Digidexo.com

Slik fjerner Brak Fra Ortodontisk Bukseseler

Slik fjerner Brak Fra Ortodontisk Bukseseler


Brak på kjeveortopedisk bukseseler kan lett bli slått miste grunn til å spise hard mat eller generell slitasje etter en periode. Hvis en brakett kommer taper, ring din orthodontist umiddelbart for å sette opp en avtale for å re-feste brakett eller sette en ny en på. I mea tid, enten re-posisjon braketten inn i en komfortabel posisjon eller fjerne det før timen din.

Bruksanvisning

Juster braketten til normal posisjon med baksiden av det mot tannen. Hvis braketten vil sitte komfortabelt slik til du kan komme til kjeveortoped, la det som dette. Hvis ikke, fortsetter du med å fjerne braketten.

Fjern ligaturen. Ligaturen er den lille gummi band som holder braketten til buen wire. Bruk små, steriliserte pinsett og forsiktig fjerne det ene hjørnet av ligaturen fra braketten. Fortsett til alle hjørner av braketten er fjernet. Hvis ligaturen er laget av wire, bruke pinsett til forsiktig stresse den fra rundt braketten.

Wiggle braketten forsiktig tape fra undersiden av ledningen. Tørk av braketten og legg den i en plastpose. Ta den med deg når du går til kjeveortoped for å ha ham sett det.