Digidexo.com

Hvordan Raise Your Energy Levels

Hvordan Raise Your Energy Levels


Trøtthet og generelt lav energi er frustrerende og kan holde deg fra å gjøre alt det du trenger å gjøre. Enten du lider av lav energi bare visse tider av måneden, eller fra utmattelse daglig, prøv å øke energinivået. Det finnes en rekke årsaker til lav energi. Kanskje du ikke spiser et balansert kosthold, eller du har en høyt stress livsstil som utarmer energi butikker. Uansett årsak, få det under kontroll og begynne å leve det livet du ønsker.

Bruksanvisning

•  Gå for én til to 10-minutters turer i løpet av dagen. Dette bør være i tillegg til din vanlige treningen. Små utbrudd av energi i løpet av dagen kan vekke deg opp og øke energinivået. Økningen i energi kan vare omtrent en til to timer etter en kort spasertur.

Spis en næringsrik frokost hver dag. Det vil gi deg energi hele dagen ved å fylle deg opp og holde blodsukkernivået konstant. Hvis du hopper over frokosten, vil blodsukkeret og dermed din energi dip. Dette fører til redusert konsentrasjon og tretthet. Innlemme protein til frokost, for eksempel egg. Havregryn med blåbær er en annen energi-boosting frokost idé.

Tilsett melk til kaffen. Hvis du trenger et løft av koffein, hoppe vanlig kopp kaffe og drikke en lav-fett latte, som er en kaffe drikk laget med espresso og steamet melk, i stedet. Melken legger protein og fett, som er energigivende. Stick med bare én per dag.

Ta urte kosttilskudd. Noen urte kosttilskudd som kan bidra til å øke energinivået er ginseng og grønn te. Følg instruksjonene på pakken når det gjelder dosering og bruk. Hvis du ikke liker å ta piller, drikke urtete i stedet.

Tips og advarsler

  • Få en full sjekk-opp fra legen din for å utelukke helsemessige problemer for tretthet.
  • Urte kosttilskudd er ikke regulert av US Food and Drug Administration.