Digidexo.com

Behandling for overskytende magesyre

Under prosessen med fordøyelsen, magen frigjør en viss mengde syre i magesekken til å bryte ned de næringsstoffer og vitaminer slik at de kan bli utskilt i blodet. Som et resultat, er det nødvendig at magen opprettholde en viss grad av surhet, men noen ganger kan de mekanismer i magen som styrer syresekresjon ikke fungerer på riktig måte, slik at for mye syre til å bli sluppet inn i magen.
Ofte er den beste behandling for overskytende magesyre for å unngå årsaken. Å vite hva som utløser magesyreangrep vil gjøre det lettere å unngå og å behandle anfall i fremtiden.

Endre din diett

Visse matvarer kan utløse overskytende magesyre og resultere i dårlig fordøyelse og halsbrann. Vanlige matvarer gjerningsmennene er krydret mat og noen matvarer med høyt syreinnhold, som for eksempel appelsinjuice eller ananas. Unngå disse typer av matvarer for å hindre irriterende mageslimhinnen og å utløse en økning av syreproduksjon.

Kick gamle vaner

I mange tilfeller kan alkohol forverre skytende magesyre. Å drikke alkohol øker automatisk produksjonen av magesyre. Plus, slapper det esophageal sphincter, som kan tillate syre til å reise tilbake opp halsen forårsaker acid reflux. De som drikker alkohol bør slutte å drikke for å redusere symptomer.
Røyking er en annen irriterende ofte ansvarlig for magesyre. Røykere bør slutte å røyke for å avhjelpe problemet.

Redusere Stress

Høyt stressnivå utløse en økning i magesyre og ofte føre til smertefulle sår. For å unngå dette problemet før det starter, bør de med høyt stressnivå endre sin livsstil. Lavere stressnivå vil resultere i lavere nivåer av magesyre.

Medisinske behandlinger

De som har adressert utløsende faktorer for å behandle sin magesyre, men fortsatt opplever ubehag bør oppsøke medisinske behandlinger. Den vanligste behandlingen er antacida som nøytraliserer magesyre og de resulterende symptomer som brenning og fordøyelsesbesvær. For mer alvorlige tilfeller kan en lege foreskrive et medikament som kalles en H2 Receptor Blocker som reduserer mage syre produksjon, eller i enda mer ekstreme tilfeller kan han foreslå et stoff klassifisert som en Protonpumpehemmere som vil stoppe magesyre produksjonen helt.

Naturlige behandlinger

For de som ikke ønsker å bruke medisinske behandlinger for sine overskytende magesyre, det er naturlige løsninger tilgjengelig som kan hjelpe. For eksempel vil urtete hjelpe berolige en mage opprørt av overflødig syre. Peppermynte, når du tar i te form, vil slappe av fordøyelseskanalen muskler, og dermed oppmuntre til produksjon og flyt av galle, som bistår i riktig fordøyelse. Et annet naturlig alternativ er å spise mat som er høy i alkaliske nivåer hvis kroppen din er for syrlig. Mulige forslag til alkaliske dannende frukt er epler, bananer og meloner som vannmelon og honningmelon. Grønnsaker som kan redusere kroppens syre nivåer og overskytende magesyre, som et resultat, er brokkoli, gulrøtter og sopp.

Advarsel

I det siste, mange mennesker, inkludert leger mente at melken var et nyttig middel for overskytende magesyre, men nå er det kjent for å forverre tilstanden. Hvis du lider av overskytende magesyre, bytte til en laktosefri melk for å unngå å forverre problemet.