Digidexo.com

Hva er forskjellen mellom Acuvue & Acuvue 2?

Hva er forskjellen mellom Acuvue & Acuvue 2?


Siden trykket i markedet i 1986, har Acuvue stadig utvidet sin serie av kontaktlinser til å omfatte mer enn 10 linse varianter. Det er to hovedkategorier for å vurdere: daglig slitasje linser og døgnlinser.

Acuvue 2 objektiver kan brukes for to uker av gangen. I kontrast, bør originale Acuvue linser bare brukes for en dag.

Acuvue g Acuvue 2

Acuvue og Acuvue 2 linser er både riktig for nærsynthet og langsynthet. De har også UV-beskyttelse og er laget av Hydrogeler materiale, hvilket gir øyet 88 prosent av det tilgjengelige oksygen.

Forskjellen mellom Acuvue og Acuvue 2 er hvor lenge linsene kan brukes. Acuvue linser skal kastes på slutten av hver dag. Acuvue 2 objektiver kan rengjøres og brukes på nytt i opptil to uker, eller kan bæres kontinuerlig i seks dager.

Analyse av Acuvue

Selv om det kan være en problemfri å endre kontaktlinser hver dag, en-dagers linser er det sunneste alternativet for øynene. Fordi hvert objektiv er fersk, har de ikke kjøre risikoen for overføring av smuss eller bakterier.

En annen fordel med Acuvue endagslinser er at det er ingen løsninger eller kontaktlinser tilfeller til butikken. Bare kaste de gamle linsene ut om natten og satt på et nytt par i morgen.

Analyse av Acuvue 2

Acuvue 2 linser ble innført i 1999 og har siden blitt den mest solgte Hydrogel kontaktlinser i markedet. Acuvue 2 linser appellere til mange mennesker, fordi de tar bryet ut av daglige objektivbytte.

Acuvue 2 wearers kan velge å bære linsene kontinuerlig i seks dager eller forlenge livet ved å rense linsene i en løsning hver natt for inntil to uker.

Konklusjon

Med både dags og kontinuerlig linser, tilbyr Acuvue merkevare en rekke alternativer. Blant de Acuvue og Acuvue 2 kategorier, er det fargealternativer, bifokale linser og kontakter for astigmatisms.

Husk også at når de bestemmer seg kontaktlinser, er den beste tingen å gjøre konsultere med en lege.