Digidexo.com

pankreatitt brenne seg ut

Hvordan finne tannkrem som brenner seg ikke

Hvordan finne tannkrem som brenner seg ikke


Reklamefilm vise folk smiler når du pusser tennene og gange unna med en ren, minty frisk munn. Dessverre er det mange som ikke har den samme opplevelsen. Etter en smertefull anfall av børsting, de går unna med følsomme tenner eller sår munn som brenner. Hvis tannkrem gjør ork å rense tennene uutholdelig, kan du prøve disse tipsene for å finne tannkrem som ikke brenner.

Bruksanvisning

•  Se etter naturlige ingredienser. Disse naturlige ingrediensene er mindre sannsynlighet for å forårsake irritasjon i munnen, inkludert brenning. Mye mer mild enn kommersielle merkevarer, de rene like effektivt. Sjekk om tannkremen har American Dental Association (ADA) segl på den.

Kontroller at tannkremen har et alternativ til fluor, eller at en av de fire øverste ingrediensene er en som kjemper hulrom. En vanlig ingrediens er natrium monoflourophosphate.

Diskuter din generelle tannhelse med tannlegen din, og be henne om å se på eventuelle sår som kan bli opphisset ved å børste. Ofte tannleger kan avgjøre om tannkrem fører til at sår og kan foreslå å bytte til en mild formel som brenner seg ikke før sårene rydde opp. Da vil de se om sårene blusse opp når du kommer tilbake til normal type tannkrem.

Be din lege for å sjekke for allergier. Du kan være allergisk mot peppermynte eller andre oljer lagt til tannkrem. Legen din kan tenke ut en plan for å eksperimentere med ulike typer tannkrem for å se hvilken ingrediens som forårsaker den brennende følelse slik at du kan finne en bedre tannkrem som brenner ikke.

Prøv tannkrem laget for barn beriket med fluor, men uten minty oljer som mange voksne formler inneholder. Spesielt designet for å smake godt til barn, handler dette alternativet den brennende følelse for en søt effekt som ikke brenner.

Pankreatitt symptomer hos barn

Pankreatitt symptomer hos barn

Pankreatitt er en tilstand som oppstår når bukspyttkjertelen blir betent. Bukspyttkjertelen er et organ i kroppen som frigjør enzymer som brukes i fordøyelsen. Det er også ansvarlig for å regulere glukose i blodet ved å utskille glukagon og insulin hormoner. Betennelse i bukspyttkjertelen forårsaker fordøyelsesenzymer til å angripe bukspyttkjertelen. Ifølge National Institutes of Health, er pankreatitt sjelden hos barn. De barna som utvikler pankreatitt vanligvis gjør som følge av en arvelig tilstand eller traume til kroppens mageregionen.

Akutt pankreatitt

Akutt pankreatitt kommer på raskt og sterkt. Akutt pankreatitt er vanligvis utløst av gallestener, men kan også oppstå på grunn av en infeksjon, tumor, medisin eller annen form for skade på mageregionen. Akutt pankreatitt krever rask legehjelp. Med riktig behandling, vil akutt pankreatitt vanligvis gå bort uten varige effekter. Det er imidlertid mulig for akutt pankreatitt å resultere i dehydrering, indre blødninger, lavt blodtrykk eller svikt i nyrene, lungene eller hjertet. I tillegg kan akutt pankreatitt endre seg til kronisk pankreatitt, med skade alvorlig nok til å forårsake arrdannelse.

Akutt pankreatitt Symptomer

Smerte kan plutselig begynne i øvre mageregionen og stråle ut til ryggen. Smertene kan vare i noen dager, og er ofte verre etter å ha spist. Buken kan også vises hovne og være øm å ta på. Andre symptomer kan være feber, oppkast, kvalme og en rask puls.

Kronisk pankreatitt

Kronisk pankreatitt er en pågående bukspyttkjertelen betennelsestilstand som vanligvis forverres over tid. Vanligvis bare personer fra 30 til 40 år gamle har kronisk pankreatitt. Det er imidlertid mulig for yngre individer å ha kronisk pankreatitt dersom betingelsen er arvelig eller forårsaket av noen type traumer til mageregionen. Også barn med cystisk fibrose har en økt risiko for å utvikle kronisk pankreatitt. Barn med arvelig pankreatitt har vanligvis forbigående episoder av diaré og magesmerter som varer dager om gangen i løpet av mange år.

Symptomer på kronisk pankreatitt

Noen barn med kronisk bukspyttkjertelen kan oppleve smerte i øvre mageregionen, mens andre ikke kan oppleve noen smerter i det hele tatt. De som har smerter vil sannsynligvis føle smerte i ryggen området, samt og smertene kan bli verre etter å ha spist. Andre symptomer på kronisk pankreatitt er diaré, oljeaktig avføring, oppkast, kvalme og vekttap.

Behandling

Akutt pankreatitt er vanligvis behandles med intravenøse væsker, samt antibiotika og smertestillende medikamenter. I noen tilfeller kan operasjon være nødvendig. Kronisk pankreatitt er behandlet med intravenøs væske og smertestillende medikamenter i tillegg. Men det også er behandlet med en lav-fett diett og enzym kosttilskudd. Kirurgi kan være nødvendig å fjerne alvorlig skadde deler av bukspyttkjertelen.

Hvordan forholde seg til noen som skjærer seg selv

Hvordan forholde seg til noen som skjærer seg selv


Når noen vi kjenner engasjerer seg i selvskadende atferd, er det svært vanskelig å forstå og forholde seg til og kan ofte føre til en følelse av hjelpeløshet for venner og familie. I tillegg til selv-skjæring, kan andre former for selvskadende atferd inkluderer punching seg selv eller andre ting, brenne seg med sigaretter eller lightere, trekke ut håret, poking seg eller bryte bein. I stedet for å lure på hva de skal gjøre, ta praktiske skritt for å hjelpe noen som kutter seg selv.

Bruksanvisning

•  Utdanne deg selv. Jo mer du forstår og er i stand til å føle med den personen å skade seg selv, jo mer kan du effektivt være der for dem. Når forskning, prøve å holde fast med ressurser som er skrevet av noen med medisinsk legitimasjon eller førstehånds erfaring, og være realistisk med hensyn til effekten du vil ha. Til syvende og sist er det opp til den personen til å søke og motta hjelp, og det er ingenting du kan gjøre eller si for å gjøre det skje.

