Digidexo.com

hoste ved røykeslutt

Om Hoste ved røykeslutt

Om Hoste ved røykeslutt


Hoste etter røykeslutt er en normal del av avslutte prosessen. Dessverre, kan hosten føre til en sår hals og kan være upraktisk for deg. Til tross for dette, hoste etter at du har sluttet å røyke er sunt og fungerer som et tegn på lunge utvinning.

Hoste og Cilia

Den hoste du erfaring etter at du slutter å røyke er et resultat av flimmerhårene blir reparert. Cilia er de små, hår-lignende objekter i luftveiene (fra nesen til lungene) som er ansvarlig for å filtrere ut støv og andre urenheter. Hvis du er en vanlig røyker, de fleste av flimmerhårene dør og ikke er i stand til å vokse tilbake på grunn av den konstante sigarettrøyk. Men når du slutte å røyke, dine flimmerhårene er i stand til å begynne å vokse ut igjen. Dette fører til irritasjon, som igjen fører til hosten. Du kan fortelle hvor fort kroppen din er å reparere seg selv ved hvor hardt du hoster. Jo raskere flimmerhårene gror til, vil den tyngre hosten være.

Slim

Folk som har røykt i minst 1 måned og deretter slutte å røyke cold turkey vil trolig hoste opp slim. Hoste opp slim etter at du har sluttet å røyke regnes som normalt. Denne prosessen skjer fordi lungene jobber hardt for å fordrive alle tjære, giftstoffer og kreftfremkallende materialer som har blitt undertrykt i lungene. Slimet har vanligvis en mørk gul eller brun farge, men hvis du merker blødninger, bør du oppsøke lege.

Sore Throat

En sår hals er ofte ledsaget av intens hoste og er å være forventet. For å lette smerter i halsen, ta noen halspastiller, spise kald mat og unngå mat og drikke som ville irritere halsen videre (for eksempel krydret mat eller harde alkohol).

Hvor lenge kommer Hoste vare?

I gjennomsnitt, opplever folk hoste i 2 til 3 uker etter at de sluttet å røyke. Varigheten av dette avhenger mest av hvor lang tid det tar for flimmerhårene til å dukke opp. Hvis du opplever en sterk hoste i mer enn en måned, er et besøk til legen anbefalte.

Hoste er Normal

Alt dette hoste og hacking opp slim kan føre til at du bekymre deg, men dette er en situasjon hvor hoste er faktisk et godt tegn. Faktisk, bør du være mer bekymret hvis du ikke er hoste etter at du har sluttet å røyke.

Hvordan Stopp Mat Cravings ved røykeslutt

Hvordan Stopp Mat Cravings ved røykeslutt


Mat cravings og vektøkning er de største årsakene til eks-røykere tilbakefall. Kroppen renser og renser urenheter etter at du har sluttet å røyke, og dine sanser av lukt og smak retur. Du kan ønske mer mat fordi de er mer tiltalende, og din munn og hender er ikke leker med sigarett lenger. Disse er fysiske og psykiske abstinenssymptomer som til slutt forsvinner, vanligvis innen to måneder etter at du starter en sluttet fritt program. I mellomtiden kan du kjempe mot mat cravings, gå ned i vekt og sparke en vane for siste gang.

Hvordan Stopp Mat Cravings ved røykeslutt

Hvordan Stopp Mat Cravings ved røykeslutt

•  Spis rikelig med fiber. Fiber gjør kroppen din til å føle fyldigere raskere under måltidene, og holder deg mett lenger. Bytt ut raffinert sukker med frukt og hvitt brød med hel-hvete valg. Legg ekstra grønnsaker med dine måltider, erstatte poteter og stivelsesholdige grønnsaker med grønne bladrike mat. Sunnere mat utfylle din sunnere, tobakk-fri livsstil.

sove minst åtte timer hver natt. Sleeping mindre kan gjøre deg begjærer sukkerholdig mat etter at du slutter å røyke og tappe energi i løpet av dagen, noe som gjør at du forbrenner færre kalorier. Bruke naturlige metoder for å sovne og forbli sovende. Unngå å få opp midt på natten for en matbit.

Spis flere små måltider om dagen, i stedet for tre store måltider. Ikke hopp over noen måltider i løpet av dagen. Skipping måltider kan føre til at du overspiser til neste måltid, eller fylle opp på kalori-laden side retter i stedet for slankere delene av måltidet. Kroppen kompenserer for den hoppet over måltid tidligere på dagen.

Snack på fingermat mellom måltidene, og unngå mat med høyt innhold av karbohydrater. Sukker fører til humørsvingninger og raske endringer i energinivå. Energinivået topper etter å ha spist et karbohydratrikt måltid, men dips kort tid etterpå, og etterlater deg sulten før neste måltid. Prøv gulrot og stangselleri.

Unngå å spise når du er sint eller følelsesmessig. Finne sunne mestringsstrategier, som for eksempel å gå en tur eller deltar på en yogatime. Prøv en anger management klasse på ditt lokale community college, eller delta i en støttegruppe for røykere slik at du kan finne kreative måter å håndtere følelser som passer din personlighet eller livsstil.

Delta i regelmessig mosjon eller spille en sport. Kroppen produserer endorfiner når du trener, og slipper feel-good hormon i blodet. Disse hormonene også hemme mat cravings og brenne ekstra kalorier i løpet av dagen, noe som gjør det lettere å kompensere for en feil når du skli inn i en mat craving. Trening passer også inn i sunn diett du tar i bruk ved å slutte å røyke.

