Digidexo.com

Hvordan Pump å indusere arbeidskraft

Gravide kvinner som når sine forfallsdatoer er ofte ivrige etter arbeidskraft til å begynne. Når det gjøres trygt og riktig, nippel stimulering med en brystpumpe er en utmerket måte å bidra til å oppmuntre aktiv arbeidskraft. Mange kvinner foretrekker å bruke en brystpumpe for nippel stimulering fordi det er lettere enn å gjøre det for hånd. Brystpumper er utformet for å etterligne de suger av en baby. Denne handlingen fører til at kroppen til å frigjøre hormonet oxytocin, som kan forårsake sammentrekninger i en gravid kvinne.

Bruksanvisning

•  Steriliser din brystpumpe. Pass på å sjekke instruksjonene som fulgte med pumpe før koking noen av delene eller sette dem i oppvaskmaskinen. Grundig rengjøring av pumpen i varmt såpevann er vanligvis tilstrekkelig. Gi tid til pumpen tørke.

Påfør brystvorte krem til brystvortene og areolas (det mørke området rundt brystvortene). Dette kan bidra til å hindre uttørking og sprekkdannelser. Husk å søke på nytt brystvorten krem ​​så ofte som nødvendig.

Pump ett bryst i ca fem minutter. Hvis du bruker en elektrisk pumpe, starter ut med suge innstillingen på lav. Hvis du bruker en håndpumpe, begynne med langsomme, milde pumper. Du kan øke intensiteten av pumping over tid, men unngå å bli for kraftig, da dette kan skade dine brystvorter.
Slutte å pumpe når en sammentrekning begynner, og gjenoppta pumping når sammentrekning slutter.

Still timeren din i en time. Mens du venter på neste pumping økten, holde seg mildt aktiv. Legging rundt kan bremse arbeidskraft, men over-anstrengelse kan føre til utmattelse under fødselen. Sørg også for å skylle pumpen og sette den et sted rent.

Pump på motsatt bryst når tidtakeren går av. Gjenta prosessen så lenge som nødvendig.

Reduser tid mellom pumping økter hvis ingen resultater er erfarne etter et par timer. Ikke pump i mer enn fem minutter om gangen og la minst 15 minutter mellom øktene.

Tips og advarsler

  • Nippel stimulering kan føre til overproduksjon av oksytocin. Ikke fortsett å pumpe hvis trekningene er mindre enn tre minutters mellomrom eller ett minutt i lengde.
  • Ikke prøv noen form for brystvorten stimulering hvis du er færre enn 40 uker i svangerskapet.