Kvitter personligheten € ™ s smerte. Ifølge SAFE Organization (Selv misbruk slutt Ends), selv injurers rapporterer at årsakene til skjæring og andre skadelige atferd ikke inkluderer følelsen forstått, følelse tom, føle seg ensom eller som en måte å slippe smerten de er i. Uansett om det er en situasjon du kan forholde seg til eller ikke, anerkjenne deres smerte viser dem at det er virkelig for noen andre, og at de dona € ™ t har til å håndtere den alene.

Be personen til å snakke med noen de stoler på. Behandlinger for denne type atferd kan variere fra poliklinisk behandling til innleggelse på sykehus, men for å komme til det punktet, må personen skade seg selv være villig til å snakke med noen og møte deres situasjon.

Tilby måter å øke selvtilliten. GirlsHealth rapporterer at selvfølelse kan være en stor bidragsyter til selvdestruktiv atferd, så hjelpe noen øke sin selvfølelse kunne i det minste peke dem til gjenvinning. Aktiviteter som frivillig arbeid i samfunnet, lære nye håndverk eller ferdigheter, øve si positive ting om deg selv høyt eller annen aktivitet som til slutt fører til positive selv tenkning eller setter fokus på noe mer globalt kan øke selvtilliten.

Identifisere spesielle stressfaktorer og bidra utforske ulike mestringsmetoder. Selv når noen gjør bedre, stress kan være et tilbakeslag mentalt og fysisk. Pinpointing de konkrete tingene som setter noen av kan gi mulighet til å velge en alternativ metode for å kutte for å mestre. Noen mestringsmetoder inkluderer trener, jobber med noe hyggelig eller snakke med noen.

Hvordan påvirker epilepsi kroppen?

Hvordan påvirker epilepsi kroppen?

Epilepsi kan føre til tap av muskelkontroll i kroppen

En av de mest åpenbare måter som epilepsi påvirker en persons kropp er ved å forårsake alvorlig muskelspasmer. Hvis et anfall er generalisert i karakter, som berører store deler av begge sider av hjernen, kan en lidende falle til bakken som hans muskler ufrivillig stramme. Tennene kan presse sammen, muligens noe som fikk ham til å bite dypt inn tungen. Kontroll over sin blære og tarmer kan også gå tapt. Som et resultat, etter å ha fått et anfall, kan en person oppleve smertefulle smerter over hele kroppen og føler deg svak i armene og beina.

Epilepsi kan hemme Perceptual eller motoriske ferdigheter

Når et epileptisk anfall oppstår, er en persons hjerne påvirket i både sin dominerende og nondominant halvkuler. Som spedbarn begynner å utvikle koordinasjon under sensorimotor stadium av utviklingen, de er spesielt sårbare for de ødeleggende virkninger epilepsi. Hvis et barn lider avbrudd i nondominant halvkule av hjernen hans under barndom, kan hans kommando av spirende motoriske ferdigheter bli kompromittert. Videre kan han ha problemer med å tolke visuelle data. For eksempel, hvis det vises et bilde av ansiktet til en person, kan han gjenkjenne individuelle funksjoner, men ikke klarer å konkludere med at hver av de individuelle funksjonene er en del av en større helhet. Noen spedbarn som lider epileptiske anfall blir senere diagnostisert med emosjonelle lidelser som autisme eller hyperaktivitet.

Komplikasjoner kan oppstå fra Epilepsi

En rekke komplikasjoner kan oppstå som et resultat av et epileptisk anfall. Siden få epileptiske anfall er merket med varselsymptomer, de ofte overraske folk som lider av dem. For eksempel, hvis et anfall oppstår som en person er matlaging middag i sitt kjøkken, han kan alvorlig brenne seg hvis han faller på sin komfyr under anfallet. Hvis gå ned en trapp da hans anfall oppstår, kan han senere gjenvinne sine sanser for å finne seg selv blødning og dekket i blåmerker etter å ha fått et fall. Han kan også inhalerer væske inn i hans lungene som følge av et epileptisk anfall, forårsaker lungebetennelse.

Antiepileptika foreskrevet for å behandle epilepsi kan påvirke kroppen

Noen ganger kan botemidler være verre enn de sykdommer som de er utviklet for å behandle. Slik er tilfellet av visse anti-convulsants som brukes til å motvirke de negative effektene av epilepsi. Merket intellektuell regresjon oppstår hos barn som får i seg giftige doser av disse anti-convulsants. Mange av disse medikamentene er også kjent for å forårsake graviditet komplikasjoner. Så må de brukes med forsiktighet og omsorg. Selv når de utfører en positiv funksjon, men disse kan forårsake antikonvulsiva vektøkning, nyrestein eller akutt glaukom. Dermed kan bruk av slike medisiner føre til depresjon hos enkelte brukere, som føler motløs å plutselig få 20 til pounds.

Informasjon om Childhood Obesity: risikofaktorer og årsaker

Childhood fedme oppstår når barn overskride anbefalt vekt for sin høyde og alder. Overvektige barn ofte blir overvektige voksne, som setter dem i større fare for å utvikle fremtidige helseproblemer som diabetes og høyt blodtrykk. Barn som er overvektige bør oppfordres til å gjøre sunne spisevaner og å øke aktivitetsnivået.

Dårlig kosthold

Spise en dårlig kosthold fylt med kalori-og fett laden mat øker barnets risiko for å bli overvektige.

Inaktivitet

Barn som foretrekker å sitte i lange perioder for å se på TV eller spille dataspill er mer sannsynlig å bli overvektige fordi de ikke brenner seg nok av kalorier som de spiser.

Genetikk

Noen barn som er født inn i familier som domineres av overvektige mennesker, kan være disponert for å få vekt lettere enn sine jevnaldrende. Disse barna må være enda mer forsiktig med kosthold.

Emosjonelle problemer

Noen barn lærer å bruke mat til å takle ubehagelige følelser som tristhet eller ensomhet. De kan se sine foreldre også bruke mat som en mestringsmekanisme.

Miljø

Barn som er i et hjem hvor dårlig mat valg er lett tilgjengelige er mer sannsynlig å håndtere vekt problemer.