Hint

  • Gjør endringer i små skritt. For eksempel, i stedet for å gi inn en sjokolade craving, lover deg at du vil spise en appelsin med noen sjokoladebiter. På denne måten trenger du ikke føle fratatt, og du til slutt ta bedre langsiktige matvalg. Hold små Lollipop for bekjempelse av fysiske og psykiske abstinenssymptomer fra røyking. Selv om godteri inneholder sukker, kan man lollipop mellom måltidene kjempe mat cravings og gi deg noe å gjøre med hendene. Den søte og tangy smaken henger en stund, og manøvrere lollipop i hånden og munnen gir en erstatning for denne tilbaketrekning symptom.
  • Før du tar noen supplement, konsultere legen din dersom du blir behandlet for en medisinsk tilstand, eller dersom du er gravid eller ammende.

Slim ved røykeslutt

Slim ved røykeslutt


Folk vanligvis legger merke til overflødig slim, ledsaget av en vedvarende hoste, etter røykeslutt. Disse symptomene er en del av den fysiske trekning fra sigaretter. Det kan virke counterintuitive å hoste mer etter at du har sluttet, men det er normalt og til og med gunstig.

Time Frame

Overflødig slim og hoste kan vare fra et par uker til mange måneder. Hvis du ikke merke en forbedring etter en måned, kan du se en lege for å utelukke andre årsaker.

Funksjon

Utvise slim fra lungene er en del av kroppens gjenopprettingen etter røykeslutt. Det er også et tegn på at friskt vev, noe som bidrar til å skyve slim ut, blir etterveksten i luftveiene.

Fordeler

Slimet inneholder tjære og giftstoffer som forlater lungene. Denne prosessen reduserer risikoen for infeksjon og røykerelaterte sykdommer, og det hjelper deg å gjenvinne normal lungefunksjon.

Effekter

Hoste hardt betyr at kroppen din prøver å reparere seg selv raskt, men du kan oppleve relaterte symptomer som sår hals, rennende nese, tett bryst eller tørr munn.

Rettsmidler

Selv om du ikke ønsker å stoppe kroppen fra healing, det finnes måter å minimere ubehag. Drikk rikelig med sunne væsker, og berolige en sår hals med pastiller eller kald mat. Øv dyp pusting for tetthet i brystet.

Hvordan Tid Symptom Forbedring ved røykeslutt

Når du slutte å røyke, begynner kroppen å gjenvinne sin helse med en gang. Fordelene starte i løpet av minutter og bære på for resten av livet ditt. Røykere som avslutter opplever at deres helse blir bedre i løpet av dager eller uker, og de som fortsatt ikke-røykere kan redusere risikoen for sykdom betydelig innenfor et år. Jo lenger du går uten å røyke, jo større er fordelene ved å slutte.

Bruksanvisning

Count 20 minutter etter din siste sigarett. Dette er hvor lang tid det tar før pulsen og blodtrykket å gå tilbake til normale nivåer.

Count 12 timer etter din siste sigarett. Dette er hvor lang tid det tar for karbonmonoksid i blodet for å gå tilbake til det normale.

Merk kalenderen for to til tre uker etter din siste sigarett. Rundt denne tiden, vil lungefunksjonen og blodsirkulasjonen forbedres.

Merk kalenderen for ni måneder etter din siste sigarett. På denne tiden, hoste og pustebesvær skal ikke lenger være et problem. Flimmerhårene i lungene dine vil ha gjenvunnet normal funksjon, som betyr lungene igjen kan håndtere slim, rense lungene og bekjempe infeksjoner.

Merk kalenderen for ett år etter din siste sigarett. Du har kuttet overflødig risiko for koronarsykdom i halvparten.

Observer langsiktige jubileer. Fem år etter at du har sluttet, er risikoen for hjerneslag er betydelig lavere - kanskje så lavt som en nonsmoker. Ti år etter at du sluttet, er risikoen for lungekreft død halvparten av en røyker. Risikoen for andre røykerelaterte kreftformer, som kreft i munn, svelg, blære, livmorhals og bukspyttkjertel, reduseres også. Slutte i 15 år, og du har redusert risikoen for koronar hjertesykdom til nivået av en nonsmoker.

Tips og advarsler

  • Røykeslutt har sine egne symptomer; Nikotin tilbaketrekning er kroppens forsøk på å få deg til å røyke igjen. Symptomene er verst i løpet av de første to til tre dager, og kan somle i uker eller måneder.

Helse Forbedringer ved røykeslutt

Umiddelbare fordeler

I den første tid etter røykeslutt (fra umiddelbart etter tre måneder senere), blodtrykket synker og pulsen bremser ned. Du også oppleve en nedgang i nivået av karbonmonoksid i blodet ditt. Sirkulasjonssystemet fungerer mer effektivt, og lungene begynner å fungere bedre også. Du mister stygg lukt som pusten, hår og klær en gang beholdt. Misfarging av tenner minsker, og flekker på fingrene og negler lysere eller forsvinne. Dine sanser av lukt og smak bedre.

Utvidede Fordeler

Hvis du fortsetter å avstå fra å røyke fra ni måneder til fem år, luftveiene fungerer enda bedre. Du er mindre sannsynlig å hoste eller oppleve kortpustethet. Øvelse later deg mindre omstendelig. Din flimmerhårene, hår formede strukturer i lungene, begynner å flytte slim mer effektivt, noe som holder lungene renere og mindre sannsynlighet for å oppleve smitte. Risikoen for hjertesykdom faller til halvparten av risikoen oppleves av røykere.

Long-Term Fordeler

Røykeslutt for 5 til 15 år (eller mer) har utrolige fordeler. Risiko for hjerneslag og koronar hjertesykdom falle til samme nivå som for ikke-røykere. Du er også mindre sannsynlighet for å utvikle ulike typer kreft, inkludert lunge, munn, esophogeal, bukspyttkjertel, hals, cervical og blære kreft. Du kan spare tusenvis av kroner ved å ikke kjøpe sigaretter. Helseforsikring er også sannsynlig å være mindre kostbart.

