Digidexo.com

hjernesvulst endring atferd

Subliminal Tapes å endre atferd

Subliminal Tapes å endre atferd


En måte å endre uønsket atferd er gjennom bruk av hypnose. Hypnose, eller hypnoterapi, er en kunstig fremkalt trance tilstand, ligner til å sove. I løpet av denne trance er du svært utsatt for forslag. Når du er under hypnose, føler deg rolig og avslappet og fokusert på en eneste tanke, ord eller visuelle bildet. Dette gjør det mulig å blokkere ut distraksjoner og være mer åpen for forslag til å endre atferd. Hypnotherapists gjennomføre denne behandlingen i sine kontorer; Men, CDer og MP3 også er tilgjengelig for hjemmebruk.

Hypnose for vekt-tap

Det er flere tilgjengelige ressurser for vekt-tap selvhypnose. "Hypnose å endre livet ditt" av Steve G. Jones er en som hevder du kan miste opptil 19 prosent av kroppsvekten ved å endre stoffskiftet og redusere overspising. Den "Instinktiv Weight Loss System" av Damien Young er et sett av syv CDer som er utviklet for å hjelpe deg å miste vekt gjennom mental condition.

Hypnose for Addictive Behaviors

Hypnose kan også brukes til å stoppe vanedannende atferd som alkoholisme og røyking. Beverly Hills Hypnose Alkohol Behandling er en CD eller MP3, designet for å hjelpe lytterne redusere eller slutte å drikke gjennom avslapping, guidet billedspråk og avspenningsteknikker. "Hypnosteps: Stop Smoking for livet!" er en CD utviklet for å fjerne indre konflikt, slipper ubevisste triggere og hjelpe deg å slutte å røyke sigaretter.

Hypnose for å bygge selvtillit

Mange mennesker sliter med lav selvfølelse. "Overvinne hindringer, A Self-Hypnosis Journey for Unlocking Kreativitet, selvtillit og selvfølelse" av Melissa Rose hjelper lytterne identifisere hindringer og nå sine mål. "Slipp løs ditt sanne potensial" er en CD av Glenn Harold som bruker legg hypnotiske forslag og ekko affirmasjoner å bruke indre talenter og kreativitet for å bygge selvtillit.

Hypnose for Avslapping

Personer som lider av depresjon, angst, sinne og stress kan ha nytte av avspenningsteknikker. "Guidede Meditasjoner: for Ro, Awareness and Love" av Bodhipaksa guider lytteren gjennom grunnleggende buddhistiske meditasjonsteknikker. Et annet alternativ er «En tid for avslapping, Vol. 1: Guidede avslapping teknikker for Wellness" av Beth Freschi. Dette albumet bruker guidet avslapping og musikk for å lære avslapping ferdigheter.

Atferd modifikasjon teknikker for Weight Loss

Atferd modifikasjon teknikker for Weight Loss


Atferd modifikasjon er et verktøy i å miste vekt. Mange ganger, folk er overvektige skyldes vaner utviklet gjennom årene at de ikke legger merke til. I stedet for å gå på en krasj diett som til slutt mislykkes, kan du undersøke din atferd og endre den for å fjerne hindringer mellom deg og dine vekttap mål.

Observere din atferd

For to uker, holde en journal over alt du spiser. Skriv ned ernæringsmessige informasjon som kalorier forbrukes, sammen med en begrunnelse for å spise, plassering og hva du følte på den tiden. Pass på at du også skrive ned noen øvelse du får og holde orden på ditt aktivitetsnivå. To eller tre setninger om dagen kan også hjelpe deg til å tenke på eventuelle sammenhenger mellom matvaner, treningsvaner og humør.

Hindringer og mønstre

I går gjennom dagboken din, gjøre oppmerksom på eventuelle mønstre eller hindringer du observerer. For eksempel, hvis du sitter ved datamaskinen på kjøkkenet for halvparten av dagen og forbruker tomme kalorier bare fordi det er praktisk, det er noe å merke seg. Hvis du spiser ut av nervøsitet, ensomhet eller depresjon, er at også noe å merke seg. Hvis du unngå trening fordi du føler deg deprimert og apatisk, det er noe å ta til etterretning. Samtidig, hvis du er mer sannsynlig til å trene og spise riktig når rundt familiemedlemmer som er i en lykkelig humør, er at en positiv motivator for deg.

Få orden

List dine hindringer og mønstre i to kolonner, en for hindringer og en for motivatorer. Plasseringen ville være en hindring hvis du finner deg selv hele tiden å spise bare når du arbeider på kjøkkenet. Håndtering følelser ville være en hindring hvis du spiser for å stappe dem. Å være lykkelig er en motivator hvis det får deg til å være fysisk aktiv, og tilbringe tid med sunne familiemedlemmer er en motivator hvis det får deg til å se hva du spiser.

Still opp for suksess

Gjennomgå kolonner og brainstorm måter å minimere dine hindringer og maksimere dine motivasjonsfaktorer. Hvis du spiser for mye mens du arbeider på kjøkkenet, deretter begynne å jobbe i et annet rom i huset. Hvis du har problemer med å håndtere følelsene dine, skape et støttenettverk og delta terapi for å lære nye verktøy for å arbeide gjennom dem. Hvis det å være lykkelig fører deg til å ta vare på helsen din, og deretter lage en liste over ting som gjør deg glad og gjøre dem større deler av livet ditt. Hvis tilbringe tid med familien får deg til å se hva du spiser, og deretter tilbringe mer tid med dem eller planlegge måltidene som om du var med dem.
Ved å komme opp med ideer for å endre din atferd for å redusere hindringer og maksimere motivatorer, vil du sette deg opp for å lykkes i å endre atferd slik at du kan nå dine vekttap mål.

Lag en plan

Lag en plan for å endre din oppførsel som gjelder vekten din basert på dine beste brainstormed ideer. Skriv ned dine topp hindringer og hva atferd du må endre for å eliminere disse hindringene. Lage et konkret mål som for eksempel: "Jeg vil jobbe på terrassen i stedet for på kjøkkenet slik at jeg vil bli mindre fristet til å spise mens jeg jobber." Lag et diagram for å holde orden på de dagene der du kunne praktisere denne nye oppførselen til å arbeide i et nytt miljø der du ikke blir fristet til å spise hele tiden. Husk at det tar to uker å danne en ny vane, så du bør forplikte seg til å spore ny atferd i minst to uker. Skriv ned hva belønning vil være når du konsekvent praktisere en ny atferd i to uker og holde det relatert til mat. Kanskje du kunne få en massasje, gå ut til en film eller tilbringe en dag på tur i et favorittsted. Skrive ned denne belønning vil gi deg motivasjon for å holde seg med ny atferd over en to ukers periode. Finn en ansvarlighet partner som kan lese din plan for å miste vekt gjennom å endre atferd. Spør ham om tilbakemelding, endre planen om nødvendig og signere den sammen. Avtal å sjekke inn med din ansvarlighet partner jevnlig for å hjelpe holde deg på sporet.

Følg Through

Begynn sakte, ved å takle ett hinder om gangen og holde på det før du får det riktig. Når du har integrert den første endringen i livet ditt, takle neste hinder. Omgi deg med så mange motivatorer som du kan, og husk at du er menneskelig, og du vil gjøre feil noen ganger. Når du gjør det, holde fremover og innse at din neste riktige avgjørelsen vil sette deg rett tilbake på sporet. Gjennom denne prosessen, vil du innse at vekten din er bare et symptom på andre problemer i livet ditt. Ved å takle de underliggende problemene, vil vekten stabilisere automatisk.