Er luftfuktere trygt for barn?

Kjøpe rett luftfukter for din familie er viktig når luftfukteren vil bli brukt i barnerommet. Luftfuktere gjør tørr luft fuktig, hjelpe i lindrende kaldt, allergi og luftveisproblemer. Lære mer om typer luftfuktere og sikkerhet bekymringer kan bistå med å lage den riktige beslutning for din familie.

Typer

To typer luftfuktere er tilgjengelig. En kul-tåke luftfukter bruker kaldt vann for å skape fuktighet i et rom. Det anbefales å starte en kjølig tåke luftfukter en time før et barns sengetid og å sørge for å sjekke vannstand. Cool-tåke luftfuktere er også i stand til å kjøle et varmt rom sammen med å legge fuktighet. Varmt-vanns luftfuktere frigi dampvarme, og noen er i stand til å legge mentoldampene. Mange varmtvanns luftfuktere er stille. Både kjøle og varmt-vanns luftfuktere trenger å bli brukt på flate overflater.

Kjølevann Humidifiers

Cool-vann luftfuktere bruke filtre som må byttes ut ofte for å sikre optimal ytelse. Kul-vann luftfuktere også bruke en veke for å trekke det kjølige vann fra vannbeholder. En vifte blåser på veken, som fordamper vannet. Dette kan noen ganger være støyende, og veker må også byttes ut ofte. Cool-tåke luftfuktere må ha deres vann skiftes regelmessig som de er mer sannsynlig enn varmt vann luftfuktere å spre muggsoppsporer og andre mikroorganismer.

Varmtvann Humidifiers

Varmt-vanns luftfuktere er en bekymring for bruk i barneværelser på grunn av det faktum at de bruker kokende vann for å lage fuktighet. Det er en større risiko for et barn å brenne seg fra tåke slippes sammen med varmt vann i beholderen. Ved hjelp av en varmt-vannfukteren kan bruke mer energi, da vannet må holdes i en viss grad for å skape varme damp. Mange varmtvanns luftfuktere er ikke effektiv som kult-vann luftfuktere til bruk i store rom.

Expert Insight

Ved bruk av enten et varmt-eller kjøle-dis luftfukter, er det viktig å regulere mengden av fuktighet som blir skapt. Ifølge Dr. Clifford W. Bassett, en assisterende klinisk professor i medisin ved Long Island College Hospital, ved hjelp av et hygrometer, som koster rundt $ 10 til $ 15, vil bidra til å sikre luftfuktighet opphold under 50 prosent når du bruker en luftfukter. Bassett anbefaler også å bruke friskt, rent vann daglig i luftfuktere og følge produsentens instruksjoner for rensing av luftfukteren.

Forholdsregler

Luftfuktere er trygge for bruk med barn så lenge forholdsregler er tatt. Bruk kun varmt vann luftfuktere når den plasseres utilgjengelig for barn eller når barn er trygge i Cribs. Sørg for at områdene rundt luftfukter ikke blir fuktig, da dette kan legge til utvikling og spredning av muggsporer. Følg alltid produsentens anvisninger med bruk av luftfuktere.

Hvor mye vekt er sunt å gå ned hver måned?

Hvor mye vekt er sunt å gå ned hver måned?


The South Beach Diet og vegetarisk kosthold er diett moter. Slankepiller kan også gjøre deg å miste vekt raskt. Hvem sier miste vekt raskt er en god ting? Å miste vekt sakte og effektivt, som skilpadde vinne den velkjente rase, er den beste tilnærmingen til vekttap. Å miste flere pounds hver måned er det mer sunn tilnærming, til langsiktig vekttap snarere enn Shedding mye vekt svært raskt.

Lav månedstotalen

Ifølge Mayo Clinic en person bør først konsultere helsepersonell før du hopper på diett bandwagon. En dieter bør finne ut de beste metodene for å miste vekt. De anbefaler også at en potensiell dieter ta det sakte mens miste vekt. The Mayo Clinic sier at en person skal miste ett til to pounds en uke. Legge det opp for en måned, for en anbefalt total vekttap på 4-8 totalt pounds.

Fat

The Mayo Clinic sier at en persons slanking mål bør være å miste fett, ikke vann, hver måned. En kilo fett, ifølge Mayo Clinic, inneholder 3500 kalorier. Det betyr at en person måtte brenne av 3500 kalorier mer enn han forbruker å miste en eneste kilo fett.

Total vekt

The Centers for Disease Control (CDC) sier at selv om en person mister bare fem til ti prosent av total kroppsvekt, dette er veldig bra for kroppen. Det er også bra for den generelle helsen og kan redusere blodtrykket, kolesterolnivået og blodsukkeret.

Livstids Plan

Ifølge Mayo Clinic og CDC, en person som ønsker å kosthold bør prøve å ikke gå ned i vekt raskt ved å utnytte kjepphest dietter. I stedet gjør slanking del av en samlet levetid plan, ved først å miste den ønskede vekten. Deretter hevder at vekttap og sunt syn ved å spise sunn mat, trene og ved generelt å leve en sunn livsstil.

Sunn Plan

The Mayo Clinic sier til følge en enkel regel: ved å skjære 500 kalorier om dagen av din totale kaloriforbruk, kan du miste den ønskede vekten. Gjøre regnestykket, 500 kalorier om dagen, multiplisert med sju dager i uken, tilsvarer 3500 kalorier. Etter denne enkle råd, vil du miste målrettet en kilo fett hver uke.

Langsom og jevn

Vekttap kommer ned til tid og engasjement. Å miste vekt raskt er veldig mye som kaninen kjører for alt det er verdt. Han mister rittet fordi han brenner seg ut. Dette er hva som skjer når en person forsøker å miste for mye vekt for fort - han brenner ut. CDC rapporterer at folk som slanker seg for fort regel ende opp med å få all vekten tilbake. Husk skilpadde: Langsom og jevn vinner løpet.

Konklusjon

Å miste en til to pounds en uke er et stort vekttap mål. Start med å snakke med legen din for å få hans veiledning. Planlegging langsiktige vekttap mål vil vare livet ut. Fire til åtte pounds en måned er oppnåelig med riktig kosthold og trening, men 20 pounds en måned er nesten umulig, og vil sjelden holde av.

