Digidexo.com

Kosthold for å redusere bryststørrelse

Store bryster har vært kjent for å føre til ulike helseproblemer, inkludert rygg og nakkesmerter, utslett og dårlig holdning. Som kvinner alder, er noen tett brystvev erstattes med fett. Dette, når kombinert med tendensen vi har til å få vekt som vi blir eldre, oppfordrer kvinner til å redusere bryststørrelse. Heldigvis betyr ikke dette å bety kirurgi - riktig kosthold, hvis nøye fulgt, kan hjelpe deg å miste brystet vekt, lette rygg og nakke smerter og leve mer komfortabelt.

Reduser Salt

Væskeretensjon fører til oppblåsthet og brystene er ikke immune. Oppblåsthet legger både vekt og bredde til våre bryst. Dermed oversettes den fryktede vann vekt i større bryster som føles stram og er ofte smertefullt. Ved å unngå behandlet og pakket mat, samt fastfood og brus, kan du redusere din bryststørrelse. Det er også en god idé å sette bort salt shaker og drikk rikelig med vann for å skylle væske fra systemet.

Limit Fat and Eat Vitamin B-rik mat

En god tommelfingerregel er å prøve å spise mat som er i sin naturlige tilstand - dvs. ubehandlet. En diett av hele korn, grønnsaker og frukt med et minimum av fett og enkle stivelse vil bidra til å øke stoffskiftet og hoppe starte vekttap. Velg mat høy er vitamin B som havre, egg, linser, bananer og chili peppers. Av de 13 vitaminer som kreves av kroppen din, åtte av dem er fra B-kompleks gruppe. De er avgjørende for både sunn livsstil og vekttap.

Utøve og øke stoffskiftet

Når vi blir eldre, mister vi muskelmasse. Dessverre hjelper dette muskelmasse oss forbrenner fett effektivt og øker vår metabolisme. Å miste vekt og holde stoffskiftet fungerer, gå raskt i minimum 40 minutter per dag og løfte lette vekter. Bland den opp ved å legge ankel vekter to ganger per uke.

Det viktigste er å holde på den. Du vil miste brystet vekt hvis du nøye se på kostholdet ditt, begrense saltinntak og utøve briskly på en jevnlig basis.