Digidexo.com

Hva er den raskeste måten å miste vekt uten å trene?

Den raskeste måten å gå ned i vekt uten trening er å redusere kaloriinntaket til under basal metabolic rate. Etter en redusert kaloriinntak og gjøre sunn mat valg vil kaste pounds raskt. Det er best å oppsøke lege eller registrert ernæringsfysiolog før du starter en lav-kalori diett.

Basal metabolisme rate

Du kan bare gå ned i vekt dersom det totale kaloriinntaket er mindre enn det totale kaloriforbruk. Med andre ord, må du spise færre kalorier enn du forbrenner. Så før du konsultere en ernæringsfysiolog eller planlegger en lav-kalori diett, først finne ut hva din basal metabolic rate (BMR) er. Se ressursen avsnittet nedenfor for å finne et nettsted om å beregne BMR på Internett.

Når du vet din BMR, kan du velge en redusert kaloriinntak. Ikke fall for diett svindel og salgsfremmende "spesielle ingredienser" som lover fem på ti pounds tapt i løpet av få dager. I beste fall vil de ikke, og i verste fall kan være farlig for helsen din. Undersøke anerkjente diett planer og ernæringseksperter som har skrevet bøker og demonstrert sine krav.

Telle kalorier

En rimelig lav-kalori diett vil tillate deg å spise mellom 1500 og 1800 kalorier daglig. Husk at målet ditt er å konsumere færre kalorier enn du forbrenner, men også for å holde seg frisk. Selv for vektkontroll spiller det ingen rolle når du spiser, er det sunnere å spise minst tre måltider om dagen, hver i snitt 500-600 kalorier. Noen mennesker føler seg mer tilfreds spise seks små måltider, men selvfølgelig porsjonene er mye mindre. Det er aldri en god idé å spare opp alle dine kalorier for ett måltid, fordi du trenger næringsstoffer og vitaminer i løpet av dagen, ikke bare i en sittende.

Snart vil du være en pro på telling og beregning av kalorier, men først må du lese etikettene nøye, eller bruke en online kaloriteller. Porsjonene gjøre en stor forskjell, og du vil være i stand til å spise mer ved å unngå ekstra fett og oljer, som er svært kalori tett. Frukt og grønnsaker er naturlig lav i kalorier og høy i fiber. Fiber vil bidra til å fylle deg og gi deg en fornøyd følelse. Sammenligne kalorier og fett nivåer i ulike stykker av kjøtt og kylling. Du kan bli overrasket over å se at noen kutt av storfekjøtt er faktisk lavere i kalorier enn fjørfe.

Veiing I

En mat skala vil hjelpe deg til å veie matvarer som ikke er merket, og det er merker som har en kalori database som du kan programmere. Dette alternativet er nyttig hvis du ønsker å spise kun 50 kalorier av et eple, eller 200 kalorier av pasta. Selvfølgelig, med praksis og tid, vil du bli flink til å vite kaloriinnholdet.

Det er også en god idé å veie deg regelmessig. Noen foretrekker å veie seg en gang i uken, sier hver onsdag morgen. Andre foretrekker hver morgen for å se den dag-til-dag endringer. Vei deg om morgenen før frokost og alltid bruke samme skala. Ikke la mindre tilbakeslag eller tilsynelatende mangel på resultater opprørt deg, siden det er naturlige variasjoner i hver kropp. Bestemmelse er nøkkelen til å miste den ekstra vekten!