Hvordan behandle høy feber hos barn

Barn er utsatt for å fange noe som kommer rundt på skolen, og får feber er en del av kroppens normale forsvarsmekanismer for å drepe bugs i blodet (virus). Når du får feber, varmer kroppen opp til å brenne ut virus som gjør at du føler deg uvel. Mens feber kan brenne seg ut over tid, kan en langvarig høy feber føre til hjerneskade. Behandle et barn med høy feber er et viktig skritt for å bringe feberen ned til et håndterlig temperatur.

Hvordan behandle høy feber hos barn

Administrer barnet en dose av Ibuprofen (Motrin) i henhold til hans alder og vekt. Dersom barnet ikke er i stand til å ta medisinen på grunn av virkningene av hans høy feber, kan smertereduserende stikkpiller brukes rektalt stedet for oral medisin.

Gi barnet et kjølig bad. Denne handlingen vil bringe hans kjernetemperaturen nede ved å utsette sin hele overflaten for å kjøle vann. Pakk barnet i et fuktig håndkle, om nødvendig, for å bringe feberen ned.

•  Oppmuntre barnet til å drikke så mye vann som mulig, som å drikke vann kan redusere feber. Holde skyve væske for å unngå at barnet lider av dehydrering, noe som i seg selv er et medisinsk nødstilfelle. Tegn på dehydrering inkluderer hodepine og noen ganger vondt i magen.

Plasser en kul oppvridd vaskeklut på barnets panne for å redusere feber og gi komfort. Sikre barn på bare en løs bomullstopp og undertøy for å aktivere varmen å forlate kroppen hans; pæling tepper og klær på barnet som var praksis i gamle dager, bare tjener til å holde feberen i, forlenge varigheten av sykdommen. Tillate en tynn bomull ark som et dekke inntil feber pauser.

gi barnet is-sprette å suge å gi kjølig lindring og for å sikre tilstrekkelig væskeinntak. Sukker som finnes i isen sprette vil bidra til å holde barnets energi nivået forhøyet.

Hint

 • Gi Pedialyte til barnet ditt som en endring fra vann og for å gi nødvendige elektrolytter.
 • Ta barnet til legevakten hvis feberen nekter å komme ned eller om det er forbundet med en lys hud utslett, anfall, eller nakkesmerter.

Som er bedre, en Cool Mist eller en Warm Mist luftfukter?

Som er bedre, en Cool Mist eller en Warm Mist luftfukter?


Hvis du lider av en forkjølelse eller allergi, kan legen anbefale at du bruker en luftfukter for å lette lunger og hoste. Men det er både varme og kalde tåke varianter tilgjengelig.

Typer

Ifølge Mayo Clinic, både varme og kalde tåke luftfuktere er effektive når det gjelder å legge fuktighet til luften. Innen du inhalerer tåken, vil det ha kjølt ned eller varmet opp basert på omgivelsestemperaturen.

Fordeler

Cool tåke luftfuktere koster mindre enn varm tåke luftfuktere, ifølge Mayo Clinic. Virkningen på strømregninga er også mindre fordi du ikke betaler for å varme opp vannet.

Advarsel

Sikkerhet er en annen fordel å kjøle tåke luftfuktere. Hvis du har barn, kan de potensielt brenne seg på damp eller vann i enheten.

Pancreas insuffisiens i Humans

Pancreas insuffisiens, ifølge Legemidler mot menneskeheten, er en tilstand, ikke en sykdom. Det inhiberer kroppens evne til å absorbere næringsstoffer og vitaminer, vanligvis fører til feilernæring. Pancreas insuffisiens typisk resultat av skader på bukspyttkjertelen fra slike ting som kronisk betennelse, bukspyttkjertel kirurgi eller magesår.

Definisjon

Pancreas insuffisiens er når bukspyttkjertelen ikke produserer nok enzymer for riktig fordøyelse. Ifølge Lab tester på nettet, pancreas insuffisiens "typisk oppstår som et resultat av progressiv bukspyttkjertelen skader som kan være forårsaket av residiverende akutt pankreatitt eller ved kronisk pankreatitt grunn av en rekke forhold."

Symptomer

Vanlige symptomer på pancreas insuffisiens inkluderer malabsorpsjon, underernæring, vitaminmangel og vekttap. Andre symptomer er steatorrhea (løs, fettstoffer, illeluktende avføring), gass og oppblåsthet, smerter, mage ømhet, tap av appetitt eller metthetsfølelse, og diaré. De med bukspyttkjertelen insuffisiens kan også være utsatt for blåmerker eller lider av skjelettsmerter, muskelkramper eller nattblindhet.

Tilknyttede betingelser

Alvorlig pancreas insuffisiens oppstår i slike sykdommer som cystisk fibrose, kronisk pankreatitt og operasjoner i mage-systemet. "Visse GI sykdommer, som magesår, cøliaki og Crohns sykdom, og autoimmune sykdommer, som for eksempel system lupus erythematosus, kan bidra til utvikling av pancreas insuffisiens,» ifølge eVitamin.

Kronisk pankreatitt

Web MD sier at kronisk pankreatitt utvikler seg over flere år etter mange angrep av akutt pankreatitt og "kan føre til at du mister evnen til å skille ut enzymer kroppen din trenger for å fordøye mat." Bukspyttkjertelen insuffisiens er en vanlig årsak til kronisk pankreatitt.

Ifølge Web MD, er akutt pankreatitt forårsaket av overdreven alkoholforbruk og gallestein, samt virus- og bakterieinfeksjoner, narkotika, blokkering av bukspyttkjertelen duct, traumer eller kirurgi til magen, forhøyet kalsiumnivå eller svært høye triglyseridnivåer.

Behandling

Behandling for bukspyttkjertelen insuffisiens inkluderer kosttilskudd og endringer i livsstil, og vitamintilskudd. Freds Health sier at forbruker en lav-fett diett er "anbefalt å bidra til å forhindre steatorrhea som ofte følger med bukspyttkjertelen insuffisiens."

I tillegg, fordi alkoholisme er en av de viktigste årsakene til pankreatitt, anbefales det at du avstår fra å drikke. I tillegg bør du slutte å røyke fordi det øker risikoen for kreft i bukspyttkjertelen og pankreatitt.