Atferd basert Vekttap

Adferd har en viktig rolle å spille i både vektøkning og vekttap. Flere studier har avdekket direkte forbindelser med endringer i brukermønster og vekttap oppnås ved disse endringene. Depresjon, har følelsen av verdiløshet samt emosjonell uro blitt funnet å fungere som triggere, forårsaker folk til å overspise og få vekt. Atferd modifikasjon i form av endringer i matvaner, sette mål og mål, og gjør mentale og fysiske notater for å minne deg om ikke å spise kan hjelpe deg å kaste de ekstra pounds.

Atferd forbundet med å spise

For å forstå hva som fikk deg til å bli overvektige eller fete, må du først forstå din atferd som har ført til denne tilstanden. Mens genetiske og miljømessige faktorer spiller også betydelige roller, kan visse handlinger, for eksempel følelsen verdiløs, trøtt, sliten, frustrert eller bare rett og slett lei også føre deg til å spise mer enn du burde.

Vektøkning har også vært assosiert med den mentale tilstanden til kvinner etter barne levering og innlegg overgangsalder, hvor hormonell ubalanse får dem til å føle seg lav i selvfølelse, som igjen fører dem til disruptive matvaner.

Endringer som kan hjelpe

Vaner, når det dannet er vanskelig å bryte, men hvis vekten blir en fare for din generelle helse og fitness, har du ingen annen mulighet enn å bryte destruktive matvaner. Det første trinnet i dette er å få hjelp fra en sertifisert ernæringsfysiolog eller lege. Samarbeider tett med legen for å skissere en plan som ikke bare vil endre matvaner, men også atferd som fører deg til å spise for mye.

Når du har identifisert disse atferd, må du hele tiden og bevisst unngå å falle i fellen av disse vanene til alle tider. Hvis du føler deg nedfor og har trang til å spise, må du avlede tankene dine inn i noen annen aktivitet. Hvis du er alene hjemme da du kanskje ønsker å gå ut og finne noen kreative selskap. Det er alltid tøft første gang, men når du motstå fristelsen en gang, blir det lettere.

Danne nye vaner

En viktig atferdsendring som kreves for vekttap er dannelsen av nye gode vaner. Disse kan omfatte: å bytte over til to eller tre sunne måltider om dagen i stedet for snacking på kalori-fylt mat hver time, sakker hastigheten som du spiser dine måltider, utpeke en fast plass for alle måltider, unngå kjøp og lagring av søppel eller noen form for mat på rommet eller skapet og / eller hjelpe deg selv til mindre porsjoner på måltid tid og bruke en mindre tallerken.

Selv om disse kan virke mindre endringer, kan de ha en stor innvirkning på den totale vekten.

Holde rede på endringer

Bare endre atferd kan ikke alltid hjelpe; må du også skrive ned disse endringene, og følge dem religiøst. Sette opp påminnelser overalt er en fin måte å holde oversikt over endringene du har gjort. Få din familie og venner involvert og ha dem stoppe deg hvis du er stepping ut av linjen.

Målet med alle vekttap programmer er vanlig, for å bringe deg tilbake i form. Men bare hvis du gjør atferdsendringer er det sannsynlig å oppnå suksess.

Om Positiv atferd modifikasjon planer

Om Positiv atferd modifikasjon planer


Positive atferd modifikasjon planer hjelpe både barn og voksne gjøre endringer i deres atferd for å forbedre kvaliteten på livet. Foreldre og lærere bruker positive atferd supportplaner for ulydige barn, og psykiske helsearbeidere utnytte atferd modifikasjon planer for skadelige voksne. Hvis du trenger forandring, eller føler at du sliter med en dårlig vane, kan du skissere din egen atferd modifikasjon plan eller spør en profesjonell for eksempel en lærer eller coach for å gjøre en for deg.

Historie

På begynnelsen av 1900-tallet, psykologer som arbeider i området atferdspsykologi dannet flere teorier om atferd og condition. John Watson formulert Behaviorisme, tro at atferden ikke er reaksjon på følelser eller instinkt. Senere recanted han og var enig med Ivan Pavlov studie på hunder, som beviser at atferden condition jobbet med hunder. Med disse teoriene til å jobbe med, Frederic Skinner fant at mennesker kan endre sin atferd med armering og condition (se Ressurser nedenfor).

Funksjon

En atferd modifikasjon plan er en kontrakt mellom den personen som trenger å endre atferd, for eksempel et barn eller pasient, og noen som vil overvåke planen, for eksempel en lærer eller psykisk helsearbeider. Den målrettet kontrakt identifiserer hva slags atferd som må skiftes og hvilke oppgaver å fullføre for å gjøre disse endringene. Planen består vanligvis av et punkt eller karakterskala som identifiserer deltakeren suksess i å fullføre målene, og belønner ham med en behagelig incitament.

Typer

Det finnes så mange typer atferd modifikasjon planer som det er dårlige vaner eller andre negative atferd. Noen typer atferd modifikasjon planer inkluderer bruk av teknikker som de påfølgende Tilnærming Prinsipp, hvor deltakeren kan lære å trekke uakseptable oppførsel før det begynner, for eksempel en røyker med plutselig angst om å se etter en sigarett. Andre planer kan bruke Kontinuerlig forsterkning Prinsipp, der deltakeren mottar stadige belønninger og ros, som er egnet for barn i skolealder.

Time Frame

Den profesjonelle eller annen person seeing deltakerens plan må gjennomgå målene på en jevnlig basis. Ukentlig kontrakter fungere bedre for tenåringer og voksne, men time eller daglig kontrakter fungere bedre for barn. Når deltakeren samtykker til kontrakten, kan deltakeren bare gjøre endringer etter målet perioden for planen. For eksempel, hvis en voksen godtar en atferd modifikasjon plan som nullstiller på en ukentlig basis, endringer i planen ikke forekomme i løpet av nåværende kontrakt, men før du stiller neste ukes kontrakt. Dette gir deltakeren en jevn, rigid plan slik at abonnenten ikke unnskylde de mål eller falle av sporet.

Misforståelse

Negativ forsterkning kan være en del av en positiv atferd modifikasjon programmet. Negativ forsterkning er ikke en straff, men heller belønner positiv atferd ved å ta bort noe som et incitament. For eksempel hvis et barn fullfører et mål eller oppgave, å ta bort en natt med lekser eller et ork er en måte å belønne dem. For en mental helse pasient, kan negativ forsterkning inkluderer å ta bort en del av en skoleregning eller andre plikter skyldte.

Advarsel

Ikke alle psykologisk teori fungerer godt for alle, så fagpersoner arbeider med flere teorier for å finne den metoden som fungerer best for hver enkelt av sine pasienter. Noen ganger positiv atferd modifikasjon programmer forstyrre opprettholde positiv atferd etter planens gjennomføring. Deltakeren kan ikke opprettholde positiv atferd med mindre hun får en belønning, og kan se bort fra konsekvensene som kan komme fra negativ atferd. Deltakeren kan ha en vanskelig tid med overgangen fra en strukturert modifikasjon plan til en uovervåket situasjon utenfor en plan.

