Digidexo.com

Mat å spise for å gjøre håret vokse fortere

Den gamle sa: "Du er hva du spiser", er veldig sant når det kommer til hårvekst. Sirkulasjons nytten av vitaminer og mange matvarer er utmerket for å lage håret vokse raskere. Her er seks mat å spise for å gjøre håret vokse raskere.

Kokt egg

Spise minst ett kokt egg hver dag vil hjelpe håret vokse raskere og sunnere. Proteinet i det kokt egg bidrar til å fjerne oppbygging fra håret, og øker styrken av røttene og akselen av håret.

Cayenne Pepper

Cayenne pepper stimulerer hårvekst. For de med tynt hår eller balding problemer, prøver å spise cayennepepper med minst ett måltid om dagen. Hvis du ikke tåler å spise cayennepepper, prøve å lage en pasta av saften av kokte Cayenne Peppers og olivenolje. Bruk lim på håret som du ville bruke en balsam.

Olive Oil

Olivenolje arbeider for å rense håret fra roten til tuppen av hver hårsekken. Bruke ren extra virgin olivenolje.

Grønne grønnsaker

Spise mørke grønne grønnsaker hjelper håret vokse. Dette er gode kilder til vitamin A, C, E og D, som kan hjelpe håret vokse raskere.

Fjærkre

Kylling, kalkun og andre hvitt kjøtt matvarer gjør håret vokse raskere. Disse matvarer inneholder omega 3 fettsyrer, som er til stor nytte i hele kroppen, ikke bare håret.

Frukt

Frukt som druer, avokado, rosiner og appelsiner vil akselerere hårvekst.