En del av behandlingsforløp kan også være å erstatte fordøyelsesenzymer, ved hjelp av kosttilskudd laget av en gris bukspyttkjertelen, ifølge Fred Health. Andre behandlinger inkluderer å ta smertestillende medisiner eller NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler), eller narkotiske smertestillende hvis smertene er alvorlig nok.

Forebygging

Legge enzymer til måltider, inntak av antioksidanter, spise en lav-fett diett og får rutinemessige kontroller kan bidra til å forhindre bukspyttkjertel insuffisiens, ifølge Vitacost.

Slik unngår du at tredjegrads forbrenninger

Slik unngår du at tredjegrads forbrenninger


Tredjegrads forbrenninger er den mest alvorlige typen av brannskader og er klassifisert som alvorlige skader ved Mayo Clinic. Disse brannskader påvirker alle lagene i huden, samt underliggende vev og selv bein. De krever legehjelp i alle tilfeller, og kan være livstruende. Ironisk nok er disse brannskader er noen ganger smertefritt på grunn av omfattende nerveskader, ødelegge personens evne til å føle smerte i det berørte området. Tredjegrads forbrenninger er forhindret på samme måte som andre brannskader, ved å unngå kontakt med varme gjenstander, flammer, elektrisitet og kjemikalier. Her er hvordan du kan unngå tredje grads forbrenning.

Bruksanvisning

Forhindre Tredje grads Burns

•  Lær de viktigste årsakene til tredjegrads forbrenninger for effektivt å unngå dem. Flertallet av tredjegrads forbrenninger er forårsaket av kontakt med flammer, skålding varme væsker, utvidet kontakt med varme gjenstander, elektrisitet og kjemikalier. Vær oppmerksom på disse farene i din daglige rutine.

Installer brannslukningsapparater i hjemmet og lære hvordan du bruker dem. Kontroller at du har en på kjøkkenet og en etter hvert vedovn eller peis i huset. Ikke overse utendørs matlaging områder og butikken eller fjøset; holde et brannslukningsapparat i disse områdene også. Skift etter behov.

Test brannalarm månedlig og bytt batterier hvert halvår for å sikre at de alltid er i god stand. Brannalarm redde liv og hindre alvorlige brannskader ved å varsle folk til branner så snart røyken er til stede.

Ansett riktig barnesikring utstyr for å hindre at unge familiemedlemmer og besøkende fra å brenne seg. Bruk barnesikring porter rundt peis og utendørs griller og dekker stikkontakter med plasthetter. Hold barn ut av kjøkkenet når matlaging mat eller kokende vann.

Sørg for at farlige kjemikalier er riktig lagret og øve ekstrem forsiktighet når du bruker dem på jobb eller hjemme. Bruk kun etsende kjemikalier når du er nær en kjemisk skylledusj i tilfelle av utilsiktet kontakt.

Undersøk alle elektriske ledninger og apparater for synlige ledninger eller frynsete elektriske ledninger. Avhende eller erstatte ødelagte elektriske deler for å forebygge skader.

Hint

 • Sett varmtvann termostater til 120 grader F for å unngå brannsår fra varmt vann.

Aktuelt Pain kontrollmetoder

Aktuelt smerte kontroll produkter er de som du bruker på huden din til å lindre smerter, og kan være gele, kremer eller salver. Når du bruker en aktuell agent som er hot en person bør ikke bruke en varmepute sammen samtidig fordi de kan brenne seg. I tillegg, noen tar ta anti-koagulasjon (blodfortynnende behandling) bør ikke bruke aktuelle produkter som har salisylater i dem, råder Pharmacytimes.com.

Kontrings Irritanter

Et topisk smerte produkt som er en teller-irriterende reduserer symptomene på tilstander så som revmatoid artritt, fordi irritasjons gir enten et varme- eller kjøleeffekt som resulterer i smertelindring. Legemet er lurt av midler mot-irriterende fordi middelet forårsaker betennelse målrettet til å redusere eller lindre betennelser i eller tilstøtende underliggende vev i kroppen. Når irritasjon forårsaket er med hensikt i en del av kroppen avlaster det irritasjon i en annen del, i henhold til Medical-dictionary.thefreedictionary.com. En teller irritasjons blokker smerteoppfattelse ved forstyrrende eller avlede oppmerksomheten til følelsen at telleren irritasjons produserer.

Salisylater

Ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter slik som salicylater er satt i topikal krem ​​for det formål å lindre inflammasjon og smerte. Salicylater er bare effektive for en kort tidsperiode, og bør ikke brukes i forbindelse med blod-tynningsmidler ..

Capsaicin

Noen mennesker bruker veldig hot stuff på kroppen når de lider av smerter og smerter. Den brennende varm følelse er forårsaket av capsaicin som er i krem, gel av salve. Capsaicin er en counter-irriterende og er laget av chili peppers, som har blitt isolert og renset fra chili pepper frø. Det er antatt at den varme, brennende følelse at capsaicin produserer skaper en veisperring, og gir ikke tilgang av substans P, som spiller en rolle i overføring av smerte til hjernen, for å komme til nervecellene, og dermed redusere oppfatningen av smerte.

Kortikosteroider

Du kan kreve en resept på et kortikosteroid aktuell smerte produkt fordi det er bivirkninger, som det er med de fleste medisiner. Det er kjent å øke hudens følsomhet. Det gir lindring av kløe, hevelse og rødhet.

Bedøvelsesmiddel

Aktuell kremer kan tjene som en lammende agent, noe som er nyttig for de med revmatoid artritt (RA). Den hyppigst foreskrevne lammende middel heter EMLA, som står for eutektisk blanding av lokalanestetika. Kremen numbs de smertefulle ledd.

Om Sigarett Burns

Uansett hvor på kroppen du får dem, brannskader er en av de mest smertefulle tilstander å ha, men de er også en av de enkleste å behandle, avhengig av alvorlighetsgraden av brenne. Sigarett brenner er noe som røykerne vil uunngåelig avtale med på ett punkt i sitt liv. Tuppen av en brennende sigarett kan nå temperaturer så høyt som 495 grader F.