Den beste måten å gå ned i vekt ved røykeslutt

Røykeslutt er en av de beste tingene du kan gjøre for din langsiktige helse. Prosessen er alt annet enn lett, og kan ha konsekvenser på vekten din. Mange folk som sluttet å røyke i vekt, men det er ikke nødvendigvis uunngåelig. Du kan gå ned i vekt etter at du har sluttet å røyke ved å ta de riktige trinnene.

Finn et Substitute

Begynne å tygge Nicorette, en tyggegummi som er en nikotin erstatning for folk som slutter å røyke. Nicorette har mange av de samme egenskapene som nikotin, noe som gir raskere stoffskiftet. Det kan fungere som en midlertidig appetitt suppressant som du slutte å røyke sigaretter.

Begynne å trene

Leve en aktiv livsstil. Dette vil bidra til å hindre deg fra å sitte rundt og beite på snacks og usunn mat. Bruke minst 30 minutter av dagen din trener. Turgåing, sykling, løping, og løfte vekter vil brenne kalorier og redusere cravings for nikotin. Folk som ikke følger et treningsprogram etter røykeslutt er de som har en tendens til å få vekt.

Sunn mat

Spis frukt og grønnsaker når du er sulten, og du kan også ha litt sukkerfri godteri fra tid til annen. Hvis du ikke spiser sunn mat og i stedet chow ned på høy-kalori elementer, for eksempel donuts og kake, du sannsynligvis vil få vekt. Den ex-røyker kan ha nytte av å holde munnen opptatt etter å sette en sigarett i det fra 10 til 40 ganger per dag.

Hvordan Lunger Heal ved røykeslutt?

Vi vet alle at røyking fører til høyt blodtrykk, hjerteskader, farging av huden og tennene og, kanskje mest vesentlig, alvorlig skade på lungene. Faktisk er røyking så skadelig for lungene at røykerne er i en betydelig økt risiko for å utvikle dødelig lungekreft. Heldigvis, selv tilfeller av livslang eller på annen måte langsiktige røykere begynner menneskelig lungevev prosessen med å helbrede seg selv når røyking er opphørt. Dette betyr at mens røyking gjør en person mer utsatt for lungekreft, kan røykerne redusere risikoen for å utvikle sykdommen ved å bli ikke-røykere.

Hvordan?

Faktum i saken er at sigarettrøyk inneholder en rekke giftstoffer og kreftfremkallende, og når du eliminere disse kjemikaliene fra kroppen din, kroppen din er i stand til å fungere mer normalt, og starte prosessen med healing. Det er et faktum at folk begynner å se helsemessige fordeler nesten umiddelbart etter sin siste sigarett. Innen 20 minutter, blodtrykk og hjertefrekvens både tilbake til normal, og innen så lite som 24 timer, er sjansene for lider av et hjerteinfarkt faktisk reduseres. Innen bare 72 timer, en persons bronkiene begynner å slappe av. Dette gjør det lettere å puste og øker lungekapasiteten.

Hva mer?

Sigarettrøyk bokstavelig talt råtner lungene, som predisponerer dem for infeksjoner og kreft. Etter at du har sluttet å røyke og flimmerhårene i lungene begynner å regenerere, innen 1 til 10 måneder slimet i lungene dine faktisk vil øke i volum, og dette slimet renser lungene. Denne økningen i slim kan forårsake løs, våt-klingende hoste passer i de som nylig har sluttet deres røyking vane. Faktisk kan mange nylig ex-røykere føler som om deres lungefunksjon er faktisk verre. Imidlertid er alle de hoste opp slim faktisk en god ting - de gifter som akkumuleres i røykernes lungevev må gå et sted.

Faktisk har det ofte blitt sagt at hvis skaden som oppstår i lungene til røykere som skjedde på utsiden av kroppen, ville ingen noensinne røyke en sigarett igjen. Dette er nok sant. De fleste røykere rett og slett ikke kan visualisere råtten lunge som de bærer rundt i sitt bryst og virkelig har ingen anelse om omfanget av problemet før de begynner å hoste opp svart slim. Heldigvis er våre kropper utviklet for å tillate oss å helbrede denne skaden. Det eneste vi må gjøre for å legge til rette for at healing er å eliminere den giftige røyken som kommer fra sigaretter.

Hvordan spise ved røykeslutt

De som sluttet å røyke ofte frykter økende vekt. Etter et sunt kosthold regime ikke bare vil hjelpe deg å unngå disse uønskede pounds, men kan bidra til å gjøre forsøk på å slutte å røyke enklere for deg. Riktig timet måltider pakket med næringsrik og sunn mat kan bidra til å opprettholde blodsukkernivået, redusere irritabilitet og humørsvingninger, og kan også bidra til å redusere ditt ønske om en sigarett. Røyking tapper også kroppen for mange viktige vitaminer og mineraler; endre hvordan du spiser etter røykeslutt kan gjøre en stor forskjell for helsen din.

Hvordan spise ved røykeslutt

•  Unngå din vanlige morgenkaffe fest, eller i det minste prøve å kutte ned på den enkelte. Koffein øker ønsket om sigaretter, ifølge en studie utført ved Duke University av F. Joseph McClernon, Ph.D, og ​​kan også legge til normal irritabilitet stede mens du prøver å slutte å røyke. Andre elementer funnet å være sigarett-stimulerende var kjøtt og alkohol.

Å hoppe over frokosten øker den lavt blodsukker tilstand som normalt oppstår midt morgen - en tid da kraftige suget etter nikotin kan slå inn for å forverre din innsats for å slutte. Selv om du ikke er en stor frokost fan, sørg for å spise en bit av multi-korn brød eller frokostblanding, noe som vil frigjøre komplekse karbohydrater for å opprettholde blodsukkeret.

Hold en rekke lav-kalori snacks for hånden, for eksempel tørkede aprikoser, rå gulrøtter og grønnsaker, epler, pærer og riskaker, i tillegg til valnøtter, sesamfrø eller gresskarfrø, som bidrar til å opprettholde blodsukkernivået samtidig tilfredsstille din oral behovet til Munch.

