Digidexo.com

Hva er behandlingen for Angina?

Brystsmerter eller angina, er ofte en indikator på en alvorlig medisinsk problem. Bestemme om å gå et kirurgisk rute eller holde seg til muntlige medisiner for behandling er noe du må diskutere med legen din, men vet noen av fordelene med ulike behandlinger kan hjelpe deg å avgjøre hva du ønsker å gjøre.

Angioplastikk og Stenting

Ofte angina skyldes trange arterier og er en indikator på at hjertet jobber for hardt for sin oksygentilførsel. Ifølge Mayo Clinic, er en mulighet for å åpne opp arteriene å bruke angioplastikk, som er en kirurgisk metode for å sette inn en liten ballong inn i arterien, og deretter ved hjelp av en metallfjær som kalles en stent for å støtte den åpen for å holde arterie fra re -closing.

Mens angioplastikk og stenting er effektive, men også bærer noen risiko som hjerteinfarkt under inngrepet eller blokkeringer forming på stedet av stent. Angioplasti er også en kostbar prosedyre.

Aspirin

Aspirin er ofte referert til som mirakel stoffet for sine mange bruksområder og store fordeler. Aspirin gjør er å hindre at blodet levrer seg. Dette blodfortynnende eiendom gjør det til et godt valg for angina behandling forårsaket av trange arterier fordi det hjelper blodet flyte lettere, senke trykket legges på hjertet og blodårene.

Nitrater

Nitrater slappe av og utvide blodårene, slik at mer blod å flyte til hjertemuskelen. Den vanligste form for nitrat er en nitroglyserin tablett som plasseres under tungen. Disse tablettene løses opp raskt og kan forårsake hodepine og rastløshet, men er svært effektive når de tas ved første tegn av angina.

Betablokkere

Betablokkere virker ved å blokkere effektene av hormonet epinefrin (adrenalin), ifølge Mayo Clinic. Dette hjelper til med angina ved får hjertet til å slå med mindre kraft, og til å senke blodtrykket, så vel som åpne opp arteriene for å tillate økt blodstrøm. Statiner, kalsiumkanalblokkere og ACE-hemmere er også noen ganger brukt til å behandle angina på samme måte.

Livsstilsendringer

En viktig del til hjerte helse generelt lever en livsstil med et godt balansert kosthold og regelmessig mosjon. Unngå stress, ikke røyke, holde på en sunn vekt og riktig håndtering av underliggende sykdommer som diabetes og høyt kolesterol er like viktig å opprettholde god hjerte helse. Alt dette reduserte forekomsten av angina, ifølge Mayo Clinic.