Digidexo.com

Low-Calorie Diet Meny

En lav-kalori diett er viktig for vedlikehold av en sunn vekt og for vekttap. Du trenger ikke å ofre spise for å ha en lav-kalori diett. Enkle erstatninger er nøkkelen.

Frokost

Frokost øker stoffskiftet umiddelbart og hjelper deg å forbrenne mer kalorier enn uten. En lett frokost som involverer en pakke med instant havregryn, kaffe med fløte og et glass melk utgjør 300 kalorier.

Lunsj

Smørbrød med magre kjøttpålegg gir en utmerket lunsj. En kalkun sandwich på hel-hvete brød med lett majones, cheddarost, tomat og salat er en velsmakende og lav-kalori alternativet, som beløper seg til ca 375 kalorier. Variasjoner over dette måltidet inkluderer erstatte brød for en lav-karbohydrat pita eller tortilla skall.

Middag

En lav-kalori alternativ til middag inkluderer en porsjon stekt fisk med dampede grønnsaker. Whole-grain pasta med tomatsaus er også en tilfredsstillende valg. Dessert, når det spises i moderate mengder og i små porsjoner, er også et alternativ. Prøv frossen yoghurt med bær eller en liten skål med iskrem å tilfredsstille dine søt tann.

Snacks

Fire til seks små måltider og snacks daglig fremme sunn vekttap ved å holde stoffskiftet revved opp til alle døgnets tider av døgnet. Det hindrer deg også fra overspising på grunn av den uunngåelige sult som flater før måltidene. For disse mindre måltider og snacks, stokk med hel-hvete kjeks spredt med peanøttsmør eller en lav-fett ost spredning. Et annet alternativ er en bolle med en lys korn som Special K med skummet melk. Frukt er også en velsmakende og allsidig snack valg.

Konklusjon

Selv om en lav-kalori diett er avgjørende for vekttap og en sunn livsstil, er det viktig å innlemme noen form for trening i din daglige rutine. Trening fremmer kardiovaskulær helse og hjelper deg å utvikle mager, tonet muskelvev. Før du starter noen form for diett eller trening diett, bør du kontakte lege.