Digidexo.com

Ernæringsmessige mål å senke høyt blodtrykk

Flere og flere mennesker lider av høyt blodtrykk, høyt blodtrykk og andre hjerte-relaterte problemer på grunn av en diett fylt med natrium. DASH kosthold, også kjent som Dietary Approaches to Stop Hypertension, skaper en enkel guide å følge for å senke blodtrykket og redusere symptomer på hypertensjon. Utviklet av National Institutes of Health sammen med nasjonale hjerte, lunge og blod Institute, kan natrium reduksjon diett hjelpemiddel i å senke blodtrykket til sunnere nivåer.

Ideelle blodtrykk nivåer

I de fleste individer en blodtrykksmåler av 120/80 anses å være den optimale lesing. Systolisk målinger er en indikasjon på blodtrykket mens hjertet kontrakter, og bør ideelt sett ikke høyere enn 120mm Hg, eller millimeter kvikksølv. Diastolisk opplesninger henviser til den tid som hjertet er i en avslapning periode. Disse nivåene bør ideelt være rundt 80 mm Hg for optimal blodtrykk.

Blodtrykket har mye å gjøre med inntak av natrium, samt å være overvektig. Tape 10 til 15 kg. har en signifikant effekt av farlige nivåer av høyt blodtrykk, høyt kolesterol og høye blodsukkernivå. En av de viktigste ernæringsmessige mål å senke høyt blodtrykk er å opprettholde et sunt kosthold og daglig mosjon for å slippe uønskede pounds for generelle helse og hjerte fordeler. Cardio øvelsen er meget fordelaktig til hjertet, samt senking hypertensjon og høyt blodtrykk.

Reduser inntak av natrium

De fleste er ikke klar over hvor mye natrium de satt i sitt kosthold, mange gjennomsnitt ca 5000 mg per dag når den ideelle mengden er 2000 mg eller mindre. Økt natrium kan føre til høyt blodtrykk, vann vektøkning, hevelse, pustebesvær og legge press på hjertet.

Hurtigmat, frossen mat og pakkede matvarer alle inneholder en stor mengde av salt, og mange mennesker lever på disse typer matvarer på en daglig basis. Avstå fra å legge salt til de fleste matvarer, siden de allerede har for mye natrium.

Shopping for lavere blodtrykk

Spis mer ferske matvarer og hjemmelaget mat for å redusere natrium nivåer. Restauranter og pakket mat inneholder ekstreme nivåer av natrium, og en diett som inneholder disse matvarene er bundet til å øke blodtrykket. Noen ideell ernæringsmessige mål å senke høyt blodtrykk inkluderer:

Sjekk etiketten av alle emballerte matvarer for å holde styr på daglig inntak av natrium. Hold natrium til 2000 mg eller mindre hver dag for å redusere høyt blodtrykk og andre plager, som høyt blodtrykk eller høyt kolesterol.

Redusere mengden av frosne næringsmidler som forbrukes, siden de er meget høy i natrium. Sjekk emballasje for ord, for eksempel "Low Salt" eller "Low Sodium", og holde seg til produkter som inneholder 500 mg natrium eller mindre.

Bruk saltfrie krydder på grønnsaker eller proteiner, slik som fru Dash, eller andre lavt natrium alternativer. Hvis du velger å bruke et krydder pakke som kommer med en tallerken, eller du foretrekker å bruke en vanlig mat krydder, bruker mindre enn vanlig å kutte ned på natrium nivåer for hver tallerken.

Innlemme matvarer som inneholder sunne vitaminer og mineraler som friske grønnsaker og frukt for å motvirke de negative effektene av salt til kroppen. Kalium, kalsium og magnesium finnes i ferske matvarer bidra til å senke blodtrykket.