Digidexo.com

Hvordan identifisere Lisinopril piller

Hvordan identifisere Lisinopril piller


The National Library of Medicine narkotika informasjon ressurs nettsted er DailyMed. Ifølge DailyMed, er lisinopril en generisk legemiddel i en klasse for medisiner som kalles ACE (angiotensin converting enzyme). Det er foreskrevet i første rekke å redusere høyt blodtrykk, eller hypertensjon, og lindre symptomer på hjertefeil. Det er også brukt som behandling innen 24 timer etter utbruddet av akutt hjerteinfarkt henvist til klinisk som hjerteinfarkt. Som antihypertensivt, lisinopril er tatt ved 10 til 40 mg / dag. Pasienter med hjertesvikt kan få 5 til 40 mg / dag. Hjerteinfarkt lider øke doseringen gradvis fra 5 mg / dag til 10 mg / dag i seks uker. Fordi disse Doseringskravene er så strenge, er det viktig å være i stand til å identifisere en lisinopril tablett lot eller gir den til en pasient.

Hvordan identifisere Lisinopril piller

DailyMed er en håndbok for alle FDA-godkjente medisiner. Det er en gratis tjeneste som avtegner viktig informasjon for narkotika resepter. Det inkluderer godkjent bruk for narkotika og deres dosering retningslinjer basert på kliniske studier og tilhørende bivirkninger. Det gir den samme informasjonen farmasøyter gi om hva andre medisiner motvirke eller høyne narkotika 'effekter; tilstrekkelige lagerforhold og hva du kan forvente i tilfelle en overdose. DailyMed, som i oktober 2010 viser viktige data for ca 16267 narkotika.

Finn den hvite søkeboksen under overskriften på hjemmesiden. Skriv inn ordet "lisinopril," og klikk "Go". En liste siden vil generere viser alle slags lisinopril tablett tilgjengelig fra hver lisinopril produsenten. Hvert medikament leverandøren skaper pillen med et annerledes utseende vise manufacter eierskap. Et søk på DailyMed viser totalt 59 forskjellige lisinopril piller på markedet.

"Klikk" på ett av de 59 lisinopril leverandører. Under "Drug Etikett kapitler," finn filen fanen merket "Hvordan følger med." Ved å klikke på denne fanen vil åpne en del som vil forklare utseendet deres merkevare av lisinopril i stor detalj. Detaljer som tilbys inkluderer form og farge på produsentens tablett. Seksjonen vil vise om pillene er belagt for enklere fordøyelsen. Det vil forklare hvorvidt pillen er scoret for enkel skjæring. Scoret tabletter har karakteristiske linjer der piller kan lett skjæres eller brytes for å skape mindre doser. I tillegg, "Hvordan Leveres" lister pille doser som er tilgjengelig for kjøp, antall piller tilgjengelig per flaske og identifiserer alle forlagene, hvis noen.

Mål din bortkommen tablett mot disse kvalifiserende markører for å verifisere pillen identitet. Selv om pillen ikke oppfyller alle eller noen av de beskrivelser fra den første produsenten, det er 58 flere produsentens muligheter til forskning.