Bytt vitamin og mineral mangler forårsaket av røyking av mat rik på vitamin C (appelsiner, solbær, grapefrukt og kiwi), E (hvete bakterie, mango, mandler), A (aprikoser, nektariner, gulrøtter, brokkoli, plommer), B-12 (meieriprodukter og egg) og B-6 (tunfisk, bananer, kylling og fisk).

Unngå serotonin dip ofte oppleves av de som sluttet å røyke ved å befeste din diett med matvarer rike på tryptofan som bønner, kylling, kalkun, peanøtter og sardiner. Tryptofan er en aminosyre avgjørende for serotonin, en "føle-bra" Hormone i hjernen.

Spis en lunsj høy i protein for å unngå etter lunsjtid dukkert. Dette vil bidra til å holde deg våken og omgå behovet for den ettermiddagen sigarett, så sørg for å inkludere mager fisk eller fjærkre, egg og grønnsaker i løpet av formiddagen måltid.

bekjempe søvnløshet ofte oppleves av de som prøver å slutte ved å ha en varm melkeaktig drikk før sengetid, som frigjør hjernen kjemikalier som hjelper deg til å sove. Du kan også prøve en beroligende urtete før sengetid, for eksempel kamille. Unngå koffeinholdige matvarer og drikker minst fire timer før sengetid.

Hint

  • Johannesurt hjelper også serotonin produksjon og kan tas på 300 mg tre ganger daglig.
  • Matvarer i Duke University studie som ble funnet å lage sigaretter smaker vondt var frukt, melkeprodukter og grønnsaker.
  • Unngå kunstige søtsaker, fett og oljer, da disse kan føre til vektøkning og øke ditt ønske om en sigarett.

Hvordan forbedre Lunger ved røykeslutt

Hvordan forbedre Lunger ved røykeslutt


Gratulerer! Du har bestemt deg for å slutte å røyke. Ifølge American Lung Association, begynner kroppen å helbrede seg selv fra de negative effektene av røyking så snart som tjue minutter etter din siste puff. Lungene dine vil begynne å bedre seg i løpet av et par uker. Men det er ting du kan gjøre for å oppmuntre til forbedring av lungene etter røykeslutt. Din forbedret pust kan selv overtale deg til å holde opp det gode arbeidet.

Bruksanvisning

En Spis mye frukt og grønnsaker. Både Centers for Disease Control og National Cancer Institute anbefaler at voksne spiser minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag. Dette gjelder spesielt etter røykeslutt. Antioksidanter i råvarer vil hjelpe lungene helbrede og forbedre raskere.

Drikk minst 64 gram vann daglig. Lungene bruke opp fuktighet med hvert åndedrag du tar, og bompenger satt på dem av røyking gjør lungene jobbe enda hardere. Ved å gi nok væske til kroppen din, vil du bidra til å forbedre lungene også.

Rengjør huset ditt. Kast eller lagre støvsamlende rot. Tørk støv fra møbler, vindu behandlinger og andre områder. Tørk ned vegger og vakuum grundig og regelmessig. Støv og mugg kan irritere lungene, hindrer deres forbedring selv etter røykeslutt.

Kjøp en luftfilter for ditt hjem. Dette vil bidra til å rydde dine omgivelser av støv, allergener, forurensing og røyk i luften som kan hindre forbedring av lungene.

Øv dyp pusteøvelser. Pust dypt og langsomt gjennom nesen. Hold pusten i noen sekunder. Slipp pusten sakte og hardt gjennom munnen. Gjenta disse øvelsene flere ganger om dagen. Prøv å ta dypere åndedrag og hold pusten lenger som lungene forbedre.

Hvorfor folk opp i vekt ved røykeslutt?

Metabolisme

Det er ikke uvanlig for en ny ikke-røyker å sette på noen få pounds, men generelle helse er mye bedre uten sigaretter enn uten den vekten. En av grunnene til at å slutte å røyke fører til vektøkning er fordi en pakke sigaretter forbrenner ca 250 kalorier, så å miste en pakke om dagen kan føre til en opphopning av fett. I tillegg kan sigaretter øke stoffskiftet, så slutte betyr at kroppen trenger noen dager på seg til å kompensere, noe som kan føre til mindre vektøkning.

Appetitt og Mat

Nikotin, det avhengighetsskapende stoffet som finnes i sigaretter, fungerer som en appetitt-suppressor og øker blod-sukker nivåer, så slutte å røyke kan føre til et ønske om økt inntak av mat. Dette er gjort mer sannsynlig av sigaretter evne til kjedelig smaksløkene, som fører til mat er spesielt attraktivt for den nye ikke-røyker.

Mentale grunner

Mentalt, kan tapet av sigaretter føre til et behov for en ny vane, og mat kan noen ganger oppfylle en slik rolle. Men overspising har så mange av de negative konsekvensene som røyking, så opprettholde et sunt kosthold etter røykeslutt er nøkkelen til generelle kroppslige helse. Hvis maten ikke blir en erstatning vane, sikre at maten er nutritiousl, og få nok mosjon for å rettferdiggjøre tapet av sigaretter og en økning i mat.

Hvordan behandle en Hoste Ved hjelp Raw Honey

Honey fantastiske medisinske egenskaper har vært i bruk i noen 2500 år. Den klebrige ting er en kraftig antioksidant, og når det tas daglig, øker antioksidantnivået i blodet, noe som er viktig som antioksidanter bekjempe frie radikaler som ødelegger kroppens celler. Honning inneholder en rekke vitaminer og mineraler, inkludert vitamin C, mange av B-vitaminer, kalium, kalsium, jern og mange flere. Honning er også ansett som en stor balancer av blodsukkeret. En av honning er mange hjemme bruker er som en hoste / sår hals / kald middel.

