Digidexo.com

Hva Mat hjelp er tilgjengelig til Mothers?

Mat assistanse programmer er tilgjengelig for mødre å være, nybakte mødre og mødre med barn. Programmene er utviklet for å hjelpe mødre, fedre og familier gir ernæringsmessige mat for sine barn og seg selv.

SNAP

Supplemental Nutrition Assistance Program er for mødre som trenger hjelp til å kjøpe mat. Tidligere kjent som Food Stamp Program, er SNAP for lav inntekt mødre eller familier som trenger hjelp til å brødfø familien.

CSFP

Commodity Supplemental Food Program er for gravide mødre, ammende mødre, mødre etter fødselen opp til ett år og barn opp til 6 år gammel. Den supplerende Programmet gir ost, morsmelkerstatning, peanøttsmør, frokostblandinger, melk, juice, frukt og grønnsaker.

WIC

The Special Supplemental Nutrition Program kjent som WIC er for barn opp til 5 år gamle, spedbarn og kvinne. Programmet gir ost, morsmelkerstatning, hermetisert fisk, melk, juice, egg, brød, frukt og grønnsaker.

TEFAP

The Emergency Food Assistance Program gir varer som er fordelt gjennom de stater på mat banker. Mat inkluderer men er ikke begrenset til brød, supper, hermetikk, juice, grønnsaker og noen dessert elementer.