Digidexo.com

Hvordan ta Temperatur Under armhulen

Hvordan ta Temperatur Under armhulen


Leger ta en persons temperatur flere forskjellige måter. Temperatur er tatt muntlig, rektalt, og ved hjelp av digitale termometre i øret. De fleste av metodene for å ta en temperatur gjøre barn kaste et raserianfall, men tar temperaturen under armhulen er vanligvis akseptabelt med et barn over tre år gammel. Ta en barnets temperatur under armhulen ved hjelp av et glass eller digitalt termometer. Det er enkelt for alle, og tar bare noen få minutter.

Bruksanvisning

Ved hjelp av en Glass termometer

•  Tørk av termometeret med en alkoholserviett. Expose en av personens armhulen områder. Rist termometer og tilbake, slik at temperaturen av termometeret går ned. Pass på at temperaturen er mindre enn 96 grader. Plasser termometeret under armhulen. Sørg for at bare hud berører termometer. Hvis det berører klær, vil det ikke lese ordentlig.

•  Brett persons arm over brystet med armen holdes tett mot kroppen. Hvis det er et lite barn, holder barnets arm mot brystet hans. Pass på at termometeret er sikkert i armhulen.

Vent fem minutter. Fjern termometer. Kontroller temperaturen og tilsett 1 grad. Rengjør termometeret med såpe varmt vann, og skyll den godt.

Ved hjelp av et digitalt termometer

Expose en av personens underarm områder. Tørk av termometeret med en alkoholserviett. Slå på det digitale termometeret, og vent til du hører et pip. Plasser termometeret under armhulen. Sørg for at bare hud berører termometer.

Brett personens arm over brystet. Hvis det er et lite barn, holder barnets arm mot brystet hennes. Pass på at termometeret er sikkert i armhulen.

Vent til digitalt termometer gjør en gjentatt pipelyd. Fjern termometer. Kontroller temperaturen og tilsett 1 grad. Tørk av termometeret med en alkoholserviett.

Tips og advarsler

  • Vent minst 30 minutter før du tar et barns temperatur etter at han har hatt et bad. Bading påvirker barnets faktiske temperaturen lesing.
  • Når du sjekker glass termometer, hold den i øyehøyde under et sterkt lys, så ser termometeret er enklere.
  • La aldri barn være uten tilsyn mens du tar henne temperatur.