Bruksanvisning

Mål og hell 1 ts. av honning. Du kan helle honning på en annen skje hvis du vil, men husk at honning er veldig tykk og klissete.

Svelg teskje honning.

Fullfør denne prosessen to ganger daglig inntil hoste eller andre kalde symptomer forsvinner.

Hvordan Reverse bronkitt og astma ved røykeslutt

De to typer kroniske obstruktive sykdommer (KOLS) er bronkitt og astma, forhold som refererer til vanskelighetene med å puste ut den brukte luften fra lungene. En primær årsak til disse sykdommene er tobakk misbruk, inkludert andre hånden røyk. Hvis venstre ubehandlet, kan KOLS svekke lungene og forårsake en rekke infeksjoner og andre komplikasjoner. Ved å bruke alle de naturlige rettsmidler nedenfor, kan du styrke lungene og reversere symptomer forbundet med røyking.

Bruksanvisning

•  Spis mat med høyt magnesium daglig. Magnesium virker ved å lindre luftveiene slik at mer luft kan strømme gjennom. Mat som er rik på magnesium er bønner, peanøtter og gresskarfrø.

Legg løk til kosthold daglig. Løk inkluderer potente svovel stoffer som senker lungevev betennelser i forbindelse med astma og bronkitt.

Konsumere matvarer rike på selen daglig. Denne kraftige forbindelsen opprettholder lungevev elastisitet samtidig redusere betennelsen i forbindelse med bronkitt og astma. Foods høy i selen inkluderer hvetespirer, linser og cashewnøtter.

Ta askorbinsyre (vitamin C) tabletter daglig. Askorbinsyre er en antioksidant som behandler bronkitt og astma ved å hjelpe kroppen din eliminere frie radikaler som inflame luftveiene, forårsaker mucus å tykne. Én 500 mg tablett daglig er den anbefalte dosen av vitamin C.

Legg tofu til kosthold hver dag. Tofu er laget av soyabønner, som er rike på antioksidanter som kalles flavonoider. De fungerer ved å redusere betennelse i luftveiene i lungene slik at du kan puste lettere. Tofu hjelper også forebygge mot lungekreft.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg med din lege før du starter naturlige behandlinger for bronkitt og astma.

Slik Clear lungene ved røykeslutt

År med røyking arr i lungene, svekke puste og redusere kroppens oksygeninnhold. Men det er mange terapier og matvarer du kan konsumere for å hjelpe avgifte lungene. Ved hjelp av naturlige behandlinger, kan du effektivt og raskt tømme lungene av giftstoffer akkumulert etter år med røyking.

Bruksanvisning

•  Spis rikelig med ananas. Den aktive ingrediensen i ananas er bromelin, som bidrar til å rense lungene i cellenivå - blant annet økt elastisitet for deg å være i stand til å puste dypere og konsumere mer frisk oksygen.

Consume hvitløk separat eller legge den til i dine måltider. Den kraftige aktive ingrediensen i hvitløk er allicin. Denne forbindelsen virker ved å løse opp giftige slimete igjen fra røyking, dreper bakterier og hjelper deg å puste normalt.

Spis epler hver dag. Forbruker denne frukten over tid vil forbedre lungefunksjon mens avgifte lungene på cellenivå. Epler inneholder en høy mengde av askorbinsyre og magnesium.

Drikk en kopp grønn te hver dag, gjerne en time etter middag. Denne teen inneholder antioksidanten catechin, som bidrar til å forebygge kreft fra tidligere røykevaner. Den fjerner også opp noen giftige slimete akkumulert over år, noe som gjør at du puster lettere.

Do yoga pusteøvelser. Gjør yoga puste forynger og renser lungene av akkumulerte urenheter forårsaket av røyking. (Se link nedenfor i Resources.) Utføre yoga hver dag før du spiser frokost.

Hvordan å øke metabolismen ved røykeslutt

Hvordan å øke metabolismen ved røykeslutt


Stoffskiftet er mengden av energi, eller kalorier, kroppen brenner for å opprettholde seg selv om du utfører aktiviteter som å gå, spise, rengjøring eller sover. Røyking øker hjertefrekvensen, noe som øker stoffskiftet. Én sigarett vil gjøre kroppen brenne 10 til 20 ganger mer kalorier per minutt. Røykere har en tendens til å ha en høy grad av hjertesykdom, siden hjertet jobber hardere etter en enkelt sigarett. De fleste røykere få vekt etter at de sluttet, noe som kan føre dem til tilbakefall tilbake til en vane å miste de ekstra pounds. Du bør øke stoffskiftet gjennom trening for å unngå potensiell vektøkning når slutte.

Bruksanvisning

•  Strekk og varm opp skikkelig før trening, enten det er å utføre en sport, løping eller vekttrening. Disse handlingene forberede kroppen din for trening og la dine muskler og sener til å tilpasse seg de stressfaktorer som stilles til deg i løpet av en bevegelsesmønster.

Trening med vekter to-tre ganger i uken i en total-body krets mote. Legge muskel til kroppen din gjør at du kan oppnå en hard, tynn kroppsbygning og samtidig øke stoffskiftet. Muskler forbruke mer kalorier enn fett, slik at vekttrening kan bidra til å bekjempe potensiell vektøkning. Trene kroppen din ved å utføre barbell komplekser som kan øke hjertefrekvensen og forbedre stoffskiftet.

Begynn med en vektstang som du kan håndtere trygt og i riktig form. Start barbell kompleks ved å utføre en knebøy trykk. Stå høyt mens du holder vektstang på kragebeinet nivå med albuene under baren. Krangel langsomt ned ved å bøye knærne og bøye hoftene som du senker deg selv inntil beina dine er parallelle med lårene. Presse gjennom hælene inn i en nøytral posisjon og trykk på vektstang over hodet utvide dine armer. Senk barbell tilbake til kragebeinet og gjenta for 12 repetisjoner.

