Digidexo.com

Fisk-Only dietter

Fisk-Only dietter


En fisk-bare kosthold, også referert til som en pescetarian diett, utelukker landdyr og fugler, men inkluderer frukt, grønnsaker, belgfrukter, nøtter og korn. Noen ganger egg og melkeprodukter er også inkludert i en fiske kun diett.

Funksjon

Folk vedta en pescetarian livsstil som en måte å overgang til å bli vegetarianer, eller å spise en sunnere, mer miljøvennlig kosthold.

Fordeler

En diett rik på fisk hjelper en person få rikelig med omega-3 fettsyrer, som hjelpemiddel i kardiovaskulær helse, redusert triglyseridnivåer, og lavere blodtrykk.

Flere fordeler

Ved å utelate kjøtt fra kostholdet ditt, holde deg mettet fett til et minimum, noe som bidrar til å holde deg tynn og minimere sjansene for hjerte-og karsykdommer.

Betraktninger

For å sikre at du får mest omega-3 fettsyrer, må du spise fet fisk, inkludert laks, albacore tunfisk, makrell og sardiner.

Advarsel

Man må vurdere risikoen for høyt kvikksølvinntak med en fisk-bare kosthold. Dette er ganske overkommelig hvis du holder deg med villaks, og unngå hai, sverdfisk, konge makrell, og tilefish.