Digidexo.com

Hva Størrelse Exercise Ball skal jeg bruke?

Få eller holde seg i form gjennom fysisk trening er en av de beste måtene å oppnå eller opprettholde bedre helse. Trimballer er populære, billig fitness verktøy som kan brukes til dette formålet. Fordi folk kommer i alle former og størrelser, utøve baller gjøre også, men velge riktig størrelse er ikke vanskelig.

Høyde

Velg treningsball basert på din høyde. Det er fire størrelser av gymnastikkballer som tar høyde i betraktning. Hvis du er kortere enn fire-fots-10, bør du bruke en 16-tommers ball. Hvis du er 4-fot-11-5-foot-4 benytter en baller som er 21 inches. Hvis du er 5-foot-5-5-foot-11, kan du gå for en 25-tommer. Den største ball, 29 inches, er for folk som er 6 fot og høyere.

Angle

Sjekk vinkelen på hoftene og knærne. Ideelt sett, når du bruker en øvelse ball og sitter på den riktig, bør hofter og knær være på ca 90-graders vinkler. Denne vinkelen at du kan riktig justere kroppen din. Hvis du har en knevinkel som er for stor, vil du være ustabil på ballen og kan miste balansen. Hvis vinkelen er for liten, kan du bli fristet til å lene seg fremover. Når du velger en øvelse ball, derfor sitte på den med begge føttene flatt på gulvet, og sørg for at du ikke føler hodet og brystet lener mot føttene.

Aktivitet

Velg riktig størrelse ball ved å vurdere hvilke øvelser du vil gjøre med det. Selv om mange øvelser krever at du sitter på ballen, krever andre låsing ballen mot en vegg med ryggen, holder ballen, lener seg over ballen, etc. Noen av disse øvelsene krever en ball som er riktig størrelse for deg, basert på din høyde, mens andre (f.eks huk mens du holder ballen mot veggen med ryggen) påvirkes ikke mye av størrelsen på ballen. Uansett hva trening du gjør, bør den riktige ballen være enkelt for deg å løfte og manipulere.