Atferd modifikasjon Behandlinger

Atferd modifikasjon behandlinger innebære vurdering, avskjæring, og omdirigering av atferd som anses gunstig og positiv, mens på samme tid redusere negativ atferd eller på annen måte antisosial atferd. Selv ikke en uttømmende liste, kan typer atferdsmodifikasjon behandling omfatter forsterkning av alternativ atferd, positiv forsterkning, negativ forsterkning, klassisk betinging, og beredskapsledelse.

Forsterkning av alternativ atferd

Forsterkende alternativ atferd er en behandling forsøker å endre en pasientens atferdsmønster gjennom å omdirigere oppmerksomheten til alternative uttrykksformer. Vanligvis er positiv forsterkning behandling benyttes for å stimulere en forandring i pasientens oppførsel; kan imidlertid straff forsterkningsstrategier iverksettes hvis pasienten blir en fare for seg selv er andre.

Positiv Forsterkning

Positive forsterkningsstrategier prøve å endre atferd med et belønningssystem: et kompliment, godkjenning, eller relevante gaver (ikke bestikke). Positiv atferd er definert som atferd etter en konsekvens fører til følelsesmessig velvære, styrking av sosiale ferdigheter, og en harmonisk sameksistens med samfunnets regler og forventninger.

Negativ Forsterkning

Negative forsterkningsstrategier som en atferd modifikasjon behandlingsprogram kan omfatte time-outs, skam taktikk, forskuddstrekk relevante gaver, langvarig streng øye kontakt, og selv for arbeidsudyktighet. Negativ forsterkning er kontroversielt både i form av å utnytte taktikk selv og tvil om dens effektivitet. For eksempel, selv om skam i "milde doser" som en form for straff for å endre atferd kan vise positive endringer i atferd, overdreven mengder kan faktisk produsere negative atferdsmønstre og gi varige psykiske konsekvenser.

Klassisk betinging

Klassisk betinging som en atferd modifikasjon behandlingsstrategi innebærer sammenkobling en pasients negativ atferd med en utilslørt ytre stimuli. Resultatet ideell omdirigeringer en pasients oppførsel ved å assosiere atferden med ekstern hendelse; for eksempel resulterer dårlig oppførsel i en umiddelbar streng reprimande, i motsetning til en god oppførsel, noe som resulterer i plutselig ros.

Beredskapsledelse

Beredskapsledelse innebærer å detaljstyre en pasients atferd ved hjelp av systematisk implementering av ulike kombinasjoner av atferdsmodifikasjons behandlinger; for eksempel: positiv forsterkning strategier kombinert med begrenset straff strategier. Beredskapsledelse er ofte brukt i mer ekstreme tilfeller med pasienter håndtere atferdsproblemer, for eksempel pasienter som lider skjema rus og mer alvorlige tilfeller av psykisk funksjonshemming.

Hvordan End Overspising av Endre BehaviorI sin landemerke bok, "The End of Overspising" David Kessler beskriver hvordan den amerikanske offentlighet har blitt lokket inn overspising av næringsmiddelindustrien gjennom sitt kontinuerlige arbeidet for å utvikle nye og velsmakende mat. Disse samme matvarer skje for å være lastet med salt, fett og sukker som alle bidrar til vår satsing for å spise og deretter bli overvektig. Heldigvis finnes det flere måter å endre atferd og unngå disse fristelsene slik at til slutt stasjonen til å overspise vil bli sterkt redusert.

Bruksanvisning

•  Identifiser situasjoner som setter du høyest risiko for overspising eller spise usunn mat. Dette vil variere fra person til person. For deg kan det være at du kjører forbi din favoritt fast food restaurant, vandre nedover godteri midtgangen i dagligvarebutikk, spise på en restaurant, deltar på kontoret fest eller går forbi kakeboksen i ditt eget hjem.

Planlegg ruter unna de stedene som du vet vil utløse en overspising binge, og bruke din kreativitet til å holde deg fra overspising. Mentalt forberede deg før du delta på et kontor fest ved å fortelle deg på forhånd at du vil bare spise før du er full. Hvis du går til en restaurant, spør serveren å sette halvparten middagen i en doggie bag før måltidet blir servert eller dele måltidet med partneren middag. Begrense din tid i stimulerende miljøer, slik at du er mindre sannsynlig å overspise.

Hold en journal av dine suksesser. Belønn deg selv på måter som ikke involverer å spise mat for å unngå eller kreativt håndtere høyrisikospisesituasjoner. Les en god bok, ta et varmt bad, går du få en massasje eller møte en venn til å ta i den siste filmen.

Tips og advarsler

  • Unngå og ikke belønne din craving for visse matvarer vil redusere ditt ønske for dem.
  • Hold deg unna restauranter som har en tendens til å laste på sukker, fett og salt som Cheesecake Factory og kinesiske restauranter.

Tilpasninger og atferds Management Techniques

Tilpasninger og atferds Management Techniques


Atferd ledelse --- som omfatter atferd modifikasjon i ikke bare voksne og barn, men i dyr også --- er ikke å forveksles med atferdsterapi, som bare fokuserer på å opprettholde orden. Enkelt sagt, atferdsmessige ledelse og tilpasninger er designet for å rense ukledelig atferd og oppmuntre, eller snarere forsterke, hensiktsmessig og akseptabel oppførsel. Som sådan, må atferdsbehandling å bli fulgt med strenge retningslinjer og ansvarlighet.

Posistive og negativ forsterkning

Positiv forsterkning fungerer når et objekt eller behov er utstyrt med positiv reoccurring atferd og dermed oppmuntre slik ytelse. Ignorerer en hund når det bjeffer bare å gi den en godbit når den stopper er positiv forsterkning, men det motsatte er sant i at negativ forsterkning kan også benyttes til å styrke atferd med fjerning en bivirkning. Dette er ikke straff, men mer unngåelse av en hendelse som man ikke ønsker. Et praktisk eksempel på dette er en irriterende støy inne i en bil som går av hvis sjåføren ikke legger på setebeltet. Støyen er den negative effekten den tvinger sjåføren til å spenne opp.

Intern Kapasitet

En annen tilnærming utviklet av Carol Rodgers theorizes at for noens atferd for å virkelig endre, må endringen komme innenfra. Dette betyr at i stedet for faktisk prøver å endre atferd gjennom ytre stimuli, må begrepene rett og galt bli inngrodd i bevisst tilstand i sinnet --- ikke bare undervisning hva du skal gjøre rett, men hvorfor vi skal gjøre det som er riktig, understreker passende atferd.

Retningslinjer

Følgende retningslinjer er avgjørende for å utvikle korrekt oppførsel ledelse. Avhengig av alvorlighetsgraden av saken, må den strenge retningslinjene bli fastsatt i begynnelsen av øktene og aldri fravikes. Ved å gjøre dette, blir strukturen til de i sesjonen et håndgripelig konsept i stedet for et irriterende idé. Tråd med retningslinjene er kritisk i økter med mer enn én person, eller i et utdanne innstilling med en større gruppe barn.

Gruppeinnstillinger.

Atferd ledelse kan oftere enn ikke være like effektive i en gruppe innstillinger som i en-til-en veiledning. For eksempel, i noen form for avhengighet-type innstillinger, enten det er narkotika, mat eller alkohol, folk ser etter støtte fra andre med lignende problemer å bidra til å endre sine handlinger. Forsterkningen fra gruppen kan hjelpe de som sliter med å finne trygghet på egen hånd. Det trenger ikke å være i en egen gruppe setting; derimot, er det nyttig når andre holde deg ansvarlig hvis du ikke klarer å forbli en del av gruppen.

