Digidexo.com

Alternativ til Propecia

Alternativ til Propecia


Propecia er et helt navn resept formulering av drub finasterid, som brukes til å behandle mannlig mønster skallethet. Denne gang per dag medisiner, tatt i pilleform, har vist positive resultater i å redusere frekvensen av hårtap hos menn, og i noen tilfeller regrowing hår. Effekten av Propecia kan ta flere måneder å bli tydelig. Bivirkninger, slik som redusert libido, har forårsaket noen menn som lider av mannlig mønster skallethet å se etter alternativer.

Konsultasjon

Rådfør deg med lege hvis du merker en plutselig tap av hår eller hvis håret begynner å komme ut i patcher. Plutselig håravfall kan være en indikasjon på en mer alvorlig underliggende medisinsk tilstand. Dersom det fastslås at hårtap skyldes androgenetic alopecia eller mannlig mønster skallethet, vil din lege kunne drøfte aktuelle behandlinger. Skallethet øyeblikket ikke kan kureres, men det finnes behandlinger som kan bremse hårtap og noen som har vist seg å regrow hår hos noen pasienter.

Medisinsk Alternatives

Påvist medisinske alternativer til muntlig medisiner som Propecia inkluderer aktuelle medisiner som Rogaine eller Anthralin, injeksjoner av kortikosteroider, kirurgisk hårtransplantasjon eller bruk av kosmetiske applikasjoner som en parykk eller hår stykke.

Anekdotiske Alternatives

Det er anekdotiske bevis som tyder på visse urte kosttilskudd kan handle for å blokkere DHT (dihydrotestosteron, androgene hormonet ansvarlig delvis for mannlig mønster skallethet), mye på samme måte som Propecia, men uten uønskede bivirkninger. Saw Palmetto, pygeum, brennesle, gresskar frø olje og grønn te er alle antas å gi fordeler i behandling av mannlig mønster skallethet. Men før du begynner på diett for mat kosttilskudd, anbefales det at du snakker med legen din.