Betraktninger

I noen tilfeller folk slippe sin sigarett og i et forsøk på å holde den fra å falle, de ta for den, berører den brennende spiss, som resulterer i en sigarett brenne. Andre ganger gjør sigaretten faller og kan brenne raskt gjennom syntetiske plagg, som også kan resultere i sigarettglør. Ja andre ganger kan et barn være i ferd med å klatre inn i foreldrenes fang, mens foreldre holder en sigarett, noe som kan resultere i at barnet å bli brent. Det har også vært dokumentert tilfeller av barnemishandling der en forelder eller verge brenner et barn med sigaretter.

Typer

Avhengig av alvorlighetsgraden, kan en sigarett brenne variere fra en svi av huden til en tredje grads forbrenning. Til tider sigarett brenne kan slå inn i en væskefylt blemme, som kan til slutt bryte, og etterlater en liten hvitaktig / rosa området. Sigarett brenner kan også ha en myk hvit overflate. Ofte forbrenninger er sirkulær, med en rosa farge på utsiden av ringen, snu hvitere som du får mot midten av brenningen.

Forebygging / løsning

Som et første linje av førstehjelp, kjøre det berørte området under kaldt vann for å kjøle den brenne ned.
Den vanligste måten å behandle er en brenner er å bruke en krem ​​som heter Silvadene, som er foreskrevet av en lege. Denne kremen er brukt på brannsår for å hindre bakterie- og soppinfeksjoner som kan utvikle seg som et resultat av brenningen. Vask det forbrente området med antibakteriell såpe og varmt vann. Fjern overflødig hud som kan ha dødd rundt burn (vanligvis ganske lett å plukke av). Ikke forsøk å plukke på den brenne seg selv. Død hud kommer vanligvis av etter en uke eller to, og en rosa område vises under det når den er fjernet. Tørk og påfør Silvadene å brenne. Anvende akkurat nok av kremen, slik at brenningen ikke er synlig. Når du har brukt kremen, ta rent gasbind eller et klebebånd og dekker brenne. Sørg for at du holde brenne fuktig, dekket og ut av sollys.
Hvis din brenner er alvorlig nok, og oser, fortsette å bruke Silvadene før brenningen stopper oser. Når den har stoppet, så kan du slutte å bruke Silvadene og bytte over til Bacitracin- salve før brenningen er helt leget over.

Effekter

Hvis en sigarett brenne ikke behandles, ikke bare kan det bli infisert, men det kan også etterlate et stygt arr. Når først å få en sigarett brenne, er det nesten umulig å ignorere og ikke behandle fordi det er så smertefullt. Det brenner skaper en stikkende / brennende følelse og det ofte føles som om huden er i brann.
Det er mulig for en liten, mindre forbrenning til å gå det meste ubehandlet, men det anbefales sterkt at alle brannskader tas på alvor og behandles så snart som mulig. Selv om det brenner blir behandlet på riktig måte, er det fullt mulig for den å bli smittet likevel.

Identifikasjon

Det finnes noen måter å finne ut om din brenner er å bli smittet. Hvis du har din brenne bandasjert (som du bør), sjekk gasbind eller selvklebende stripen for en grønn utflod. Hvis den ikke har et grønt skjær, sjansene er gode for at infeksjonen er å sette i. Hvis brenne begynner å skade mer i stedet for smerte minskende, er dette et tegn på at det brenner nettstedet er å bli smittet. Også, hevelse og tegn på området utvikle et område med rød irritasjon som synes å bli bredere er også tegn på mulig smitte.

Forebygging / løsning

Hvis du er en røyker, er det ingen idiotsikker måte å unngå en sigarett brenne. De kan skje når du minst venter det. Det eneste du kan gjøre er å utøve forsiktighet når røyking, men selv de mest forsiktige røyker er bundet til å få brent på et tidspunkt.
Det er imidlertid en sikker-brann måte å unngå unødvendige sigarettglør. Ikke forsøk å sette sigaretter ut i hånden, eller andre halvferdig stunts som kan resultere i brannsår fra sigaretter. Hvis du ender opp med en sever sigarett brenne, kontakt lege umiddelbart, da brannskader kan være svært alvorlig og utsatt for smitte.

Hvordan avlaste Burns Med Vanilla Extract

Hvordan avlaste Burns Med Vanilla Extract


Mange mennesker som tilfeldigvis brenner seg lider med den brenne mens de går for å få medisiner fra et apotek. Men lettelse som kunne selv bidra til å avskrekke blemmer kan være i kjøkkenbenken. Les videre for å lære hvordan å lindre brannsår med vanilje ekstrakt.

Bruksanvisning

•  Ta tak i en flaske med ren vanilje ekstrakt fra kjøkken pantry eller skap. Felles kjøkken brannsår er vanligvis behandles med vanilje ekstrakt.

Finn ut om du trenger en bomullsdott eller vattpinne ved å undersøke størrelsen på burn og behovet for kontrollert søknad. Hvis burn ligger i en krøll i huden din, kan velge den bomullspinne. Du bør bruke en bomullsdott hvis du har brent et følsomt område.

Fukt bomullsdott eller vattpinne med litt vanilje ekstrakt ved å holde ballen eller pinnen over en vask, sjenerøst helle litt vanilje ekstrakt over det og soaking det. Prøv å unngå å plassere bomullsdott eller vattpinne mot flaskens åpning, da de kan forurense ekstrakt.

Rull pinne eller bomullsdott over din brenne forsiktig. Klem ut overflødig vanilje ekstrakt over huden din hvis du valgte en bomullsdott for søknaden.

Vent til lettelse. Påfør vanilje ekstrakt etter behov.

Hint

 • Hvis burn ligger på hånden eller armen, bør du vurdere å spørre en venn eller familiemedlem til å hjelpe deg bruke vanilje ekstrakt å brenne.
 • Søk medisinsk hjelp hvis din brenne er noe annet enn små.
 • Ikke bruk imitasjon vanilje på brenne.

Hvordan bruke bivoks Ear Candles

Bivoks øret lys blir brukt for utøvelse av candling, som er kjent som en alternativ behandling for øret problemer. Bivoks øret lys kommer i form av en trakt, og er ca 12 inches lange. Den spisse ende av en av lys er anbrakt i øret og deretter tent, noe som resulterer i varme som trekker luft inn i øret og opp gjennom trakten, løsner ørevoks og små fremmedlegemer. Candling sies å produsere noen ganske fantastiske resultater, blant annet å gjenopprette eller øke høring i ett eller begge ørene. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker bivoks øret lys.

