Digidexo.com

Medisinsk bruk av eddik

Eddik er et fermentert matvareprodukt, laget på en lignende måte til vin. Det har vært brukt som folkemedisin siden tidligere enn det 19. århundre.

Mage Plager

Å drikke en 8 oz. glass vann med 1 ss. eddik i det vil stoppe diaré i det spor. Drikking denne samme ryktet med en ekstra spiseskje med eddik med måltider vil bidra til å stoppe overdreven raping.

Puste Plager

Cider eddik damp vil avlaste en utstoppet nese. Bare koke cider eddik i vann og helle over dampen med et håndkle over hodet. Ta flere dype åndedrag etter damp kjøler litt. Nipp til en 8 oz. glass vann med 1 ss. cider eddik før sengetid for å hjelpe sen kveld astmaanfall.

Hudlidelser

For å forebygge solbrenthet Bland like deler olivenolje og cider eddik og gjelder for områder som vil være i direkte sollys.

Foot Plager

Suge slitne og såre føtter i en balje med varmt vann blandet med en kopp eddik. For fotsopp vaske sokker i eddik og bære dem før utslettet går bort.

Fun Fact

Eplecider eddik er den beste eddik til bruk til medisinske formål, da den inneholder kalium og andre vev salter som natrium, kalsium og magnesium.