Digidexo.com

Utslett Fra influensa vaksine hos barn

Etter å ha mottatt en influensa vaksinering, barn ofte opplever symptomer som ligner på influensa virus og kan av og til ha en negativ reaksjon på skuddet, for eksempel et utslett.

Er en influensa vaksine Rash Common?

Det er vanlig for barn å ha et utslett, hevelse og ømhet på injeksjonsstedet etter å ha mottatt en influensavaksine. Kontakt en medisinsk faglig for forslag om over-the-counter medisiner som vil bidra til å redusere symptomene.

Utslett kan indikere en allergisk reaksjon

Et utslett som vises innen 12 til 16 timer etter å ha mottatt en influensa skutt kan indikere en allergisk reaksjon på en ingrediens i vaksinen. Allergiske reaksjoner symptomer inkluderer elveblest, hevelse i lepper eller tunge, lavt blodtrykk, og problemer med å puste.

Hvem bør unngå vaksine

Barn med eggallergi bør unngå influensa vaksine fordi det er produsert med egg. Dersom barnet har tidligere opplevd et utslett fra en influensavaksine, bør de unngå skudd i fremtiden.

Er Flu Vaccine trygt for barn?

Risikoen for alvorlige reaksjoner hos barn etter å ha fått en influensa vaksine er lave. Imidlertid har noen få tilfeller er rapportert.

Ved å ringe en lege

Dersom barnet har utslett og en eller flere av den allergiske reaksjonen symptomene nevnt, konsultere en medisinsk faglig umiddelbart.