Behandlingen for Problem Gambling

Behandlingen for Problem Gambling


Problem gambling anses å være en impulsiv kontrollforstyrrelse, noe som gjør det vanskelig for enkeltpersoner å kontrollere deres behov for å gamble. Denne avhengigheten kan føre til brutte relasjoner med familiemedlemmer og sted gamblere i økonomiske problemer. For å behandle problemet, må spillerne først erkjenne at det er et problem. Når problemet er identifisert, kan gamblere søke behandling for å bidra til å endre atferd som forårsaker gambling lyster.

Støttegruppen Behandlinger

Spilleavhengige kan søke hjelp gjennom støtte grupper som Anonyme Gamblere. Dette programmet, mye som Anonyme Alkoholikere eller Anonyme Narkomane, følger en 12-trinns recovery program som hjelper gamblers identifisere deres problem med gambling og opprettholde et liv borte fra den. Disse programmene gir også ikke-dømmende støtte fra andre problemspillere og tildeler en sponsor som kan yte bistand til gamblere bekymringer i deres nød.

Kognitiv atferdsterapi

Kognitiv atferdsterapi er en form for terapi for å hjelpe spilleavhengige identifisere sine spilleproblem. Gamblers er trent til å endre sine usunne sedvanlig tanker og atferd, samt lære å motstå deres trang eller trenger å gamble. Problemspillere lære å møte økonomiske problemer og reparere ødelagte relasjoner forårsaket av deres gambling besettelse gjennom denne formen for terapi. Kognitiv atferdsterapi kan også problemspillere å restrukturere sine tanker og ReWire deres sinn for et sunnere gambling-fritt liv.

Selvstyrt terapi

Selvsentrert terapi gir en fire-trinns program undervisning problemspillere å relabel, reattribute, refokusere, og revaluere sine tanker og lyster. Relabeling brukes for å ha gamblers identifisere sine tvangsproblemer og fortelle seg selv at deres trang til å gamble er en tvangstanke. Det neste trinnet er å ha gamblers reattribute og gjenkjenne sine lyster heller enn å bekjempe dem. Gamblere må forstå at de som ikke trenger å handle på slike lyster. Refokusering, det tredje trinnet, hjelper gamblers refokusere sine tanker ved å gjøre andre aktiviteter for å tømme tankene for trang til å gamble. Etter de tre første trinnene har vært praktisert, blir spilleavhengige da lært å revaluere sine tanker og minner hjernen at disse tanker og lyster er bare tvangshandlinger som ikke trenger å bli handlet på.

Program for maksimum vekttap

Program for maksimum vekttap


Hopp over for-godt-å-være-sant påstander om vekttap, og ta en felles oppfatning tilnærming. Veien til maksimum, varig vekttap ligger i å spise færre kalorier, trene regelmessig og endre atferd. Disse begrepene er grunnleggende. Hvis du har en hard tid å holde seg til dem, bruke strategi for å holde det enkelt og bærekraftig.

Spise retningslinjer

Du trenger en enkel tilnærming hvis du kommer til å være i samsvar med din diett, den viktigste faktoren i fett-kampene kamp. Start med å sette bort at mat skala og de målekopper, og måle porsjonsstørrelser med hånden i stedet.

1 porsjon protein = samme størrelse og tykkelse som håndflaten (ikke inkludert fingrene).
1 porsjon karbohydrater eller frukt = halvparten av størrelsen på knyttneve. En del av brød er en skive eller en liten bagel eller roll.
1 porsjon grønnsaker = hele størrelsen på lukkede knyttneve.
1 servering av ost = størrelsen på tommelen, eller en skive.
1 porsjon av andre meieriprodukter (skummet melk, yoghurt eller cottage cheese) = hele størrelsen på lukkede knyttneve.

Å spise små, hyppige måltider sikrer at du ikke blir sulten mens begrense kalorier og at du har masse energi hele dagen for liv, arbeid og trening. Målet for tre små måltider og 2-3 snacks om dagen. Forskning utført ved Harvard Department of Nutrition har vist en middelhavsstil kosthold for å være en av de mest effektive og sunne, så spiser rikelig med hele korn, frukt og grønnsaker sammen med noen deler av lean protein daglig. Sunn umettet fett fra plantekilder som olivenolje, avokado og nøtter bør også være en del av kostholdet ditt. Eliminer bearbeidet mat, sukkerholdig snacks og mettet fett. Hopp juice og brus (selv diett), og drikk rikelig med vann.

Get Moving

Hvis du ønsker å maksimere din vekt-tap innsats, så må du trene. Circuit-stil trening er en effektiv måte å rev opp metabolismen, bygge styrke og utholdenhet, og brenne kalorier på en tidseffektiv måte. Arbeid for tid i stedet for reps. Utfør hver øvelse i 30 sekunder med et 15 sekunders hvile / overgang i mellom.
Siden øvelsene er basert på tid, og ikke vekt / motstand, kan du jobbe på ditt eget nivå av intensitet. Gjør så mye arbeid som mulig i den avsatte tiden. Start ut med en krets av 8 T10 øvelser og holde øvelsene det samme for 3 til 4 uker for å lette hastighet og mestring av øvelsene. Du kan gjenta de samme krets flere ganger. Circuit tog minst to ganger i uken, og supplere med 30 minutter kontinuerlig, moderat intensitet kardiovaskulær trening (turgåing, jogging, sykling, svømming) ytterligere 2 til 3 dager per uke for total fitness og maksimal kaloriforbrenning.

Endre atferd

Endre dårlige vaner og endre atferd; disse elementene er avgjørende for langsiktig suksess. Ifølge ernæringsforskere ved Baylor College of Medicine, vellykkede atferdsstrategier for eksempel å skrive en journal, gi deg selv non-food belønninger, holde junk food ut av huset og ikke hoppe over måltider dramatisk øke sjansene for å opprettholde vekttap.

Suksess er aldri en rett linje, og gjennom hele reisen, er du sikker på å møte noen tilbakeslag. Holde fokus og husk at uten en plan, er vekttap målet bare et ønske.

Bariatric dietter uten kirurgi

Bariatric operasjonen er utført på overvektige pasienter til å redusere størrelsen av magen for å hjelpe til kosten og vekttap. Dietten som forbrukes etter at denne type kosthold er meget restriktiv, og resulterer i en hurtig vekttap. I mage-bypass dietten kan inntas uten kirurgi, men det kan være vanskelig å oppnå uten at reduksjonen i magen størrelse.

Rules of Diet

Den fedme diett etter operasjonen krever at pasienten å få så mye næring som mulig fra den minste mengden mat. En dieter som ikke har gjennomgått operasjonen kan dra nytte av denne regelen også.

En fedme diett må inneholde en tilstrekkelig mengde protein for riktig ernæring. Pasienter kan få sin protein fra flytende kilder som høy-protein shakes. Suppe er en annen måte for en dieter å få en god mengde næring uten å forbruke mye mat eller kalorier.

Dietten som forbrukes etter fedmekirurgi må inneholde 60 gram protein per dag, og mindre enn 10 gram sukker på et måltid. Fett er begrenset i kosten plan også. I begynnelsen må dietten for kirurgiske pasienter bli most, men dette er ikke nødvendig for de som vurderer dietten uten kirurgi.

