Digidexo.com

Tann Implant Surgery & Komplikasjoner

Tann Implant Surgery & Komplikasjoner


Tann implantat kirurgi er en ofte brukt metode for å erstatte manglende tenner. I motsetning til en bro eller protese, er en vellykket tann permanent implantat. Det ser naturlig ut og fungerer akkurat som en ekte tann. Tann implantat kirurgi er gjort er mange stadier, og mens Mayo Clinic sier det er vanligvis vellykket, kan det ha visse komplikasjoner. Noen av dem kan korrigeres, men andre vil tvinge fjerning av implantatet.

Kirurgi

Ifølge Mayo Clinic, er tannimplantat kirurgi gjøres i flere etapper over en periode på 3-9 måneder eller lenger. Først borer tannlegen hull og setter inn et innlegg inn i kjevebenet. Hvis benet er for myk, kan hun også gjøre et bein pode. Dette er lov til å gro i flere måneder som kjevebenet vokser over innlegget, forankring i en prosess kalt osseointegrasjonen. Neste, er et anlegg plassert på innlegget slik tyggegummi kan vokse rundt det. Noen få uker senere den kunstige tann er plassert og implantatkirurgi er fullført.

Snittet Opening

En tannlege som utfører tann implantater som gjør et innsnitt i tannkjøttet, og borer et hull i benet for å plassere implantatet. Når dette er gjort, trekkes suturene han gummien sammen. Det gror vanligvis normalt, men Atlanta Dental Implantater sier at visse problemer kan føre til at snittet linjen for å åpne. Hvis blodstrømningen hemmes, kan vevet dør stedet for å vokse sammen igjen. Dette kan skje hvis tannlegen gjorde et bein pode og plassert for mye materiale i kjeven. Dette kan føre til at sting å være for trang, som begrenser blodtilførsel.

Bone Loss

Akkurat som pasienter med alvorlig tannkjøttsykdom kan miste bein og til slutt mister sine naturlige tenner, kan de med tannimplantater har det samme problemet. Folk som har hatt en tann implantat må øve god tannhygiene, tannpuss og tanntråd regelmessig. Hvis ikke, kan de bli betent tannkjøtt og problemet kan spre seg ned i benet. Hvis bein er tapt rundt implantatet, kan dette la den uten tilstrekkelig støtte. Ofte bentap kan behandles gjennom bein pode.

Avslag

Atlanta Dental Implantater sier at implanterte tennene kan bli avvist akkurat som alle andre type implantat eller transplantasjon. Du kan se dette som skjer når tannkjøttet og bein rundt implantasjonsstedet få hoven, rød og betent. Dette skjer fordi immunsystemet angriper bein og vev i området. Tann implantat vil miste støtte, og det vil løsne og bli smertefullt. Vanligvis må du ha den fjernet når dette skjer.

Failure

Tann implantater kan mislykkes hvis de blir utsatt for for mye press. Atlanta Dental Implantater sier det er faktisk innlegget som svikter. Som en person biter ned og utøver press, kan stillingen bli bøyd ut av form. Dette kan også skje med folk som kronisk skjærer tenner. Omsider innlegget kan bryte, noe som resulterer i total fiasko for tann implantatet.