Digidexo.com

Hvordan spise makrobiotisk mat

Hvordan spise makrobiotisk mat


Makrobiotiske diett er et sett av kosttilskudd lover laget i Japan og brakt til Amerika. Hva det fokuserer på er å få maksimal næringsverdi fra alle matvarer du spiser. Det antas at makrobiotiske diett gjenoppbygger immunforsvaret og balanserer kroppen, og kan hjelpe folk komme seg fra sykdom.

Hvordan spise makrobiotisk mat

Verve i en detaljert guide for å finne ut nøyaktig hvilke matvarer du trenger å spise, og hvilke matvarer du må unngå når du er på diett. Kosten lover for denne dietten er ganske strenge og involvere ulike faser av å avstå fra og deretter legge ulike matvarene i kostholdet ditt, så det er lurt å ta denne guiden med deg til butikken og planlegge menyer tilsvarende.

•  Få forsyninger. På din lokale matbutikk eller bondens marked, kjøpe hele korn brød og ris, bønner og andre linser, grønnsaker og sjø grønnsaker. Kjøpe lokalt dyrket eller sesongens ferske matvarer for å sikre maksimal næringsverdi.

Fjern alle melkeprodukter, kjøtt (unntatt noen godkjente typer fisk), hvitt mel, sukker og bearbeidet mat fra kostholdet ditt.

Eliminer nights. Poteter, tomater, aubergine og paprika er alle eksempler på Nightshade planter som ikke er en del av makrobiotiske diett. Dette er på grunn av deres høyere surhet, som antas å lekke kalsium fra skjelettet. Nightshade planter inkluderer også tobakk, så hvis du er en røyker, bør du slutte før du begynner denne dietten.

Spis mindre porsjoner av fisk og noen rå matvarer. De fleste av makrobiotiske diett består av kokt mat. Men rå grønnsaker tilbyr næringsstoffer som mest kokte grønnsaker ikke kan tilby. Kokt fisk (kveite, såle, flyndre og torsk) er også noe som kan brukes i begrensede mengder på makrobiotiske diett. Hold Miso på hånden. Et fast innslag i ethvert makrobiotiske diett er rikelig med miso suppe.

Høykvalitets Bruk havsalt og begrenset krydder. Altfor krydre maten kan føre til vanskeligheter med fordøyelsen, så bruk med måte hvis du bruker krydder i makrobiotiske matlaging og sørge for at krydder er godkjent for dietten.

Klargjør maten ordentlig i støpejern, rustfritt stål, glass eller emalje belagt kokekar. Teflon eller nonstick panner og plast kjøkkenutstyr antas å inneholde giftstoffer, som overfører til maten. Bruk aldri mikrobølgeovn. Det er antatt av makrobiotiske utøvere som mikrobølgeovn matlaging er en destruktiv form for matlaging, noe som reduserer den ernæringsmessige verdien av matvarer.