Kalorier bør ikke gå under 1000 per dag for riktig vekttap. I de tidlige stadiene, kan en gastric bypass operasjon pasienten ikke kunne konsumere så mange kalorier, men kroppen vil kreve minst så mye å kunne gå ned i vekt. Når kalorier dukkert under dette nivået, svarer kroppen med å holde på fettlagrene, noe som gjør det vanskeligere å miste den ekstra vekten.

Behavior Modification

En vanskelighet som er funnet med denne type diett i noen som ikke har hatt gastric bypass kirurgi er livsstil og atferds valg. En operasjon pasienten ikke er fysisk i stand til å konsumere store mengder mat, men en dieter som ikke har hatt kirurgi er i stand til å konsumere så mye som hun ønsker. For å lykkes på dette svært restriktiv diett, vil det være viktig å endre atferd og utøve en god del av kontroll.

Lære så mye om ernæring som mulig vil hjelpe med måltid planlegging når kalorier er begrenset. Finne den beste ernæringsmessige punch for så få kalorier som mulig vil kreve planlegging, forskning og engasjement.

Long-Term suksess

Opprettholde vekttap er hvor mange dietter mislykkes. De erfaringene som er lært på en fedme kosthold kan videreføres i en mannsalder. Dietten vil lære deg hvordan å planlegge måltidene slik at den beste ernæring er konsumert for minst mulig av mat og kalorier.

Overvåking av vekt, slik at den ikke krype tilbake på er en viktig del av vektkontroll også. Bevissthet om vektøkning kan håndteres lett når det er en liten mengde, i stedet for å vente til vektøkning har kommet ut av kontroll.

Hvor mange poeng har du lov på Weight Watchers?

Weight Watchers har lenge vært en populær metode for å gå ned i vekt. En del av selskapets suksess er på grunn av sin enkle, brukervennlige metoder. Det er ingen merkelige oppskrifter du må følge eller farlige piller du må ta for å felle den pounds. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at du holder deg innenfor ukentlig punkt kvote.

Hva er Weight Watchers?

Weight Watchers er i ferd med å endre livsstil, ikke slanking. Ifølge nettstedet Medicinenet.com, "Weight Watchers ikke fortelle folk hva de kan og ikke kan spise. Målet er å hjelpe folk gjøre sunne spise beslutninger og oppmuntre dem til å nyte mer fysisk aktivitet, og dermed miste vekt trygt og fornuftig. At lokale gruppemøter, Weight Watchers medlemmer får motivasjon, gjensidig støtte og oppmuntring i å håndtere utfordringer i ferd med å endre atferd. "

Point System

Weight Watchers 'godt strukturert poengsystem er det som skiller dem fra andre vekttap tilnærminger. I stedet for å telle kalorier, er hver tilordnet en mat punkter verdi basert på fett og fiber, samt kalorier. Når du starter med Weight Watchers, vil du få et visst punkt område basert på din vekt. Du har lov til å spise hva du vil så lenge du holder deg innenfor du tildelt poeng utvalg. Men hvis din daglige poeng utvalg er 25, vil du sannsynligvis tenke to ganger før du spiser en Big Mac, som har 14 poeng.

Aktivitet Poeng

Hvis du trener, kan du få poeng for å være aktiv. Du trekker ditt aktivitetspoeng fra maten poeng. For eksempel, hvis du er en kvinne og du gå eller sykle i et moderat tempo i en halvtime, vil du motta to aktivitetspoeng. Med andre ord, hvis din daglige poeng utvalg kvote er 25, kan du spise mat verdig 27 poeng så lenge du også få to poeng igjen av trening.

Virker det?

Ifølge nettstedet healthyweightforum.org, "Den gjennomsnittlige vekttap blant Weight Watchers Points deltakerne 'er ikke veldig mye i forhold til hva folk håper de vil miste, eller hva folk trenger å miste for å nå den ønskede, svelte selv,' rapportert studie forfatteren Dr. Stanley Heshka. " Men en artikkel om CBSnews.com, påpekte dette: "Forskning viser at folk som går til Weight Watchers møter er mye mer sannsynlig å gå ned i vekt enn folk som prøver å gå ned i vekt på egen hånd."

Betraktninger

Ideen om at du kan spise hva du vil så lenge du ikke spiser for mange poeng er ikke stor fra et ernæringsmessig synspunkt. På en 25-punkts daglig rekkevidde, kan du gå ned i vekt av å spise bare én og en halv Big Mac per dag, men du vil ikke få alle de næringsstoffene kroppen din trenger for å fungere skikkelig.

Hvordan kontrollere postmenopausale hetetokter

Dessverre, hetetokter er en vanlig bivirkning av overgangsalder. Med mindre østrogen i kroppen din, har hypothalamus en vanskelig tid å regulere kroppens temperatur. Hetetokter ofte starter som en varm følelse i din kjerne som forsterker og sprer seg hele overkroppen. Du kan begynne å svette; huden din kan spyle og bli flekkete. Du kan forvente pulsen til å øke og liten mengde press i hodet ditt.

Hvordan kontrollere postmenopausale hetetokter

Be legen din om hormonbehandling. Hun vil foreskrive østrogen piller, som vil bidra til å erstatte østrogen som kroppen din har tapt etter å ha gått gjennom overgangsalderen. Hvis du ikke kan ta østrogen eller annen grunn, vil du få foreskrevet progesteron piller.

spise en diett høy i soya. Soya inneholder fytoøstrogener, som har egenskaper som ligner på østrogen. Du kan få soya fra soyabønner, tofu og soyamelk. Du kan også kjøpe kosttilskudd som inneholder soya.

Hold hjemmet ditt kjølig, men komfortable. Det er mye lettere å kjøle ned fra en hot flash i et kjølig rom enn det er i et rom som er toasty varm.

Hold kaldt vann på hånden. Lager ditt kjøleskap med flaskevann. Drikke kaldt vann under en varm flash kan hjelpe det passere raskt.

Få regelmessig mosjon. Trene regelmessig vil forbedre din generelle helse, noe som gjør det lettere for kroppen å regulere temperaturen under en varm flash.

Kutt ned på koffein. Koffein er kjent for å hjelpe indusere hetetokter.

•  Slutte å røyke. Nikotin (som koffein) er et sentralstimulerende. Sentralstimulerende midler kan bringe på hetetokter.

Hint

  • Hold en journal av når du opplever hetetokter. Skriv ned hva du gjør eller spiser når hot flash oppstår. Prøv å endre atferd for å se om dette reduserer antall hetetokter.
  • Snakk med legen din før du endrer din diett og begynner et nytt treningsprogram.

Online Hypnose for Weight Loss

Det finnes ikke nok bevis til å foreslå at selvhypnose fungerer for vekttap. Hva det kan være i stand til å gjøre er å forsterke de positive endringene som du trenger å gjøre for å gå ned i vekt effektivt. Hypnose for selv-forbedring handler om atferd modifikasjon og slippe løs underbevissthet til å hjelpe med våre beslutninger. Programmene vil aldri fungere uten betydelig oppmerksomhet til kosthold og mosjon som hovedvirkemiddel for å gå ned i vekt.