Bruksanvisning

•  Kjøp en pakke med to bivoks øret lys. Det er mulig å lage dine egne lys ved å smelte bivoks og helle ut et tynt ark av voks på et flatt ark med aluminiumsfolie og deretter, like før voks fullt stivner, rull den opp på en tynn metalltrakt. Når voksen kjøler fjerne trakten. Når du velger et metall trakt velge en som er ca 12 inches lang og har en bjelle slutten som ikke er mer enn 1,5 inches i diameter.

Sitt i en god stol og snu hodet litt til siden. Stikke den spisse enden av en av bivoks øret lys inn i øret ditt. Sett den forsiktig, men prøv å sette den slik at den sitter godt inne i øret.

Legg et håndkle eller et ark med aluminiumsfolie på skulderen under stearinlys så noen dryppende voks vil lande på et håndkle eller folie. Nå, med hodet bare litt spent, tenne den brede bell slutten av stearinlys. Ikke kuk hodet så mye at noen smeltet voks kan dryppe ned i trakten og inn i øret ditt.

Sitt stramt mens lyset brenner. Det er overraskende lite voks som smelter eller går. Bivoks stearinlys brenner seg rett og slett ut. Som det brenner utkastet at varmen skaper trekker luft gjennom øret og opp i trakten, og trekker ut eventuelle fremmedlegemer som kan være i øregangen.

Brenne stearinlys før det er ca 4 inches lang med mindre annet er instruert av stearinlys produsenten. Deretter forsiktig vri og fjerne stearinlys. Sett lyset ut. Gjør din "candled" øret ned mot bakken og prøve å forsiktig fjerne alt som kan ha blitt løsnet eller løsner ved øret candling prosessen. Ørene skal være merkbart renere.

Tips og advarsler

 • Ikke snu hodet slik at brennende voks ville være sannsynlig å rulle ned på innsiden av trakten og inn i øret ditt. Det er en god idé å ha noen med deg i løpet av candling prosessen bare i tilfelle det er noe problem.

Gum Pain & falske tenner

Iført falske tenner eller proteser vil ta å bli vant til. En ny protese kan kreve endringer i bedre passform og plass til munnen.

Følsomhet

Hvis du har en delvis plate, kan du støtte tennene blir følsomme hvis protesen legger for mye press på dem.

Tannkjøttet

Lageret ned av protese på tannkjøttet over områder som har fremtredende bein kan forårsake smertefulle sår.

Vanskelighetsgrad Eating

Dårlig tilpassede tannproteser kan påvirke hvordan du spiser. Proteser kan være for stramt eller for løst, noe som resulterer i smerte mens de spiser. Informere tannlegen din dersom du opplever smerte når du spiser.

Taste Buds

Fordi øvre proteser dekke toppen av munnen din, vil din evne til å smake bli redusert fordi disse smaksløkene er dekket, ifølge Retirement Expert, en britisk nettside som tilbyr ekspertråd til pensjonister.

Hot and Cold

Følsomhet for varme og kalde retter endrer med det bruk av falske tenner, slik protese wearers må ta skritt for å ikke brenne seg når du spiser.

Pain Relief

Dentures.net anbefaler å fjerne falske tenner og la betent tannkjøtt vev hvile for å lindre smerte. Over-the-counter protese kremer og lim også gi midlertidig lindring.

Hvordan lage Hjem Modifikasjoner for en eldre person med demens

Hørsel legen gi diagnosen demens for en kjær er vanskelig. Flere etapper følge over tid, begynner med ting som å glemme hvor tastene er eller hva de gikk inn i et rom for å få. Snart eskalerer og deres sikkerhet blir en faktor. Det er da du kanskje trenger å endre eller tilpasse ting i hjemmet. Her er hvordan ...

Bruksanvisning

Doorknobs - Hvis personen har en tendens til å vandre, vil du kanskje dørhåndtak som er vanskelig for dem å finne ut hvordan du åpner. Endre hver og en som fører utenfor og ikke holde tastene på et synlig sted.

Car - I tilfelle de måtte finne nøklene liggende rundt og få utenfor, kan du sjekke inn i en sikkerhetsanordning for å starte bilen. En bil alarm vil varsle deg før de var i stand til å komme seg inn og kjøre av også.

Arbeidsrommet - Visste personen liker å arbeide med sager, øvelser, eller andre farlige elektroverktøy? Sette disse i et låst skap er en sikker måte å holde dem fra å bruke noe som en gang var andre natur for dem. Det er altfor lett for den demente å glemme sikkerhetsfunksjonene på disse elementene og skade seg selv.

Kjøkken - Fjern knottene på komfyren. Det er ikke uvanlig for en demente til å begynne å tilberede noe og gå bort bare å glemme det sekunder senere. Dette er en liten måte å sikre at det ikke er noen branner. Ta skarpe kniver fra der de alltid var og sette dem på et trygt sted. Noen med demens husker fra fortiden, så hvis elementet alltid var i skuffen, må du ikke la den være der nå. Sette barnesikring på skapdørene der du holder farlige rengjøringsmidler.

Stairway - En sikkerhets gate slik som du ville bruke for et barn hjelper hvis den demente får opp i natt. Plasser en på toppen av tiltak for å forebygge fall. En annen god plass er mellom rom slik at de ikke vandre i hele huset.

bad - Sitte ned i et badekar kan være nesten umulig. Hvis hjemmet ikke har en dusj, være sikker på å få en dusj sete. Dette gjør det tryggere og enklere for personen å bade. Du bør også sette temperaturen ned på din varmtvannsbereder. Denne måten kan de ikke brenne seg hvis de fidget med kranen.

Tips og advarsler

 • Sikkerhetsmessige tilpasninger vil alltid variere i henhold til person.
 • Fjern alle kaste tepper fra gulvet. Ofte de med demens stokke beina i stedet for å plukke dem opp å gå, og det er altfor lett for sine sko å fange på tepper.
 • Vær også sikker på at det ikke er noen skjøteledninger liggende rundt. Disse også er farlig for dem å gå over.
 • Lift stoler er stor for å gi dem frihet til å komme opp og ned alene.
 • Snakk med fagfolk og andre med en du er glad lider av demens for flere råd og tips.

