Digidexo.com

Hvordan å telle kalorier med Weight Watchers

Weight Watchers er en slanking plan som er ment å endre ditt syn og tilnærming til mat og slanking vaner. Det er en langsiktig spising plan i motsetning til en kortsiktig diett. The Weight Watchers systemet fokuserer ikke på å telle kalorier, men i stedet forenkler prosessen ved å konvertere kalorier til et bestemt antall poeng. I stedet for å telle kalorier, vil du holde styr på poeng. Spesifikke matvarer er tildelt en poengverdi som kan bli regnet inn i ditt daglige inntak av mat. Mengden av poeng du kan konsumere på daglig basis er beregnet i henhold til din vekt og høyde.

Hvordan å telle kalorier med Weight Watchers

•  Gå til Weight Watchers poeng kalkulator på Calculator.net (en link til nettstedet er gitt i delen Referanser i denne artikkelen.) Denne kalkulatoren benytter den nyeste Weight Watchers poeng system og tar hensyn til mengden av protein, fiber, fett og karbohydrat som er inneholdt i en enkelt matvare.

Finn ernæring data på en food emballasje for å finne den informasjonen du trenger. Hvis du ikke ser ernæring data, prøve å ringe produsenten av maten for å finne ut de verdiene som du trenger. Input verdien av hver - fiber, fett, karbohydrater og protein - i kalkulatoren, i gram.

Konverter mengden av punkter som du forbruker på en dag til kalorier ved å finne ut hvor mange poeng du trenger på en daglig basis (se nederst i Weight Watchers kalkulator side på Calculator.net.) Vær oppmerksom på at Weight Watchers fokuserer på poeng , ikke kalorier, så konvertere dine poeng til kalorier er ikke i tråd med Weight Watchers filosofi. Det kan imidlertid gjøres. Legg opp all maten som du forbruker på en dag i henhold til Weight Watchers poengsystem. Sjekk ernæring data for hver matvare du spiser for å finne ut hvor mange kalorier du forbruker på en dag.