Gode ​​valg

Den virkelige hemmeligheten til å miste vekt er å gjøre gode valg. Hver dag blir vi konfrontert med beslutninger om maten som vi skal spise og hva det vil gjøre for kroppen vår. Hver beslutning som vi gjør må gjøres med et øye mot den beste ernæring for kroppen. Snacks og søtsaker er en fristelse som noen kan finne vanskelig å unngå og dette er matvarer som undergraver vekttap innsats.
Online hypnose hjelper å trene sinnet til å holde disse gode valg og beslutninger i forkant av våre sinn. Den konstante forsterkning av hvilke matvarer vi bør velge og hvilke vi bør holde deg unna kan hjelpe med å ta disse avgjørelsene.

Behavior Modification

Over tid, når du fortsetter å gjøre gode valg i kosthold og vekttap innsats, vil de begynne å bli andre natur. Dette er målet for atferd modifikasjon. Vi utviklet våre usunne matvaner over en lang tidsperiode, og det kan ta lang tid å lære nye vaner.
Se etter en online hypnose program som vektlegger atferd modifikasjon. Med nok tid og praksis, vil disse vanene bli din naturlige måte å spise og leve livet ditt. Hvis selvhypnose bidrar til å holde deg på sporet, så det er vel verdt å bruke tid og investeringer.
Undersøke de ulike online hypnose sider og lære så mye du kan om atferd modifikasjon gjennom hypnose. Noen nettsteder kan tillate deg å prøve programmet for å avgjøre om det er riktig for deg. Mens noen av nettstedene kan gi programmer du kan laste ned, mens andre kan ha mer informasjon om hypnose og hvordan det kan fungere i livet ditt.

Sunn Livsstil

Når du har klart å endre atferd og gjøre gode valg når det gjelder mat, er du på vei til en sunnere livsstil. Ikke glem å inkludere øvelsen i vekttap innsats. Det kan være noen selvhypnose programmer som kan hjelpe deg å huske øvelsen i din daglige timeplan.
En sunn livsstil er en kombinasjon av godt kosthold og rikelig med mosjon for å opprettholde eller gå ned i vekt.

Fett leirer for barn

Med det økende problemet med overvektige barn i USA, mange foreldre ser til vekt-tap leirene for å hjelpe barna sine slanke seg. Vekttap leirer over hele landet planer for å hjelpe barn å spise bedre og være mer aktiv. I tillegg til å endre dietter og dagliglivet, mange av disse leirene har også noen terapi for å endre atferd som kan bidra til fedme, samt å hjelpe barna håndtere selvfølelse problemer og andre problemer som kan beskjære opp. Disse leirene imøtekomme til en rekke ulike aldre og mange tilbyr stipend eller annen økonomisk støtte.

Dagliglivet

En dag på et vekttap camp vanligvis begynner tidlig og er fortsatt full til å holde barna aktive. Snarere enn å lage aktiviteter virke som tortur eller annen form for straff, gjør leirene at barna kose seg mens å bli mer sunn. Leirene ofte dele dagene opp i aktivitetsperioder, slik at barna til å delta i flere aktiviteter samtidig. Vanlige aktiviteter på vekt-tap leirene inkluderer vannaktiviteter som svømming eller kajakkpadling, lagidretter som basketball eller volleyball, fotturer og aerobicklasser. Fitness kan være hovedmålet, men vekttap leirer også understreke teamarbeid og betydningen av sosialisering. Noen leirer organisere arrangementer som danser eller teatralsk skuespill for camperne å samhandle med hverandre.

Meal Plans

Endre kostholdet og kan skilte med et sunt kosthold hjelper barna på vekttap leirer administrere sin vekt. Disse leirene har registrert dietitians å hjelpe til med måltider. Noen leirer skreddersy måltider i henhold til en individuell camper behov. Ofte, i stedet for tørt og kjedelig måltider, leirene bruke magre forberedelser av mat ofte elsket av barn. Wellspring leirer og Camp Shane, for eksempel tillate at camperne å spise elementer som kylling anbud, hamburgere, pizza og fettuccine. Oppskriftene får en makeover fra en gjennomsnittlig fettete kalori-fest til et lavere kaloriinnhold, fettfattig alternativ. Mange av leirene tilbyr også matlagingskurs for campingbiler, noe som gir dem verktøy til å fortsette sine sunne matvaner gang hjemme.

Behavioral Therapy

Nøkkelen til vekttap ligger innenfor transformere de fysiske og mentale vaner. Vekt-tap leirene gjenkjenne dette og få inn atferdsterapeuter å håndtere bobiler. Campers besøke med terapeuter gang i uken eller etter behov. Atferdsterapeuter hjelpe bobiler forstå deres forhold til mat bedre. I tilfeller av emosjonelle eaters, kan terapi peke camperne å understreke ledelsen opsjoner som kan hindre overspising.

Opptak og undervisning

Vekttap leirer ofte innrømme barn i midten og videregående skole. Flere leire, som Camp Shane og nytt bilde leirer, innrømmer barn så unge som 7. Vanligvis barn innlagt må være minst 20 pounds overvektig i henhold til deres høyde. På grunn av alt som er inkludert i vekttap leirer, undervisning for dem har en tendens til å være på den bratte siden. Undervisningen varierer, avhengig av lengden på oppholdet på leire, med mange som krever minst en 2 ukers opphold. Foreldre kan forvente å betale minst $ 2000 for en 3-ukers økt på vekttap leirer. Mens prisene virke bratt, mange leirene tilbyr økonomisk bistand basert på behov; Camp Shane, for eksempel, nylig opprettet Nikki Blonsky stipend.

Motiverende Intervju og ernæring

Atferd endringer, spesielt ernæringsrelaterte endringer, ta utfordringer. Motiverende intervju - en veiledning tilnærming utviklet av psykologer William Miller, Ph.D., og Stephen Rollnicks, Ph.D .-- hjelper pasienter undersøke og løse deres ambivalens om atferdsendring. Målet med MI er ikke nødvendigvis å endre atferd, men heller å oppmuntre fullt informerte, dypt omfattede og internt motivert valg. I ernæringsrelaterte helse innstillinger, dietitians og ernæringseksperter i økende grad se MI som et verktøy i kampen mot fedme.

Pasientsentrert

Ifølge Eileen Britt & rsquo; s 2003 artikkelen "Motiverende Intervju i Helse Settings" MI fokuserer på hva pasienten ønsker, tenker og føler, med pasienten gjør det meste av snakkingen. Klienten setter dagsorden og kommer opp med ideer, alternativer og løsninger. Snarere enn å forsøke å fikse en klient & rsquo; s usunne matvaner etter kraftig instruksjon, kostholdsekspert / ernæringsfysiolog bruker varme og respekt å overtale pasienten til å ønske en sunn livsstil. MI utøvere bruker open-ended og tankevekkende spørsmål som & ldquo; Hvordan vil du vite det & rsquo; s på tide å begynne å spise en mer næringsrik diett & rdquo?; Denne type spørsmål, ikke besvares med et enkelt "ja" eller "nei", hjelpe pasienten begynne en aktiv tankeprosess i stedet for passivt å lytte til en flom av informasjon.

Direktiv

Britt hevder at MI skiller seg fra andre pasientsentrerte tilnærminger i sin direkthet. Med et klart mål om å utforske pasientens & rsquo; s ambivalens, utøvere føler pasienten vil mer sannsynlig velge å endre atferd i ønsket retning, og bruke systematiske strategier for å oppnå dette. I å forklare og diskutere saker som de negative helsemessige konsekvensene av dårlig mat valg og stor del størrelser med en ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog, en pasient ideelt vil bruke denne informasjonen som indre motivasjon til å velge sunnere matvarer og forbruker mindre porsjonsstørrelsene.

