Digidexo.com

Hvordan virker Mineral Oil Arbeide for å indusere arbeidskraft?

Virkninger av mineralolje

Mineralolje er et biprodukt av petroleum destillasjon. Den brukes i babyolje og som et lett smøremiddel og avføringsmiddel og er tilgjengelig i stoff butikker. De irriterende virkninger av mineralolje i tarmen har også en tendens til å irritere uterus, som er i tett nærhet. Magekramper forårsaket av bruk av mineralolje kan utløse livmorkontraksjoner, hvis barnet er sikt og livmorhalsen er myk. Castor olje og sviske juice har lignende effekter.

Bruk av avføringsmidler av kvinner for å oppmuntre arbeidskraft er en gammel praksis som er populær i dag fordi standard obstetrikk ofte griper når svangerskapet går utover 40 uker av svangerskapet. Mødre foretrekker å prøve hjem rettsmidler før de blir utsatt for mer invasive sykehusets prosedyrer. Mange leger vil anbefale avføringsmidler og andre rimelig trygge metoder for å starte arbeid i hjemmet.

Forvent resultater på seks timer

Hvis det kommer til å fungere, vil den fulle effekten av mineralolje oppstå seks timer etter inntak, så hvis arbeidskraft ikke starter da, er det ikke kommer til å skje. Hvis det oppstår sammentrekninger, vente å se om de fortsetter og bli sterkere før rushing til sykehuset. De kunne stoppe når virkningen av mineraloljen slites av.

Ta Mineral Oil in the Morning

To gram av mineralolje først i morgen, etter en god natts søvn, er den beste tiden å bruke denne avføringsmiddel for å stimulere til arbeid. På den måten er mor mindre sannsynlig å bli utmattet hvis hun ikke leverer før natta.

Advarsel

Rådfør deg med helsepersonell før du tar mineralolje å starte arbeid. De avføringsmiddel effekter av mineralolje kan være meget sterk, og kan føre til at pose med vann for å bryte. Hvis dette skjer når avføring blir utvist stor kraft, er det en fare for at bakteriell infeksjon vil bli overført til babyen.

Fortsatt bruk av mineralolje blokker absorpsjon av næringsstoffer som B-vitaminer og vitamin A, D, E og K. Det anbefales for kortsiktig bruk.

Bruk av mineralolje å indusere arbeidskraft vil føre til diaré, som kan føre til dehydrering. Væsker bør erstattes med rikelig med vann, juice, urtete, eller sportsdrikke.