Fysiske Konsekvenser av søvnmangel

Fysiske Konsekvenser av søvnmangel


Enten din mangel på søvn er forårsaket ved å bo ut for sent, stress eller en helsetilstand, kan søvnmangel negativt påvirke helsen din. I tillegg til å redusere produktiviteten og årvåkenhet, kan søvnmangel føre til skader, vektøkning, irritabilitet og alvorlige sykdommer. Hvis du har søvnmangel, snakk med legen din om ulike behandlingsalternativer.

Redusert produktivitet og Årvåkenhet

Søvnmangel reduserer produktiviteten og årvåkenhet på jobb og skole. Du har en vanskelig tid på å fokusere på arbeidet fordi du ikke kan holde øynene åpne. Arbeidet ditt blir ferdig på et lavere tempo fordi du ikke kan behandle informasjon så raskt. Ifølge WebMD, mister bare 90 minutter med søvn kan føre til en 32 prosent reduksjon i våkenhet på dagtid neste dag.

Irritabilitet

Søvnmangel kan gjøre deg mer irritabel og følsom for små stimuli, som for eksempel høy musikk eller blir stilt et spørsmål. Mangel på søvn kan gjøre det vanskelig å takle stressende situasjoner, som å ta en eksamen eller å gi en presentasjon på jobben.

Vektøkning

Søvnmangel fører til at enkelte mennesker til å få vekt. Ifølge MayoClinic.com, mangel på søvn øker appetitten og fører til at du begjærer usunn mat. For eksempel, hvis du føler deg trøtt om morgenen, kan du ta en bolle på vei til jobb for å gi deg energi.

Skader

Søvnmangel øker risikoen for å skade deg selv på jobb eller mens du kjører. For eksempel kan kokker på restauranter brenne seg på komfyren og fabrikkarbeidere kan skjære seg med maskiner. Kjøring mens døsig øker sjansene for å få til en ulykke.

Alvorlige sykdommer

Langsiktig søvnmangel kan føre til alvorlige sykdommer, som diabetes, hjerteinfarkt, slag og høyt blodtrykk. Fordi immunforsvaret er svekket av mangel på søvn, vil kroppen ha problemer med bekjempelse av sykdommer. Ifølge WebMD, sover mindre enn seks eller syv timer en natt kan øke dødsrisiko.

Behandling Alternativer

Skrive i en søvn dagbok kan hjelpe deg å holde orden på søvnmønster, anbefaler HelpGuide.org. Inkluder humør før du går i dvale, medisiner tatt, den gang du gikk til sengs og våknet, typer mat og drikke du konsumert før sengetid, antall timer sov, og hvor mye tid du har brukt våken. Mål å få minst åtte timers søvn om natten og gå i dvale og våkne opp på samme tid hver dag. Sett bort noen distraksjoner, for eksempel en TV, mobiltelefon eller radio. Snakk med legen din om dine søvnproblemer vedvarer. Han kan anbefale deg å gå til en sovende klinikk, hvor en søvnspesialist vil overvåke deg mens du sover for å finne den beste måten å hjelpe deg.

Hvordan unngå brannskader

Hvordan unngå brannskader


Forbrenninger er en av de mest vanlige og forebygges typer brannskader. Solbrenthet, brannsår fra komfyr topper, damp, curling strykejern og hårføner er alle typer forbrenninger. Du kan unngå brannskader ved å følge noen forholdsregler som å bruke solkrem med anbefalte intervaller når huden utsettes for sol eller ved hjelp av varmebestandig ovnen votter når matlaging.

Bruksanvisning

Solbrenthet

Les solkrem etiketten for retninger vedrørende søknad metode og anbefalinger for reapplication.

Påfør solkrem til huden din på den måte som anbefalt på flasken som misting eller spraye den på huden din og gni det inn. Påfør solkrem til alle hud som vil bli eksponert for solen, inkludert ansiktet, halsen, etc.

Påfør solkrem annenhver time ved langvarig soleksponering, eller som anvist på etiketten.

Kjøkken Burns

Sett på varmebestandig ovnen votter før du håndterer noen varme gryter, panner eller andre kokekar.

Roter alle gryter og panner mens matlaging slik at deres håndtak ansikt midt i ovnen for å unngå uhell bumping og velt dem.

Bruk de bakre brennere når det er mulig hvis det er små barn i hjemmet for å hindre dem fra å nå opp på komfyren og brenner seg på brennerne eller velt varmt kokekar på seg selv.

Baderoms Burns

Trekk ut alle bad apparatet så snart du er ferdig med den, slik som hårføner og curling strykejern. Ikke bruk disse enhetene innenfor rekkevidde av barn.

Oppbevar bad apparater utilgjengelig for barn når de har kjølt seg ned.

Sett din varmtvannsbereder på eller under 120 grader Fahrenheit for å hindre skolding fra varmt vann. Ikke la barn bruke kraner eller fylle badekar uten tilsyn av voksne.

Hva er kokepunktet av H2O?

Hva er kokepunktet av H2O?


Kokepunktet for H2O, eller vann, kan endre litt på ulike høyder, men i vitenskapelige termer og i matlaging vilkår det er vanligvis en akseptert konstant om oppført i Fahrenheit eller Celsius.

Vitenskapelig definisjon

Kokepunktet for vann er 212 grader Fahrenheit, eller 100 grader Celsius. Hastigheten ved hvilken vannmolekylet av H2O er bevegelig bevirker at temperaturen i vannet til å øke og til slutt koke og fordampe.

Høydeforskjeller

Som høyde øker oksygeninnholdet i luften synker og trykket i atmosfæren øker. Dette betyr at jo høyere høyde, jo lavere temperaturen er vannet må nå til treffer sitt kokepunkt.

Interessant Fakta

I stor høyde områder vann vil koke ved en lavere temperatur. Selv om vannet er ved en lavere temperatur, vil eventuelt vann som koker forårsake forbrenninger. Innbyggere i disse høye høyde områder har vært kjent for å brenne seg når man drikker varm drikke, som te.