Digidexo.com

Raskeste måten å helbrede et kutt på Lips fra et kaldt sår

En kald sår, vanligvis plassert på munn, hake eller nesebor, er manifestasjonen av herpes simplex virus. Vanligvis forkjølelsessår siste fra 7 til -12 dager, går gjennom en fem-trinns livssyklus som begynner med: prikking og blemmer, etterfulgt av gråt og avskalling og slutter med healing. I løpet av den kriblende og gråtende stadier, kan den kalde sår vises som et kutt. Selv om du ikke kan kureres etter kontrahering herpes viruset, kan du kontrollere smerte og forkorte levetiden på en kald sår utbruddet med over-the-counter og hjem rettsmidler.

Raskeste måten å helbrede et kutt på Lips fra et kaldt sår

Forhindre et utbrudd ved å leve en sunn livsstil. Som med andre sykdommer og infeksjoner, en sunn livsstil, inkludert et sterkt immunforsvar, bidrar til å hindre kald sår gjentakelse. Spis et balansert kosthold, trene regelmessig, sove godt, redusere stress og konsumere vitamin C gjennom vitamintilskudd eller næringsmidler.

Påfør en antiviral medisiner til kutt i løpet av kriblende scenen før den danner en blemme å hindre en forekomst. Når du føler en prikkende eller brennende følelse og legge merke til utseendet på et kutt gjelder en over-the-counter medisiner til det berørte området. Du kan hindre et realt utbrudd eller forkorte levetiden på sår.

Unngå å plukke, skrape eller gni såret for å unngå en bakteriell infeksjon som forlenger levetiden til den kalde sår. Den kalde sår er også svært smittsom. Berøre det uten å vaske hendene etterpå kan infisere noe du berører - fra andre mennesker til kjønnsorganer eller andre deler av ansiktet.

Påfør sitron ekstrakt eller balsam direkte på sår. Sitron ekstrakt inneholder naturlige egenskaper for å bidra til å øke den helbredende prosessen med blemmer hud. Påfør dette flere ganger i løpet av dagen til det berørte området.

Plasser en is eller kald pakke på kutt under den kriblende fase. Ice bidrar til å redusere betennelse; hvis den anvendes til området før blemmer, kan det hindre et utbrudd. Selv om et utbrudd forekommer, bruke isen ofte for å unngå smertefull betennelse.