Digidexo.com

Måter å indusere arbeidskraft Self

Måter å indusere arbeidskraft Self


Graviditet bør vare i ni måneder, men noen vordende mødre opplever at deres forfallsdatoer komme og gå uten en sammentrekning. Med den ekstra vekten av et ufødt barn skaper smerter og plager, kan det være vanskelig å flytte eller gjøre dagligdagse oppgaver. Mens en lege kan indusere arbeidskraft, vil noen kvinner liker å vite enkle måter å starte arbeid på egen hånd.

Avslapping teknikker

Avslapping roer sinnet og kroppen, men det kan også bidra til å indusere arbeidskraft. Tenne noen duftlys før du kaste deg i et varmt bad. Sett av litt tid til å bli bortskjemt ved å få en manikyr på en lokal salong.

Du kan også slappe av spente muskler gjennom bruk av meditasjon. Finn et rolig område i ditt hjem og gjøre noen pusteøvelser som du prøver å tømme tankene. Besøker et spa for en prenatal full kroppsmassasje kan også lindre spenning.

Unn deg noen av dine vanlige aktiviteter. Ta oppmerksom på ting som du gjorde før du ble gravid. Plukke ut noen av de aktivitetene som er trygt for deg og barnet ditt, og prøv å ha det gøy mens du venter på arbeidskraft for å begynne.

Trening

Få litt mosjon er sunt for en gravid kvinne, og det kan også bidra til å indusere arbeidskraft naturlig. Ta en langsom tur rundt nabolaget eller bruke tiden til å løpe ærend på steder som er i nærheten av hjemmet.

Når du gå en tur, ta en flaske med vann for å erstatte væske. For sikkerhets skyld, gå med en annen voksen som kan hjelpe hvis du går inn i arbeid.

Spesial Diet

Når en gravid kvinne ønsker å indusere arbeidskraft, hun ofte får beskjed om å spise krydret mat. Mange vordende mødre har sagt dette trikset fungerte for dem. Bare spise krydret mat hvis du tåler dem. Hvis du ikke kan, det sannsynligvis vil gi deg problemer med fordøyelsen.

Andre matvarer for å spise for å indusere arbeidskraft inkluderer øya frukter som mango, ananas og kiwi. Fruktene er sagt å inneholde enzymer som bidrar til å forårsake sammentrekninger.

Herbal rettsmidler

Naturlige måter å indusere arbeidskraft har eksistert i lang tid med bruk av oljer som for eksempel nattlysolje. Besøk urtebutikker, og du kan også finne blå og svart cohosh urter og lakserolje.

Når en blanding av like deler blå cohosh og klaseormedrue er blandet, de blir et effektivt verktøy for å styrke og regulere sammentrekninger.