Digidexo.com

Fallen Arches Exercise

Fallen Arches Exercise


Fallen Arches - flatt skudd, per vanlig navn - kan skje naturlig ved fødselen eller blir mer og mer uttalt gjennom aldringsprosessen, som påvirker både brusk og leddbånd i foten.

Legemiddel kjent som pes planus, mangler en flat fot buen på undersiden av en vanlig fot, men det finnes måter å forbedre flat footedness gjennom bruk av både trening og fottøy.

Grunnleggende øvelser

En god start øvelsen er å sitte i en stol med et håndkle på gulvet under føttene. Bare krølle tærne på håndkle bunching det opp under foten. Har flere sett daglig, og når foten blir sterk nok, begynner å gjøre denne øvelsen i en stående posisjon.

En annen god øvelse er kalv reiser. Dette er gjort ved å plassere tærne på kanten av en trapp med hælene hengende ned og deretter løfte deg selv opp, noe som gjør hælene selv med tærne. Gjør dette flere ganger per dag.

Du kan bruke samme trapp for en motsatt øvelse også. Stå på hælene og la tærne til å henge over, så uten å lene seg bakover, bøy tærne oppover til de er selv med hælene. Også gjøre dette flere ganger per dag.

Iført Riktig fottøy

Få et par gode spasersko eller joggesko med høye buer. Disse buene automatisk utøve foten hver gang du går, og vil naturligvis sette en bue tilbake i foten.

Hvis dette ikke er mulig, kan en ortotiske bue settes inn i vanlige sko. Den vil ha samme effekt som et par av høy bue joggesko, men kan også bli satt i Business eller Professional-stil sko.

Også holde seg borte fra leiligheter eller høyhælte sko. Disse typene ikke sjanse til å lage en bue eller trene musklene til å bygge en opp, og hvis det er smerter når man bærer disse typene, bør de kastes.