Digidexo.com

Naturlig Kidney Treatment

Den viktigste jobben av nyrene er å kvitte seg med avfall og for å kontrollere væskebalansen i kroppen. Det er mange forhold som kan føre nyrene slutter å fungere skikkelig. Noen er akutt, som varer i en kort tid, mens andre er kronisk og krever kontinuerlig behandling. De naturlige medisiner oppført nedenfor, er nyttig for noen nyresykdom og er mest effektive når de brukes sammen med standard behandling. Alltid fortelle en lege om noen naturlige kosttilskudd som brukes.

Herbal behandlinger

Abuta og Uva Ursi er sterke antibakterielle og anti-inflammatorisk agenter. De kan stoppe blødninger i mild nyresykdom. Ta 2000 mg daglig av Abuta eller 700 mg av Uva Ursi daglig. Ikke bruk enten for perioder lengre enn to uker om gangen med korte pauser på ca en uke i mellom. Det er ikke nødvendig å ta både som de har den samme virkning. Radix stopper protein tap og skade på vev som kan føre til. Bruk skjemaet og dosering som bestemmes av en utøver av tradisjonell kinesisk medisin. Løvetann rot ekstrakt hjelper skille ut nyrene avfallsstoffer og er spesielt nyttig for nefritt, en tilstand der nyrene blir betent og blod presenterer seg i urinen. Ta som anvist på etiketten.

Hoelen er et immun suppressant som stanser dannelsen av lesjoner i nyrene. Spis 3-6 g daglig av det tørkede eller friske urt. Marshmallow root te vil rense nyrene. Drikk 1 qt. daglig. Sairei-til bidrar til å øke fluidstrømningen i nyrene, og øker effekten av prednison, en felles steroid er foreskrevet til behandling av inflammasjon - et vanlig problem i nyresykdommer. Ta som anvist.

Radix kan forårsake mild magesyke. Hvis dette skjer, snakke med dispense herbalist om å endre dosen. Må ikke brukes hvis du har feber eller tar antibiotika. Ikke bruk hoelen hvis du har en langvarig sykdom som forårsaker overdreven vannlating.

Andre forslag

Minimer saltinntaket, spesielt hvis du lider av høyt blodtrykk. Konsumere en lav-protein diett ved å redusere forbruket av kjøtt, fisk, melkeprodukter og tørkede bønner. Processing store mengder protein er svært taxing til nyrene. Den aminosyren arginin er meget fordelaktig for nyrene. Inkluder belgfrukter, frø og soyabønner i kosten.

En studie ledet av M. Yagi som ble publisert i en 1998-utgaven av "Nephron" funnet at kosttilskuddet kitosan forskjøvet byrden av å utvise nitrogen som finnes i protein fra nyrene til tarmen. Denne effekten var mest sterkt bemerket i de som lider av nyresykdommer forårsaket av lupus, en autoimmun tilstand, og de med glomerulonefritt, kronisk nyre-tilstand som fører til protein til å lekke fra nyrene inn i urinen.