Utføre en ombøyet rad ved siden av jernbanebaksiden. Stå høyt i nøytral posisjon mens fatte vektstang. Hold brystet opp og bøy ryggen mens du bøyer knærne litt og bøy i hofte. Trekke skulderbladene og kontraherer magemusklene som du ror vektstang til din sternum sakte før den går tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta for 12 repetisjoner.

Plasser vektstang på skuldrene etter bøyd rad og begynne å gjøre reverse lunges. Stå høyt i en nøytral posisjon og ta et stort skritt bakover med beinet du ønsker å gynge med mens du opprettholde en oppreist stilling. Slipp kneet ned til bakken før dytte bort ballen av foten tilbake inn i en nøytral posisjon. Veksle bena under hver repetisjon. Gjenta for 12 repetisjoner.

Hvil i 60 til 90 sekunder før du utfører en annen barbell kompleks. Fullfør 2 til 4 sett avhengig av styrke og condition.

Hvordan man skal håndtere angst ved røykeslutt

Angst fra å slutte å røyke kommer fra en blanding av nikotin tilbaketrekking og slutter en gang normal del av rutinen. Ifølge National Cancer Institute, nyere studier viser at de fleste som slutter å røyke erfaring økt angst uken etter røykeslutt, med start den første dagen og blir verre, inntil sin topp på to uker. Men hvis du kan komme gjennom den første måneden, angst - for det meste - vil forsvinne. Røykeslutt er en av de vanskeligste oppgaver å gjøre, men å vite hvordan man skal håndtere angst bagasje vil bidra til å gjøre slutte enklere.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Slutte å røyke og erstatte den med noe annet. Noe av det som gjør slutte ekstremt vanskelig er det vanlig og rutinemessig karakter av det. Suge på en sukkerfri lollipop eller spise et stykke frukt når du har trang til å røyke. Det er opp til deg, men du må erstatte din røyking tid med noe annet som er sunt.

Gå eller jogge. Øvelsen vil bidra til å lette angst. Røyking er en handling som skader kroppen din, men hjernen din vil ta avslutte bedre hvis du erstatte det med noe som er gunstig for din generelle helse.

Ta et varmt bad. Tidligere røykere er ofte fristet til å røyke i høyt tempo, høyt stressnivå. Ta et langt bad vil holde deg våken, sentrum dine tanker og holde tankene fokusert på målet om å slutte mens du tar tankene bort behovet for å røyke.

Praksis yoga og meditasjon. Reflektere over deg selv som en sunn, dyktige og røykfritt individ, bringe kropp og sinn sammen som én. Yoga klasser er lett å finne, eller hvis du foretrekker å være alene, videoer og trening CDer er tilgjengelig. Det samme er tilgjengelig for meditasjonskurs og praksis.

Vær klar over din angst. Ifølge Fitnesstipsforlife.com, kan symptomene på uttak forsterke angst og depresjon fra andre deler av livet. Røyking er ofte brukt som en mestringsmekanisme for problemer, men det er viktig å være klar over at mye av din depresjon etter røykeslutt kan tilskrives kroppens mangel på nikotin. Holde seg sterk og makt gjennom.

Tips og advarsler

  • Det er ikke uvanlig å søke rådgivning eller foreskrevet angst medisiner når slutte å røyke. Noen mennesker trenger profesjonell hjelp til å overvinne noen form for avhengighet (dvs. terapi, hjelpetelefoner, anti-røyke medisiner). Ha dette i bakhodet ditt og søke hjelp hvis du føler du trenger det. Spør legen din for å finne mer om dette.
  • Den første gangen suksessrate på å slutte å røyke er liten, men holder på det. Ta en proaktiv tilnærming til å slutte. Du hører om folk slutte cold turkey, men det er ingen skam er å utnytte andre ressurser slutte.

Kronisk hoste Definition

Hvis du opplever en langvarig hoste ikke lar seg behandle med over-the-counter medisiner, for eksempel hoste suppressants, kan det hende du har en kronisk hoste. For å finne årsaken og opprinnelsen din kronisk hoste, kan legen din bestille tester, for eksempel brystet x-stråler, lungefunksjonstester og omfang tester.

Betydning

Kronisk hoste er en hoste som varer lengre enn åtte sammenhengende uker.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, "En og annen hoste er normal --- det hjelper klare fremmede stoffer og sekreter fra lungene og hindrer infeksjon." Imidlertid kan kronisk hoste være forårsaket av en underliggende sykdom, slik som astma, sure oppstøt eller dryppende nese.

Effekter

I tillegg til drenering din energi og avbryte hvile, kan en kronisk hoste føre til svimmelhet, hodepine og urininkontinens.

Forebygging / løsning

Forebygge kronisk hoste kan være vanskelig siden det er ofte forårsaket av en underliggende sykdom. Du kan imidlertid kontrollere kronisk hoste ved å ta hoste drops, ved hjelp av kamfer eller mentolholdig brystet gnir eller drikker varm te og honning. Videre behandling av den underliggende sykdom som forårsaker hosten er tilrådelig.

Betraktninger

Selv om hvem som helst kan utvikle en kronisk hoste, visse grupper er mer utsatt for å utvikle sykdom, inkludert kvinner og røykere, sier Mayo Clinic. Kvinner er mer utsatt for kronisk hoste på grunn av sine delikate hoste reflekser. Røykere er mer utsatt på grunn av de skadelige effektene av røyk på lungene.

Advarsel

Se en lege umiddelbart hvis din kronisk hoste produserer blod eller spytt.