Express Empati

Ved å uttrykke empati, bruker intervjueren reflekterende lytting og aksjer forståelse av pasientens & rsquo; s perspektiver på matvalg og vaner uten å dømme, kritisere eller skylden. Ikke-aksept vil bremse den endringsprosessen.

Utvikle Avvik

Ifølge Janet Treasure & rsquo; s 2004 artikkelen "Motiverende Intervju" intervjueren må utvikle en uoverensstemmelse mellom pasienten og rsquo; s mest dype verdier og nåværende atferd. For eksempel, erter intervjueren ut hvordan pasientens nåværende usunne matvaner konflikt med hennes ønske om å & ldquo, være gode & rdquo; ved å spise en næringsrik diett.

Roll Med Resistance

I sitt foredrag, "Bruke Motiverende Intervju teknikker for å tilrettelegge helserelaterte Endringer" registrert kostholdsekspert Aida Miles hevder at motstanden signaliserer intervjueren til å reagere annerledes. Snarere enn å svare på pasientens & rsquo; s motstand med konfrontasjon, bør intervjueren vise forståelse, med motstand sett på som en naturlig følelse.

Support self-efficacy

Intervjueren bør støtte self-efficacy ved å styrke pasientens & rsquo; s tillit i sin evne til å takle hindringer for å endre og å leve en sunn og næringsrik livsstil.

Hva er effekten av halsbrann?

Hva er effekten av halsbrann?


Ifølge American Gastroenterologisk Association (AGA), er halsbrann sjelden livstruende. Et vanlig symptom på gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), er halsbrann ofte forvekslet med et hjerteinfarkt fordi smertene lokaliserer nær hjertet. Virkningene av halsbrann er oftest forbundet med GERD, og ​​problemer med spiserøret.

Ubehag

Ubehag er en viktig effekt av halsbrann. Ifølge Mayo Clinic, halsbrann forårsaker en brennende følelse i brystet rett bak brystbenet. Smerten ofte strekker seg opp gjennom strupen. Det skjer oftest etter å ha spist eller om kvelden. Halsbrann smerte har en tendens til å forverres når du legger deg ned eller bøye seg. AGA anbefaler at halsbrann kan vanligvis dempes ved å endre atferd, for eksempel spisevaner, og ved hjelp av over-the-counter medisiner. Hvis det er vedvarende eller øker i alvorlighetsgrad, noe mer alvorlig kan ha oppstått.

GERD

Halsbrann er det viktigste symptomet av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Mayo leger oppmerksom på at hyppige halsbrann som påvirker din daglige rutine er GERD. Aga påpeker at GERD-assosiert halsbrann kan også utløse sår hals, heshet, kronisk hoste og følelsen av at du har en klump i halsen. Du kan føle eller smake magesyre backing opp i spiserøret og munnen med moderat til alvorlig halsbrann. Av denne grunn er halsbrann ofte kalt syre dårlig.

Spiserøret Issues

Halsbrann, spesielt hyppig GERD-relaterte halsbrann, kan påvirke spiserøret. The University of Maryland Medical Center (UMMC) hevder at intensiteten av halsbrann smerte ikke nødvendigvis indikerer nivået av skade, om noen, blir gjort til spiserøret. The National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC) rapporterer at Barretts øsofagus en tendens til å presentere noen symptomer, men det er ofte funnet i personer med GERD. Barretts øsofagus er preget av en endring i vevet som linjer i spiserøret. NDDIC hevder at årsaken er ukjent, men en sammenheng mellom magesyre produsert av GERD og lidelsen er mistenkt. I sjeldne tilfeller fører Barretts øsofagus til en dødelig form for kreft i spiserøret.

Mindre vanlige bivirkninger

UMMC viser flere mindre vanlige bivirkninger av hyppige halsbrann eller GERD. De inkluderer problemer med å svelge, noe som kan føre til choking, alvorlige brystsmerter, og alvorlig esophageal skade i sjeldne tilfeller. GERD kan også forårsake hoste og andre luftveissymptomer på grunn av en innsnevring av spiserøret. Kvalme og oppkast og til oppstå med hyppige halsbrann, og de kan også signal noe mer alvorlig, slik som et sår eller kreft. Vedvarende hikke er også en potensiell effekt av halsbrann, bemerker UMMC.

Diett planer som er trygge for Teens

Diett planer som er trygge for Teens


Bruken av kjepphest eller kommersielle dietter av overvektige tenåringer kan hemme vekst og føre til langvarige helseproblemer. I stedet oppmuntre din overvektig tenåring å velge sunn diett alternativer som bidrar til å endre atferd og livsstil i stedet for lovende rask, kortsiktige resultater. Søke hjelp av en medisinsk eller fitness profesjonell i å velge den beste dietten plan basert på den enkeltes behov.

Høy kvalitet Treatment Center eller Vekttap Camp

Noen ganger stimulerende endring i en halvvoksen omgivelser bidrar til å motivere dem til å bli mer aktive og få dem på rett vei til sunn atferd. Melde dem på et trygt, klinisk hensiktsmessig miljø som et vekttap leir, tillater dem å fokusere på å lære å spise riktig og holde seg i form med en gruppe av sine jevnaldrende. I tillegg vil de få tak i de nødvendige verktøy for å bruke det de lærer til sine daglige timeplanen når de kommer hjem.

Endre en exisitng Eating og treningsprogram

Formulere en sunn spising og trening er en sunn måte å nærme vekttap i tenårene. Ifølge US Department of Health and Human Services, tenåringsjenter krever 2200 kalorier om dagen med ni porsjoner med hele korn, fire porsjoner med grønnsaker, tre porsjoner frukt, to av meieri og tre porsjoner med magre proteiner daglig. Tenåringsgutter krever 2800 kalorier om dagen og 11 porsjoner med korn, 5 porsjoner med grønnsaker, 4 porsjoner frukt og 3 porsjoner hver av meieri og magre proteiner daglig. Legge i en time daglig mosjon i form av sport og andre aktiviteter som løping, sykling og svømming hjelper forbrenne kalorier og hjelpemidler i vekttap.

Reduser sukker inntak

Redusere mengden av raffinert sukker i en ungdoms kosthold påvirker sine vekttap mål betraktelig. Sukkerholdig brus og juice har ingen ernæringsmessig verdi, og er lastet med tomme kalorier som bidrar til vektøkning. Studier har vist at inntak av en enkelt 12-oz sukkerholdig drikk en dag betyr et gjennomsnitt på 1-kilos vektøkning i løpet av 3-4 uker. Eliminere disse drinker og andre sukker-fylt mat resulterer i en sunnere livsstil for tenåringen din.

Testing for HIV & AIDS

Testing for HIV & AIDS

Viktigheten av Testing

HIV (humant immunsviktvirus) og aids (Acquired Immune Deficiency Syndrome) er begge virus som i dag ikke har noen kur. De er også begge svært smittsom sykdom som spres via seksuelle væsker og blod. Komme testet ikke bare tillater deg å komme på anti-retrovirale medisiner for å bremse utviklingen av sykdommen, men det gir deg også muligheten til å beskytte andre ved at du kan endre atferd og hindre spredning av viruset til andre seksualpartnere.

