Digidexo.com

Typer Testosteron Medisin

Testosteron er et av de viktigste hormonene i den mannlige kroppen, som regulerer seksuell egenskaper og som støtter slike viktige funksjoner som sexlyst, muskelmasse og atletiske. Med alderen, mengden av testosteron naturlig produsert av kroppen har en tendens til å avta, med noen mennesker opplever en raskere reduksjon enn andre. Med denne nedgangen kommer uunngåelige effekter, for eksempel impotens, depresjon og muskelsvinn. Testosteron erstatning i alle former kan noen ganger snu denne trenden.

Injectables

Selv om stadig mer upopulær blant klinikker som ønsker å unngå å forvirre deres legitime testosteronbehandling med salg av anabole steroider, er injectables ofte nevnt som den sikreste, mest effektive formen for testosteron medisinering. Kommer i en ester, for eksempel testosteron enanthate, dette medikament som injiseres i muskelvevet på en frekvens hvor som helst fra en gang i uken til én gang i måneden.

Patches

Flekkene er en vanlig foreskrevet form for testosteron medisinering. Merkenavn som Testoderm gi patcher som brukes direkte til pungen, hvor de er slitt i 24 timer. En ny lapp blir deretter påført, og sikrer at pasienten mottar en jevn strøm av stoffet.

Gels

Testosteron gel, solgt under merkenavnene Androgel og Testim, skal anvendes til de øvre skuldrene en gang om dagen for maksimalt utbytte. Denne form for medisiner, mens populært med hormonerstatnings spesialister, er noen ganger utstøtt av pasienter som på grunn av vedlikehold, så vel som den generelt messi av gelen.

Mucoadhesives

Tesosterone mucoadhesives som Striant er utformet for å passe inn mellom tennene og den ytre kinnet, og gir medisinering gjennom tannkjøttet. Denne form for legemiddelet virker mye på samme måte som nikotin tyggegummi. Den er designet for å brukes to ganger om dagen for å sikre kontinuerlig levering av testosteron.

Orals

Testosteron piller er kanskje den minst populære formen av medikamentet, slik at minst mulig av hormonet gjennom systemet og inn i blodet. Videre er orale anabolics forbundet med økt risiko for leversykdom.