Advarsel om barn og hoste medisin

Advarsel om barn og hoste medisin

En vedvarende hoste kan være smertefullt og upraktisk for barn når de sitter i klassen eller spiller hjemme. Dette er grunnen til at mange foreldre slår til over-the-counter hoste medisiner, kan kjøpes uten resept fra lege som skal. Det finnes to typer hoste medisiner som de kan kjøpe: antitussiva og expectorants. Antitussiva som Triaminic kalde og hoste er hoste suppressants som stopper hosterefleksen. Expectorants som Mucinex undertrykke hoste ved å få slim fra luftveiene. Det finnes også andre medisiner, som smertestillende midler, decongestants og antihistaminer, som behandler en rekke symptomer forbundet med forkjølelse, inkludert hoste.

Funksjon

Hoste medisiner som er pakket for voksne bør ikke brukes til barn. Dette er fordi som andre legemidler som kan kjøpes i en butikk, hoste medisiner kommer i forskjellige styrker. Foreldre bør bruke medisiner som er foreskrevet av en barnets lege for alvorlige forkjølelse, men når de bestemmer seg i løpet av the-disk behandlinger, er det best å feste med de som er spesielt beregnet for barn. Noen ganger er disse medisinene er merket som "pediatric." The Federal Drug Administration anbefaler at ingen hoste medisiner bør gis til barn under 2 år eller yngre uten resept fra lege.

Effekter

Ved bruk av hostemedisiner, er det også viktig å holde seg til retninger og anbefalte doser på etikettene og å vite ingrediensene og bivirkninger. Hoste og kaldt medisiner har ofte mer enn en "aktiv bestanddel", som blir brukt til å behandle visse symptomer. Det er også viktig å se på etikettene, spesielt hvis å gi barn mer enn ett medikament, fordi de kunne ha de samme "aktive ingredienser." Det er viktig å sørge for at de ikke får for mye av noe, for eksempel en decongestant.

Forskning

Ifølge en artikkel i Science Daily den 23. januar 2008 er det ingen bevis som støtter at hoste medisiner er effektive i behandling av voksne eller barn. En analyse av forskning i The Cochrane Library av Thomas Fahey, professor i allmennmedisin ved Royal College of Surgeons i Irland, og andre viste at studier på hoste medisiner kommet i konflikt om hvorvidt ulike stoffene fungerer i å stoppe hoste. I de syv studiene som ble sett på som brukte barn, ble narkotika funnet å være mer effektive enn placebo. Hoste er noen ganger en tilstand som ikke forsvinner så lett, og de kan vare i to uker eller lenger for noen barn, spesielt i nærvær av en tilstand som for eksempel en kald eller bihulebetennelse.

Funn

Noen hoste medisiner har vist seg å være skadelig for barn, spesielt de som er i alderen 2 eller yngre. Noen små barns dødsfall har vært forbundet med decongestants og antihistaminer. Ifølge Steven Reinberg i sin artikkel "FDA rådgivere Urge Forbud mot kaldt medisiner for små barn," FDA har funnet ut at 123 dødsfall var knyttet til disse stoffene, spesielt decongestants laget med pseudoefedrin, fenylefrin og efedrin og antihistaminer laget med difenhydramin, brompheniramine og chlorpheniramine. Disse funnene førte til at FDA i 2007 for å oppfordre et forbud mot decongestants laget for barn under 2 år gammel og antihistaminer laget for barn under 6 år.

Bekymringer

En grunn til at FDA og andre er opptatt med bruk av hoste medisiner for barn er at narkotika er ofte ikke testet på yngre mennesker i kliniske studier. I 2007, et rådgivende panel for FDA sa direkte at hoste medisiner bør ikke brukes til barn under 6 år fordi kliniske resultater for voksne som ikke kan brukes til barn, hvis kropper er på ulike stadier av utviklingen enn voksne.

Alternatives

Mens hoste medisiner kan virke som en enkel løsning for mange foreldre, det finnes alternative måter å behandle symptomer relatert til forkjølelse, inkludert hoste. The American Academy of Pediatrics anbefaler å bruke vaporizers, nesedråper, nese pærer og kyllingsuppe. Det er andre husholdningsrettsmidler som har vist seg å være effektive for hoste i tillegg, som inkluderer rennende varmt vann i dusjen og sitter i bad, soverom med luftfuktere og drikker kalde væsker som juice og vann.

Har en Vaporizer hjelpe et barn med hoste?

En vaporizer kan være gunstig å ha på hånden når barnet er kampen en hoste. En vaporizer kan lindre barnets hoste, men du må være sikker på at du bruker den riktig for å få de beste resultatene.

Hva er en fordamper?

En fordamper varmer opp vannet til å slippe ut damp i luften. Dampen hjelper roe et barns hoste ved å tilføre fuktighet til luften. Eukalyptus og menthol væsker som selges i de fleste apotek og apotek kan tilsettes enten direkte til væsken inne i enheten, eller kan plasseres i en liten lue-størrelse-område på toppen av sigaretten enheten. Du må sjekke din enhet for spesifikke instruksjoner om denne prosessen. Legge til disse spesielle tilsetningsstoffer hjelper åpne luftveiene og berolige en irritert hals.

Pass på å holde enheten trygg avstand fra barnet ditt. Hvis hun er i senga, holde enheten minst fem meter unna sengen hennes, og på et hardt, flatt underlag. Denne avstanden er ikke bare trygt fordi det holder barnet ditt fra å være i stand til å ta på fordamper og potensielt slå den over, men også fordi det vil tillate damp å gradvis fylle barnerommet. Har din nærmere enheten vil ikke gjøre det arbeidet raskere.

Pass på å sjekke instruksjonene for din fordamper. Noen modeller krever at du har salt i vannet. Legge for mye eller for lite salt i vannet kan gjøre vannet for varmt, eller ikke varm nok til å avgi effektiv damp. Barneleger anbefaler å bruke en kjølig tåke vaporizer med små barn til å bidra til å eliminere muligheten for dem å motta en brenne hvis de søler enheten over.