Hvem bør testes?

Alle som har hatt sex kan teoretisk være i fare for HIV og AIDS. Men noen mennesker har en svært høy risiko for infeksjon. Hvis du noen gang har hatt ubeskyttet sex med menn som har sex med menn eller flere partnere du bør bli testet for HIV / AIDS. Dette omfatter ikke bare vaginal sex, men anal og oral også. Hvis du noen gang har byttet sex for penger bør du også testes. Også, hvis du noen gang har injisert narkotika eller steroider med en delt nål med andre, bør du også testes.

Når å få testet

De fleste HIV / AIDS test kan oppdage virus i systemet innen 2 til 8 uker med eksponering. De fleste gjenkjenning tester søke etter spesifikke antistoffer som er laget av kroppen din til å bekjempe viruset. Siden disse antistoffer er spesifikke for HIV og AIDS, kan testen ser for økte nivåer av antistoffer for å påvise infeksjon. Selv om du tester negativt etter din første test, bør du teste på nytt i 6. måned. Dette er for å sikre at du ikke får en falsk negativ eller positiv på første test.

Hvordan testen Works

HIV / AIDS tester arbeid ved å teste blod, urin eller spytt. De fleste testene bruke blod, som det er de mest nøyaktige metode for å teste for viruset. Blodet trekker fra armen og plasseres i test ampuller. Ampullene blir deretter sendt til et laboratorium hvor en medisinsk teknolog studerer prøven for økte nivåer av spesifikke antistoffer som er unike for viruset. Hvis disse antistoffer er til stede, er viruset også tilstede. I noen tilfeller, hvis sykdommen har kommet langt nok inn i systemet, medisinsk teknolog, kan også være i stand til å detektere selve viruset.

RNA-tester

RNA-tester er den raskeste metoden for påvisning for HIV / AIDS. De er også den mest kostbare. RNA-prøver ser for selve genetiske materialet av virus i blodet. Dette gjør at testen kan registrere HIV / AIDS-viruset selv før kroppen har hatt en sjanse til å bygge antistoffer mot det.

Slik unngår du at HIV-smitte

Slik unngår du at HIV-smitte


Kunnskap om HIV forebygging er viktig for alle, også de som allerede lever med viruset. Det første trinnet i å hindre overføring av HIV er kunnskap om hvordan det er spredt. Når du vet mer om HIV, vil det være lettere å endre atferd for å holde deg selv og andre trygge.

Slik unngår du at HIV-smitte

•  Kjenn din status. Hvem som helst kan bli smittet med hiv, så det er viktig å få testet nå. Mennesker som lever med hiv er mindre sannsynlig å overføre viruset hvis de vet at de er smittet. The Center for Disease Control and Prevention anbefaler at alle mellom 13 og 64 få testet for HIV minst én gang. Hvis du bruker medisiner eller er seksuelt aktiv, få testet minst en gang årlig. Ta kontakt med din lokale helsestasjon for informasjon om gratis HIV-testing steder.

Avstå fra intravenøs bruk av narkotika. Deling av sprøyter til å injisere narkotiske stoffer setter deg på en mye høyere risiko for å få hiv, fordi det er svært sannsynlig at andres blod vil bli injisert i blodet sammen med stoffet. Oppsøk rehabiliteringssentre og programmer for å hjelpe deg med din avhengighet. Hvis dette ikke er et alternativ, bør du vurdere å ta nytte av sprøytebytteprogrammer i samfunnet skal ha tilgang til sterile nåler.

Bruk beskyttelse hver gang. The Center for Disease Control and Prevention holder at konsistent, riktig bruk av latex kondomer er svært effektive i å forebygge overføring av HIV. For å være sikker, bør du alltid bruke et nytt kondom hver gang du har sex. Mannlige og kvinnelige kondomer er både effektive i å gi en barriere mot seksuelt overførbare sykdommer. Bruk kun vannbaserte glidemidler, som olje-baserte smøremidler kan bryte ned latex og føre til at kondomet sprekker.

Praksis monogami. Jo flere seksualpartnere du har, jo større er risikoen for å komme i kontakt med en HIV-positiv person. Den eneste måten å være helt sikker fra trusselen om hiv er å avstå fra seksuell aktivitet helt. Hvis avholdenhet er ikke et alternativ, begrense antall seksualpartnere eller bare engasjere seg i seksuell aktivitet innenfor en langsiktig, gjensidig monogamt forhold der begge parter har testet negativt for HIV.

Hint

  • Hvis du tror du kan ha blitt utsatt for HIV, søke legehjelp umiddelbart. Noen ganger, hvis behandlingen er startet tidlig nok, kan viruset bli forhindret.

Hvordan slutte å bruke mat som en belønning

Hvordan slutte å bruke mat som en belønning


Bruke mat som belønning er mer vanlig enn du kanskje tror. Mange ser visse matvarer som "tabu", og bare spise dem når en spesiell anledning kommer rundt, eller når de har gjort noe viktig som fortjener anerkjennelse. Foreninger som disse utvikler ofte i barndommen. Hvis du er klar til å endre disse foreningene og atferd, er det et par ting du kan gjøre.

Hvordan slutte å bruke mat som en belønning

•  Spør deg selv hvorfor du bruker mat som belønning. Finn ut om det har å gjøre mer med vane eller familietradisjon. Når du forstår hvorfor du overspiser, kan du ta skritt for å endre atferd, enten alene eller med hjelp av en terapeut.

Ikke belønne deg selv med mat når noe går bra. I stedet for å feire en kampanje eller et vinnende bud med middag eller dessert, shoppe, besøke et spa eller snike seg ut for en film matiné. Gjør noe hyggelig for deg selv som gjør at du føler deg bra uten å legge vekt.

Se etter belønninger som er langvarig. Hvis du bruker mat som belønning, vil de gode følelsene stoppe så snart du er ferdig med måltidet. I stedet, kjøpe deg noe fint som du kan bruke for lang tid og som vil minne deg om din suksess hver gang du ser den.

Stopp givende barna med mat. Mange av de holdninger vi har til mat kommer fra barndommen. Mange foreldre har godteri til barna som slutter å gråte eller spise grønnsaker. I stedet gjør disse "belønning" mat en vanlig del av hverdagen, så barn ikke ser på dem som noe spesielt. Bare sørg for å kontrollere porsjonene.

Finn morsomme steder i nærheten av deg som ikke er restauranter. Mange voksne sosiale liv dreier nesten helt rundt spising og drikking. Gjør det til en vane å spille minigolf, bowling, ta i et skuespill, gå på kino, besøke en komedie klubb eller andre typer underholdning som ikke fokusere på mat. Din venn s vil sette pris på å bli invitert til uvanlige hendelser som disse.

Unngå situasjoner der maten er laget midt i feiringen så mye du kan. Hvis du har ikke noe valg, for eksempel i tilfelle av kontor fester eller bryllup, feire og belønne deg selv ved å samhandle med menneskene rundt deg eller nyter musikk, i stedet for å konsentrere seg om selve måltidet.

Hint

  • Å ha et vekttap kompis kan hjelpe deg å takle fristelser og presse deg mot målene dine. Eksperter mener at de som jobber i team nå sine vekt-tap mål mye raskere. Hvis du ikke kan finne en lokal kompis, vurdere å søke etter en online.