Digidexo.com

Bruk av Zegerid

Bruk av Zegerid


Når kroppen pumper for mye syre i magen for normal fordøyelse, kan det føre til alvorlig ubehag. Personer som lider av mage-syre lidelser eller relaterte symptomer er i behov av behandling bedre enn over-the-counter rettsmidler. Zegerid er et stoff som leger ofte foreskrive å behandle lidelser for intens for enkle hjelpemidler. Det har flere bruksområder, og bivirkningene er relativt små, mens fortsatt tilby resept-nivå lindring av symptomer.

Bruksområder

Zegerid brukes til å behandle syrerelaterte hals og mageproblemer som magesår, halsbrann og erosiv øsofagitt. Den kan også redusere risikoen for mageblødning hos alvorlig syke pasienter. Ved å redusere ekstra magesyre, hjelper Zegerid lindre symptomer som halsbrann, kronisk hoste, problemer med å svelge og problemer med å sove. Den kan også brukes til å bidra til å hindre alvorlige syre skader på fordøyelsessystemet.

Hvordan det er tatt

Zegerid er vanligvis foreskrives oralt i kapselform, for anvendelse en gang om dagen, og omtrent en time før måltider. Det bør tas med minst 8 gram vann og pulverisert kapselinnholdet ikke er blandet direkte med maten. Medisinen trenger tid til å bygge seg opp i kroppen, så det bør tas regelmessig på omtrent samme tid hver dag.

Hvem bør ta det

Zegerid er trygt for de fleste personer med bare noen få unntak. Pediatriske pasienter med syrerelaterte lidelser er oftest ikke foreskrevet Zegerid og er i stedet gitt over-the-counter antacida. Kvinner som ammer eller er gravide er vanligvis ikke foreskrevet Zegerid grunn av sin høyere medisinsk nivå. Pasienter med diabetes er bare foreskrevet Zegerid i konkrete saker på grunn av kapsler som inneholder sukker.

Bivirkninger

Bivirkninger av å ta Zegerid er hodepine, diaré og magesmerter. På grunn av høye natrium nivåer, kan langvarig bruk av kapsler være skadelig for brukere med restriksjoner på inntak av natrium.

Konklusjon

Zegerid tilbyr pasienter lettelse fra en rekke magesyre-relaterte sykdommer. Selv når følelsen bedre, bør medisinen bli videreført til den er helt borte for å sikre riktig og full behandling.