Sjekk vaskeanvisningen for din sigaretten enhet. Regelmessig rengjøring er nødvendig for å bidra til å eliminere veksten av bakterier inne i enheten. Vanligvis fordampningsbrennere enheter er enkle å rengjøre og ta vare på, og det finnes ingen filtre for å erstatte eller rene, som med mange luftfukter enheter.

Hvordan kan en Vaporizer Hjelp?

Den primære grunnen til at mange barneleger anbefaler å bruke en fordamper i et barnerom for en hoste er fordi vaporizers avgir mindre bakterier i luften enn en luftfukter. Dette er spesielt viktig når et barn er allerede syk, som å legge til flere bakterier til rommet kan skape enda mer sykdom for barnet ditt.

En vaporizer avgir fuktighet i luften og bidrar til å lindre en irritert hals, og kan også hjelpe med brystet lunger. Slå en fordamper på kan bidra til å bryte opp denne brystet lunger og også berolige halsen og bidra til å eliminere hoste. Husk at resultatene er ikke umiddelbar. Du bør ha barnet i rommet med vaporizer kjører i minst 15 minutter før du begynner å se betydelige resultater. I løpet av disse 15 minutter, kan du hjelpe barnet ditt ved å gni Vicks eller en lignende merkets brystet gni (vanligvis består av eukalyptus ingredienser) på barnets bryst og øvre rygg (gjelder ikke dette i ansiktet, da det kan irritere huden). Dette vil bidra til å åpne opp luftveiene, og bidra til å lindre hoste også. Hvis barnet er gammelt nok, har barnet ditt helle over en bøtte med varmt vann med et håndkle over hodet og puste i den varme luften. Denne metoden vil bare fungere i ca 10-15 minutter - når vannet kjøles ned, er det ikke lenger effektive.

Hvordan virker Gerd Årsak hoste?

Hva er GERD

Gastroøsofageal refluks (GERD) er den medisinske termen for acid reflux eller halsbrann. Normalt, åpnes en liten sirkulær muskel på bunnen av spiserøret for å tillate maten til å passere inn i magen og lukkes for å holde fordøyelsesvæsker spruter tilbake opp i spiserøret. Men noen ganger muskelen ikke lukkes helt på grunn av en endring i magetrykk forårsaket av visse matvarer eller medikamenter, ellers muskelen blir svak og ikke lenger kan lukkes ordentlig. Esophageal fôr ikke er i stand til å tolerere de regurgitated syrer, noe som resulterer i en følelse av halsbrann.

GERD og hoste

Selv om ikke en av de mer åpenbare symptomer på GERD, er hoste kanskje den mest lett oversett. Halsbrann, brystsmerter, en sur smak i munnen og vanskeligheter med å svelge er alle anerkjent som symptomer på GERD. Hoste og tungpustethet er også vanlige symptomer ofte ikke forbundet med GERD. GERD-assosiert hoste kan forekomme sammen med symptomer på svie og smerter, men noen mennesker bare har hoste.

Hvordan GERD Årsaker Hoste

Magesyre stimulerer nerver når den er regurgitated inn i spiserøret og forårsaker hoste. Noen ganger kan en så liten mengde av magesyren når esophagus at det ikke brenner, men det er tilstrekkelig syre til å gi en hoste. Den motsatte situasjonen - for mye gulpe opp magevæske - kan forårsake hoste ved å smitte over til lungene. I andre tilfeller gjør regurgitated fluidet inneholder lite magesyre og mer galle, som er mindre irriterende for spiserøret, men vil fortsatt stimulere hoste. Medikamenter som er tatt for å behandle halsbrann, så som antacider, også forårsake hoste.

Behandling

Ved kronisk hoste er det eneste symptomet på GERD, kan diagnosen være vanskelig. Vedvarende hoste forbundet med GERD vil bare ende når GERD er kontrollert. Hoste suppressants og kaldt medisiner vil ikke roe en GERD hoste. Behandling for GERD inkluderer antacids å nøytralisere overskytende magesyre eller H2-blokkere og protonpumpehemmere. Ubehandlet GERD kan skade spiserøret, forårsaker magesår og potensielt øke kreftfaren.

Livsstilsendringer

Endringer i kosthold og vaner kan også bidra til å avlaste GERD. Krydret, fet eller sure matvarer, for eksempel tomater eller sitrusfrukter, kan forverre GERD. Andre medvirkende faktorer er overvekt, spiser for nær leggetid, røyking, alkoholbruk og overspising. Å spise flere små måltider og venter minst tre timer etter å ha spist før du ligger nede vil bidra til å hindre GERD.

Hva er farene ved Nikotin Lozenges?

Nikotin pastiller er klart bedre for deg enn sigaretter, som pastiller ikke inkluderer tjære eller karbonmonoksid som finnes i tobakk. Likevel, det er bivirkninger og farene forbundet med nikotin pastiller.

Hjerte risiko

Nikotin i noen form, inkludert pastiller, øker risikoen for hjertesykdom, innsnevring av arteriene i hjertet og øke blodtrykket.

Avhengighet

Nikotin pastiller er nesten like avhengighetsskapende som sigaretter, som brukere av pastiller har vært kjent for å ta dem i år ved røykeslutt.

Kostnad

De fleste nikotin pastiller er betydelig mer kostbart enn tobakksprodukter - en boks med 72 kan koste alt fra $ 40 til $ 45. Det er samme pris som om lag 160 sigaretter.

Tannråte

Mangeårige brukere av nikotin pastiller og til oppleve problemer med råtnende tenner og tannkjøtt, som pastiller ofte ta opptil 40 minutter eller mer for å løse opp.

Aspartam

Nikotin pastiller vanligvis er smaksatt med aspartam, en lav-kalori søtningsmiddel funnet i diett brus som har blitt anklaget for å forårsake kreft og nevrologiske problemer av noen i det medisinske feltet.