Digidexo.com

Økologiske meieri Fordeler

Økologiske meieri Fordeler


Hvis du er ute etter å gjøre overgangen til å spise økologisk, vet du at økologisk mat ikke bare begrenset til frukt og grønnsaker. Meieriprodukter kan også kjøpes i organisk form, og det er nok av helsemessige og miljømessige fordelene som følger med kjøper produkter som melk, ost og yoghurt som er fri for plantevernmidler eller syntetiske hormoner.

Ingen Antibiotika

For melkeprodukter som skal behandles organisk, dyret som produktet kommer fra bør ikke gis antibiotika. De antibiotika bidra til å danne stammer av bakterier som er resistente overfor antibiotika, noe som betyr at hvis et menneske blir syk ved å forbruke et melkeprodukt, er det mindre sannsynlig at den menneskelige kropp vil svare på antibiotikabehandling. Så vil økologiske meieriprodukter gi kroppen med vitaminer og mineraler som er rikelig i meieriprodukter, som for eksempel vitamin D og kalsium, uten de potensielt skadelige bivirkninger av antibiotika.

Mer Beite Room

Når kyr produserer økologisk melk for meieriprodukter, betyr det at de har fått mer plass utendørs for å bevege seg rundt og finne mat. Økologiske melkeprodusenter unngå å mate dyr biprodukter til kyrne, og gi dyrene plass til å beite, noe som reduserer sannsynligheten for kugalskap. Bøndene holder kyrne i et miljø som bidrar til kuas normal oppførsel, og mater dyrene organiske gress og korn, slik at kua kropp ikke vil være forurenset med plantevernmidler. Når kua system fungerer naturlig, uten hjelp av syntetiske medisiner, kan de produktene som er opprettet av kumelk være mer ideelt for konsum.

Mindre bruk av ressurser

Dairy som er produsert på en organisk bygg og krever ikke bruken av ikke-fornybare fossilt brensel. Dette utarmer naturressursene i området. Økologisk landbruk ekspert Fred Kirschenmann sier at uten bruk av fossilt brensel, kunne store ikke-økologiske gårder ikke råd til å fungere. Fabrikken gårder som produserer store mengder melk og ost hvert år også stole på bruk av plantevernmidler for å produsere store mengder mat, og disse plantevernmidler forurense jord og grunnvann. Så, er økologisk melkeproduksjon også bedre for miljøet totalt sett. Kirschenmann sier også at industri eller fabrikken gårder står for mer enn 50 prosent av matjord som går tapt i USA