Digidexo.com

B-vitaminer for Stress

Stress kan ha en umiddelbar og usunn innvirkning på en persons sinn og kropp. Vær bevisst på stressende situasjoner og kanskje ta noen B-vitaminer for helsen din.

Uriktig Eating

Når stresset mange rekkevidde for høy fett, koffein lastet og sukkerholdig trøstemat. Alle disse kan forlate kroppen tømt for nødvendige vitaminer, særlig vitamin B, som blir brukt til å konvertere mat til energi.

Vitamin B-mangel

Selv den minste vitamin B-mangel kan la en person føler seg engstelig, trist, deprimert og stresset. Vitamin B hjelper opprettholde kroppens nerve og hjerneceller.

Hverdagens stress

B-vitaminer er ofte referert til som stressvitaminer. Som en vann-løselig vitamin, er B-vitaminer utarmet på en daglig basis. B-vitaminer bekjempe stress og må fornyes som stress bruker dem opp.

B-vitaminer og energidepartementet

Stress tapper energi og gjør en person føler seg trøtt, svak og utmattet.

Hårtap og hudproblemer

Stress kan spille ødeleggelse med en persons hår og hud. B-vitaminer bidra til å gjenopprette glans og kan hindre hårtap. B-vitaminer er også gunstig for hudproblemer, utslett, kløe og lett blåmerker.

Fact

Emosjonelle helse er like viktig som fysisk helse. Vær snill mot deg selv og være nøye med å spise sunt og unngå stress. Tar B-vitaminer kan være svært fordelaktig.