Digidexo.com

Hvordan behandle flass Med Witch Hazel

Hvordan behandle flass Med Witch Hazel


Flass kan være en pinlig tilstand. Det er forårsaket av døde hudceller i hodebunnen som blir kløende. Dette tørr hud flasser av og kan falle ned på klærne der alle kan se det. Du kan behandle flass med mat hvis det er forårsaket av en allergi eller du kan behandle det eksternt. I stedet for å bruke spesielle sjampoer, behandle flass på en mer naturlig måte med trollhassel.

Bruksanvisning

•  Bland 2 oz. av trollhassel med en kopp destillert vann og 3 ss. sitronsaft. Kombiner disse ingrediensene godt.

Påfør trollhassel blanding hodebunnen når håret er fuktig og ren. La blandingen i stedet for å skylle det ut. La håret tørke naturlig, og style det som vanlig.

Gjenta påføringen av trollhassel blandingen to til tre ganger i uken. Det hjelper å holde flass under kontroll og gir håret en fin glans.

Legg cider eddik til trollhassel å behandle flass. Bland trollhassel og sitron etter samme mønster som beskrevet i trinn 1, men i stedet for en kopp destillert vann, bruk cider eddik. Igjen, sørg for at du blander disse ingrediensene grundig før bruk.

Sett denne andre blandingen på hodebunnen når håret er tørt. La den stå på i 30 minutter, deretter vaske den av med en mild shampoo. Du kan gjenta denne prosedyren så ofte som nødvendig, og du kan tørke og style håret som vanlig.