Digidexo.com

Hvordan å ta kosttilskudd som øker morsmelk produksjon

Mens amming er en naturlig prosess, og nesten alle gravide kvinner vil produsere rikelig med morsmelk, det er tider når noen kvinner trenger å øke sin morsmelk forsyning. I noen tilfeller kan det medisinske tilstander begrenser tilførsel. I andre kan forbi brystreduksjon føre til lav morsmelk produksjon. Stress kan også redusere morsmelk forsyning, samt kronisk søvnmangel, dårlig ernæring, utilstrekkelig vanninntak, og medisinering interaksjoner. Uansett hva årsaken kan lav morsmelk forsyning være en svært vanskelig tilstand å forholde seg til, og når du jobber med å amme et spedbarn eller småbarn, å vite hvordan å ta kosttilskudd som øker morsmelk produksjon er en viktig strategi i å motvirke morsmelk problemer.

Hvordan å ta kosttilskudd som øker morsmelk produksjon

Hvordan å ta kosttilskudd som øker morsmelk produksjon

•  Spis havre. Spis havregryn, bake og spise havregryn cookies - være kreativ. Spis minst en kopp havre hver dag, fordelt på to eller flere spise økter. Drikk mye vann når du spiser havre. Havre er en galactogogue (noe som øker morsmelk produksjon) og er veldig sunt for fordøyelseskanalen også.

Ta bukkehornkløver kapsler. Bukkehornkløver er en urt som bidrar til å øke morsmelk produksjon. Den har en "lønn effekten" - kvinner som tar bukkehornkløver i store nok doser til å øke tilbudet finner ut at de utstråler en maple-sirup duft. Begynn med 1 kapsel per dag for et par dager, øke til 3 kapsler per dag (1 kapsel tre ganger om dagen), og gå deretter til to kapsler, tre ganger om dagen, for så lenge du trenger melketilførselen til bli styrket . Drikk 8-16 gram vann med hvert parti av bukkehornkløver piller.

Drikk en halv mørkt øl opp til tre kvelder i uken. Dette kan virke mot sin hensikt, men mange eksperter anbefaler å drikke halvparten (6 gram) av en mørk øl som Guinness, for å bidra til å stimulere morsmelk produksjon. Amme barnet rett før hans eller hennes nattesøvn, og deretter drikke øl. Ved midten av natten fôring, bør du opplever økt melkeproduksjon, og virkningen av alkohol på babyen er ubetydelig som kroppen din vil ha metaboliseres alkohol og svært lite vil være i morsmelk forsyning.

Drikk mors melk te. Det er mange versjoner av denne te på markedet i dagligvarebutikker. Plukk en og følg instruksjonene.

Mix Ølgjær inn din morgen glass appelsinjuice. Begynne i det små, med ikke mer enn 1 ts. Ølgjær kan ikke bare øke morsmelk forsyning, den har den ekstra fordelen av å være rik på B-vitaminer. Disse vitaminene kan bidra til å regulere stemninger som du opplever hormonelle endringer fra fødsel og amming.

Hint

  • Hvis du er på en glutenfri diett, kan du kjøpe glutenfri havre i disse dager. Bruk en søkemotor på Internett og skriv uttrykket "glutenfri havre" for å finne produsenter.
  • Ikke ta reseptbelagte legemidler som er utviklet for å øke morsmelk forsyning uten legens godkjennelse.