Digidexo.com

Hvordan virker Fluocinonide Hjelp Alopecia?

Hvordan virker Fluocinonide Hjelp Alopecia?


Flere faktorer føre til alopecia, hårtap forekommer i hodebunnen eller kroppen. Ved å behandle hudlidelser som kan føre til at håret til å falle ut, Fluocinonide, en farmasøytisk medikament, bekjemper alopecia.

Hva er Alopecia?

En autoimmun sykdom, alopecia areata fører til at kroppen til å angripe friske follicle celler. Om 1 prosent av landets befolkning opplever flekkvis håravfall i hodebunnen eller andre steder på kroppen, ifølge American Osteopathic College of Dermatology.

Hva er Fluocinonide?

Fluocinonide er et syntetisk steroid og er foreskrevet for utvortes bruk for å behandle eksem og betennelse som resultat. Den anti-inflammatorisk agent behandler psoriasis, eksem og kontakteksem, alle forhold som forårsaker kløe og skrape sykluser og kan føre til hårtap i det berørte området.

Hårvekst

Hypertrikose, eller overdreven hårvekst, er oppført som en av de alvorlige bivirkninger av Fluocinonide krem ​​eller gel. Follikulitt, eller betente hårsekker, kan oppstå med Fluocinonide flytende løsning, ifølge Drugs.com.

Hvordan Fluocinonide Påvirker Hårvekst

Kortikosteroider, slik som Fluocinonide, når det påføres topisk på hodebunnen kan indusere en mild allergisk reaksjon eller irritasjon. Den irritasjon noen ganger fremmer hårvekst, ifølge Merck.com. Denne behandlingen er populær blant hudleger, men fungerer best for mild alopecia, ifølge American Håravfall Association.

Advarsel

Kortikosteroider kan injiseres eller tas i pilleform for mer potent behandling, kan imidlertid utstrakt bruk føre til hud og bein tynning og bør følges opp av lege.