Digidexo.com

Hvordan komme seg fra et Kjole Størrelse 13 til 10

Hvordan komme seg fra et Kjole Størrelse 13 til 10


Du har å tape ca 10 kg. for å gå ned en kjole størrelse, så å gå fra en størrelse 13 til en 10, trenger du å miste nærmere 30 kg. Kjøpe den kjolen du vil ha, og henge den ut i det fri for inspirasjon. Selvfølgelig, siden alles kropp er annerledes, dette er bare et grovt anslag. Når du vet hvor mange pounds du ønsker å miste, må du endre din atferd for å miste vekt. Kutte ned på kalorier og samtidig øke øvelsen vil hjelpe deg å miste vekt på en sunn måte.

Bruksanvisning

•  Hold en mat-og treningsdagbok. Skriv ned maten, del størrelsen, tid og årsaker til at du spiser. Holde en matdagbok vil hjelpe deg å identifisere mønstre som hindrer deg fra å miste vekt. Du kan for eksempel oppleve at du alltid treffer automaten på 15:00 på hverdager. Din treningsdagbok bør omfatte enhver tid du brukte på treningsstudio, samt trening du får i løpet av dagen. Hvis du jobber på føttene, inkluderer denne informasjonen. Hvis du tar trappene til tredje etasje kontor notat som ned. Du kan skrive alt ned i en notatbok, eller holde en uformell Word-dokument. Det er telefonen applikasjoner for Blackberry, iPhone og Droid, slik at du kan legge til i dagboken mens du er på farten.

Juster matvaner basert på din matdagbok. Ditt kosthold kan trenge en drastisk overhaling, men mer enn sannsynlig, vil noen mindre endringer gjøre en forskjell. Analysere om du spiser nok frukt og grønnsaker, spiser for mye junk food eller hopper over frokost. Du kan telle kalorier hvis du synes det er lett, men det er ikke nødvendig. Skifte junk food med mer næringsrik mat vil hjelpe deg å kutte kalorier uten å telle dem. Mate suget etter søtsaker med en fiber-rik eple i stedet for en 250 kalori sjokolade bar. Kutte 150 kalorier fra dagen vil hjelpe deg å miste ett pund i litt over to uker. Mindre porsjoner vil også hjelpe deg å miste vekt uten å telle kalorier. Følg det amerikanske Department of Agriculture retningslinjer for porsjonsstørrelser. Som du blir konsekvent i å lage sunn mat valg, prøv på kjolen for å feire din fremgang.

Sett og holde styr på trening mål ved hjelp av treningsdagbok. Ifølge American College of Sports Medicine, overvekt og fedme voksne trenger å trene mer enn 250 minutter per uke for å gå ned i vekt. Hvis du allerede går en mil om dagen, gå en ekstra halv kilometer eller øke tempoet. I stedet for å holde styr på kalorier brent, sette et mål å gå to miles i 30 minutter. Spor din tid i din treningsdagbok. Hvis du ikke får noen øvelse i det hele tatt, planlegge en tid til å trene hver dag. Den beste tiden å trene er den tiden som passer rekorder inn i timeplanen din, enten det er tidlig eller sent. Hvis du ikke går til et treningsstudio, bruker en skritteller for å holde oversikt over trinnene du tar daglig. Målet for 10.000 skritt per dag. I stedet for å hoppe på skalaen, kan du prøve på kjolen for å minne deg på å være konsekvent i å sette nyere, mer utfordrende treningsmål.

Be om hjelp. Leie en ernæringsfysiolog, personlig trener eller begge deler. Hvis det å være ansvarlig hjelper deg ned i vekt, velge et vekttap støtte program som Weight Watchers. Verve familie og venner til å hjelpe. Gå sykle med barna, gå rundt med din ektefelle nabolaget eller gå på treningsstudio med en venn.