Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med en øvelse rutine

Hvordan å miste vekt med en øvelse rutine


Ifølge en 2010 artikkel i New York Times, nesten 34 prosent av amerikanerne er overvektige. Hvis du er en av de mange amerikanere som planlegger å ta den ekstra vekten av, har du sannsynligvis forstå hvor viktig trening er i ligningen. Trening forbrenner kalorier, forbedrer muskeltonus, øker din utholdenhet og gir deg mer energi. Starter en øvelse rutine kan være overveldende, men når du kommer inn i vanen vil du begynne å miste vekt og forbedre din generelle helse.

Hvordan å miste vekt med en øvelse rutine

Gjør kardiovaskulære aerobic som varierer intensiteten gjennom hele treningen. For eksempel å gå i to minutter etterfulgt av ett minutts løping brenner mest kalorier, ifølge condition spesialist Ben Quist, PhD. Dansekurs og spinning er også effektive cardio trening med vekslende intensitet.

Prøv en cross-trening trening. Cross-trening er en treningsøkt som benytter ulike typer trening. En cross-training program kan innebære cardio, for eksempel sykling, styrketrening og stretching. Cross trening fungerer ulike muskelgrupper i løpet av kort tid, og det minsker risikoen for skader under en treningsøkt siden du ikke bruker de samme musklene igjen og igjen.

Vær forsiktig med hva du spiser etter trening. Ifølge "Time" magazine, stimulerer trening sult. Hvis du kommer for en candy bar, kan du negere alt det harde arbeidet du nettopp gjorde. Hvis du er sulten etter en treningsøkt, spise noe fornuftig for eksempel et stykke frukt.

Tren 200 minutter i uka. Ifølge Dr. Timothy Church, er 200 minutter med moderat fysisk aktivitet nok til å miste en fornuftig mengde vekt per uke. Hvis du er slanking i tillegg, kan du komme unna med å trene litt mindre enn dette. Hvis du er ny til å trene, starte med å trene 50 minutter i uka, og jobbe deg opp til 200.

•  Gi deg selv ansvarlighet. Det vil være dager vil du ikke ønsker å trene. Få en treningsøkt partner som kan gå til gym med deg. Lag en treningsplan der du har ingenting å gjøre i løpet av den tiden, men trene. Gjør det til en vane å ringe noen på slutten av hver uke, og fortelle dem om hvor mye du jobbet ut. Legge press på deg selv for å holde tritt med treningen rutine.

Hint

  • Å spise sunt i tillegg til å utøve vil ta vekten av enda raskere.