Vitaminer forberede kroppen med et naturlig forsvar mot de avhengighetsskapende og stimulerende egenskaper av nikotin som øker abstinenssymptomer og forårsake tilbakefall.

Effekter

Uttak symptomer på depresjon og angst reduksjon som følge av de naturlige beroligende egenskaper som tilbys av B-vitaminer.

Funksjon

Restorative egenskaper antioksidant vitamin A og E arbeid for å reparere celleskader forårsaket av røyking, fremme kollagen vekst og generell organfunksjon.

Fordeler

Daglig inntak av vitamin C øker immunforsvaret og gir energi til kroppen, reparere vev, bein og blodårer som har blitt svekket eller skadet av røyking.

Misforståelse

Sigaretter er ikke beroligende midler, som nikotin er et sentralstimulerende at når senkes i kroppen skaper en følelse av rastløshet og irritabilitet. Når nikotin nivåer er gjenopprettet av røyking, føles kroppen på brukervennlighet, noe som er typisk forvekslet med ro, men er faktisk den arten av avhengighet.