Digidexo.com

Legemidler for å hjelpe Ménières sykdom

Noen 615.000 mennesker i USA har en indre øret lidelse kjent som Ménières sykdom, ifølge National Institute on døvhet og Other Communication Disorders. Ikke spesielt godt forstått av moderne medisin, er det sannsynligvis et resultat av en ubalanse i væskenivået i det indre øret. Symptomer inkluderer ringing i øret og alvorlige anfall av svimmelhet, med denne svimmel følelse å ha muligheten til å debilitate en person for en periode. Enkelte legemidler kan kjempe mot virkningene av Ménières sykdom og redusere problemene fremskyndet av denne uhelbredelig sykdom.

Vertigo narkotika

Prøv å bruke visse reisesyke narkotika og anti-kvalme medisiner for å lindre svimmelhet forårsaket av Ménières sykdom. Snakk med legen din om å få reisesyke stoffer som Antivert eller Valium. Disse kan redusere de forferdelige spinnende opplevelser som vertigo kan forårsake, som noen ganger er så alvorlig at du kan falle ned den andre de oppstår. Disse stoffene kan også hjelpe med symptomer på kvalme og oppkast. Se om andre anti-kvalme medisiner som proklorperazin arbeidet mot kvalme og kaster opp når Ménières sykdom manifesterer seg.

Diuretika

En lege kan forskrive diuretika å redusere væskeansamling i kroppen din, men vær forberedt på bivirkning av hyppig vannlating. Å få ned volumet av væske i kroppen din kan noen ganger hjelpe å kontrollere mengden av væske i øret. Husk at dette ikke kurere ikke tilstanden, men at det kan hjelpe å kontrollere dens alvorlighetsgrad og begrense hvor ofte det skjer. Hvis du tar legemidler som maxzide og Dyazide gjør at du må tisse ofte er det ikke bare en stor ulempe, men har potensial til å tømme kroppen av nødvendig kalium. Spise slike matvarer som bananer, appelsiner eller spinat til kan få tilbake den tapte kalium.

Injeksjoner

Injeksjoner av visse stoffer i det indre øret kan kontrollere alvorlig vertigo. Spør din lege om medisiner som gentamicin, som er et antibiotikum. Gentamicin, når det injiseres og deretter absorbert av det indre øret, har effekten av å redusere at ørets balansering ansvar, overlate dem over til øret upåvirket av Ménières sykdom og forbedre vertigo symptomer. Men det er en sjanse for hørselstap i øret økende. Steroidet deksametason, som legen din kan også foreslå å injisere i øret for å redusere vertigo symptomer, er normalt ikke så potent som Gentamicin men mye mindre sannsynlighet for å ytterligere påvirke hørselen.