Digidexo.com

Boot Camps for overvekt Teens i Orlando, Florida

Overvektige tenåringer kan ikke være den første til å innrømme at de ønsker å gå ned i vekt, men kan i hemmelighet være på utkikk etter en måte å eliminere sine overskytende pounds og inches. Boot camp, modellert etter de militære boot camp som er kjent for å piske militært personell i form, er blitt svært populært i fitness verden. Orlando er hjem til mange av disse boot camp som kan hjelpe tenåringer komme i form på en morsom og utfordrende måte.

Ikke en vanlig Boot Camp

Den Not Your Average Boot Camp ligger i Orlando og er åpent for tenåringer og voksne kvinner. Denne boot camp er en seks-ukers program som inkluderer tre 45-minutters treningsøkter per uke. De treningsøktene er involvert er ikke begrenset til, men inkluderer core trening, vekt trening, styrketrening, sit-ups, push-ups, yoga, pilates, løping, gåing, og Spenst. Leiren gir også bobiler med personlige trenere som vil motivere dem gjennom hele prosessen. Campers vil bli satt på en diett som ikke er ment å sulte eller ta bort favoritt mat, men prøver å lære bobiler moderasjon.

Forte Fitness

Forte Fitness Boot Camp ligger i Winter Park, som er litt over seks miles fra Orlando. Denne boot camp velkommen tenåringer og voksne, og kan jobbe med overvektige klienter for å justere treningsøktene for å passe deres behov. Boot Camp-økter skje tre eller fire ganger i uken og treningsøktene er utformet for å brenne opp til 1000 kalorier per økt. Disse treningsøktene inkluderer høy intensitet intervalltrening, kettlebell trening, bevegelighetstrening, funksjonell trening og et ernærings retningslinje. Den ernæringsmessige retningslinje har måltid planer og foreslåtte dagligvarer lister. Alle de som registrerer seg får også en profesjonell massasje.

Orlando Personal Trainer

De Orlando Personal Trainer boot camp finner sted i Orlando, i underkant av 11 miles fra Orlando. Disse boot camp er åpne for tenåringer og voksne, og hver trening er utviklet for å være ferdig på under 45 minutter. Denne boot camp bringer en personlig trener aspekt, som sikrer at hver deltaker gjør øvelsene riktig. De treningsøktene inkluderer core trening, kondisjonstrening, Spenst og styrketrening. Leiren vil også så overvektige klienter hvordan du kan øke stoffskiftet og energinivå.

Drømme Body Boot Camps

The Dream Body Boot Camp ligger i Orlando og er åpent for tenåringer og voksne. The Dream Body Boot Camp er i tre til trinn sju uker og klassene er tre ganger i uken. Alle de treningssesjoner er utformet til å vare lenger enn 45 minutter. De treningsøktene understreke hjerte-og core trening, men vekttrening og løping er også inkludert. Kundene vil også lære alt om ernæring og alle programmer inkluderer et måltid plan.