Digidexo.com

Vitenskapelige måter å miste vekt

Vitenskapelige måter å miste vekt


Den mest vitenskapelig sunn måte å gå ned i vekt ved å spise et sunt kosthold og trener regelmessig. Men å vite nøyaktig hva mat å spise, hvilke matvarer for å unngå og hva øvelser å gjøre, er ikke nødvendigvis felles kunnskap. Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO), er den mest effektive måten å gå ned i vekt gjennom en "moderat inntak av små sunne måltider kombinert med en vanlig øvelse diett." Slankepiller, hormon injeksjoner og kjemiske behandlinger er ikke sunt eller naturlig, og ofte har uheldige bivirkninger, det er derfor de ikke anbefales.

Kutt karbohydrater

Komplekse karbohydrater er en av de viktigste årsakene til vektøkning. Sukker, stivelse, hvete, pasta, brød, hvit ris, kaker og bakevarer er verre enn fet mat som bacon, ost og smør. Eliminere eller vesentlig endring av karbohydratinntaket vil gi resultater veldig raskt. Alltid spise hele korn eller rug brød og aldri hvit. De "hvitere" bakevarer er mindre sunt, og er mer som bidrar til vektøkning.

Grønnsaker

Grønnsaker inneholder en svært lav mengde kalorier, og et høyt innhold av vitaminer og mineraler. Som en tommelfingerregel, jo lysere grønnsaker (spinat, brokkoli, paprika) sunnere er det. De som er kosten kan finne det vanskelig å stoppe fra snacking og kan alltid være sulten. Løsningen er grønnsaker. Det er nesten umulig å få vekt fra å spise grønnsaker. Som et resultat, kan en dieter spise så mange grønnsaker som de liker så ofte som de vil. Dette holder cravings bort og holder magen full.

Aerobic Exercise

Aerob trening er mest gunstig for vekttap. Løping, sykling, aerobic og yoga alle tilbyr en trening for hele kroppen som ikke bare bidrar til å redusere vekten, men det øke metabolismen og toner kroppen. Under aerob trening, er pulsen økt og kroppen jobber hardere for å levere energi og forbrenner kalorier. Siden mange aerobic øvelser involverer høyt antall repetitive bevegelser, de er gode for toning muskler og løs hud.

Drikk vann

Vann bidrar til å rense kroppen. Eksperter er enige om at å bo godt hydrert er ikke bare bra for den generelle helse, men også bidrar til å brenne kalorier. Kaldt vann brenner flere kalorier som kroppen må bruke energi (kalorier) for å konvertere det kalde vann til temperaturen i kroppen. I tillegg vil vann hjelpe skylle ut fordøyelsessystemet og holde den i gang rent resulterer i mer pounds blir skur. For de som ønsker en ekstra bonus, legger grønn te til varmt vann. Grønn te inneholder mange sunne ingredienser som kan benyttes til veie tap som EGCG (epigallocatechin gallate).